Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy mást szeretek?
"olcsó ribanc"
"undorító vagy"
Na, azért álljon már meg a menet! Arról senki nem tehet, ha beleszeret valaki másba. Megesik. Az emberek összeházasodnak, és bizony el is vállnak sokszor. Ez van. Ha tényleg szereti, és tényleg komoly a kapcsolat, akkor miért ne menne bele.
DE!
Ezt nagyon jól át kell gondolni, és felelősen dönteni! És mindenekelőtt megbeszélni a férjjel is. Méghozzá gyorsan, mert elég kétszínű dolog hónapokig titkolózni. Mint mondtad: ennyit megérdemel. Gondolom értelmes ember, meg lehet vele beszélni.
"nem történik valami abba én halok bele"
Sajnos te ebbe már belehalsz, akármi is lesz. Mert az ilyen ügyeknek nem szokott jó vége lenni. Bármit is csinálsz, lesz egy áldozat a történetben, a lányod.
13asnak, nyilván ezek erős kifejezések én se értel velük egyet, de
itt nem arról van szó, hogy beleszeretett valakibe rendezte az előző kapcsolatát és elvált.
Itt arról van szó, hogy beleszeretett valakibe szeretkezik vele, majd az általa is rendesnek tartott férje mellé fekszik az ágya esténként.
Ez több mint nem korrekt.
Itt az a kérdés, mennyire vagy önző.
Ki a fontosabb, a férjed + a lányod vagy te?
Szerintem egy jó anya egyértelműen az előbbit választaná.
Nem egészen értem miért kellene a gyerek, az erkölcs, a szokás, az eskü vagy bármi miatt olyan ember mellett maradni aki mellől minden percben elvágyik. Melyik a tisztességesebb? Lelépni, vagy maradni és hülyíteni valakit egy életen át? Ha őszintén elmondja, hogy ez van, akkor tovább léphez a férj is és találhat mást. Olyat, aki igazán szereti. Ha marad, akkor egy olyan nővel éli le az életét, aki nem szereti és másra gondol. Szerintetek ez a feszültség jó a gyereknek? Mert nem kell neki elmondani, érzi ezt ő anélkül is. Tudná anélkül, hogy kimondanák. De ahogy érzitek.
Én leülnék vele és egyszerűen elmondanám neki mi a helyzet. Persze csak az után, hogy megbizonyosodtam róla, hogy TÉNYLEG azt érzem amit, és nem csak egy fellángolás, nem múlik el 2 hét vagy hónap múlva, a jelenlegi házasságom nem menthető, és az új férfi is igazán akarja a kapcsolatot, engem és a gyereket. Jól átgondolnék mindent, mielőtt borítom a bilit. De ha mindenben biztos vagyok, nem maradnék, nem élnék hazugságban.
"olyan ember mellett maradni aki mellől minden percben elvágyik."
De nem vágyik el, olvasd már el amit írt! Nincsenek súlyos problémáik, hangos veszekedéseik, csak a kissé már kihűlt kapcsolatba belelépett egy idegen f.sz. Most persze rózsaszin neki a világ, de nehogymár felrúgjunk minden családot, ahol az egyik félnek viszket a nemiszerve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!