Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyám mindig szidja, apám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám mindig szidja, apám, akit mellesleg sokkal jobban szeretek, és már elegem van ebből nagyon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szüleim válnak,és apám szót se szó,de anyukám mindig szidja és mint mondtam nagyon elegem van.Mindig azt mondja,hogy van valakije,pedig tudom,hogy nem,és mindig átkozódik.Meg fenyegető SMS-eket küld.Már kész vagyok idegileg.Ha tudnátok valamit mondani mit csináljak,azt nagyon megköszönném.

2012. máj. 18. 19:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Mellesleg,most lettem 13 és fiú vagyok.
2012. máj. 18. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Édesapádnál élsz? Neked küldi a fenyegető sms-ket, vagy édesapádnak? Én a helyedben vagy az ő helyében számot cserélnék, hogy ne tudjon zaklatni.
2012. máj. 18. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat, még nem láttam az írásod. Nos, már 13 évesen beleszólásod, kihez kerülj.
2012. máj. 18. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha tudsz, beszélj anyukáddal. Ne arról, hogy apukád félrelép vagy nem, vagy hogy szidja ésatöbbi. Ez valahol az ő kettőjük dolga. beszélj vele arról, hogy téged mennyire bánt amit csinál. Ahogy viselkedik előtted, hogy folyton veszekszik apukáddal. Mond el neki mennyire rosszul érzed magad, amikor ezt csinálja! Hogy légyszi, előtted ez ne. Te szereted mindkettőjüket, és nem akarsz a veszekedéseik kereszttüzében lenni. Talán ettől kicsit visszafogja magát!

Sok sikert!

2012. máj. 18. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a válás oka tényleg az, hogy apukád félrelép,légy elnézőbb, mert egy szörnyűség, amin most anyukád keresztül megy. Könnyen nyugodt az, aki lelép mással, de akit otthagynak...
2012. máj. 18. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg velük.
2012. máj. 19. 00:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenkinek a válaszokat!:)
2012. máj. 21. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!