Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy mást szeretek?
Figyelt kérdés
18 éve élek a férjemmel. Van egy 4 éves lányunk. Pár hónapja találkoztam egy sráccal és rá kellett jönnöm, hogy soha sem voltam még szerelmes. Soha senkivel nem volt jó ennyire a szeretkezés. Nagyon egyezik az érdeklődési körünk. Már megbeszéltem vele mindent, hogy hármasban fogunk élni. Viszont nem tudom elmondani a férjemnek. Minden nap úgy megyek haza, hogy ma leülünk és elmondom, de aztán nem tudok belekezdeni. Az a helyzet, hogy a férjem nagyon rendes, de egyszerűen most olyat érzek amit tudom, hogy vele soha sem éreztem. A kislányom is nagyon szereti az apját és félek, hogy sérül ha valami történik, de ha nem történik valami abba én halok bele. Ha valakinek bármilyen tanácsa van azt nagyon megköszönném2012. jún. 18. 23:29
42/42 anonim válasza:
Nem mostani a kérdés, de:
1. K. vagy drágám, nem is kicsit, csak ezt "nőkre" a puhányok nem merik kimondani. Én igen.
2. Itt az első oldalon egy 14 évesnek több esze van mint neked.
Sajnos pár évtizede a nagy egyenjogúság ezt hozta. Széteső társadalom, a ló másik oldalára átesett maszkulin feminin nagy K***ÁK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!