Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén hogy alakul a gyerektartás? A férjem fizetése 80000 Ft, amiből az első házasságából született gyerekére már fizet 24000 Ft-t.
Ha megegyeztek, és nem viszitek oerre, abban allapodtok meg, amiben csak akartok.
Hivatalosan a vele nem együtt élő gyereknek a tartasdij a jövedelmenek 20%-a gyerekenként, de akármilyen sok gyereke van, max. 50%-át lehet elkérni a jövedelmének.
Ha mar van egy korabbi tartasdij, akkor uj elbiralas ala kerul az is az uj helyzet miatt.
Szerintem összevonják a 2 ügyet, mert a 2 ügy valójában egy ügy.
J. Károly gyermektartási ügye.
:)
Ha 80 E Ft-ja van, és összesen az emlitett 2 gyereke, akkor 16-16 E Ft-ot fognak ítélni mind2 gyereknek.
A fogkefésnek csak annyit,hogy szerintem nem azért nem nősülsz meg soha, hanem inkább mert a kutyának sem kellesz ilyen paraszt stílussal!
Aki meg elválik és nem kér gyerektartást az a saját gyerekétől veszi el, azt ami jár neki! Ha már valaki gyereket csinált annak kötelessége gondoskodni róla! És szerintem ez nem lehúzás, mivel a pénzt nem magamra akarom költeni!
Hogy kereshet 80.000 ft-ot, ha a minimálbér már 92ezer ft?
Az adó- és járulékköteles még.
A bruttó és a nettó kozti különbségről hallottál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!