Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy mást szeretek?
Hát nem egyszerű a helyzet.
Biztos, hogy nem csak egy fellángolás? 18 éve ugyanaz a férfi, a mindennapok szürkesége, a monotonitás bedarálhat. Aztán ha jön valami új képesek vagyunk feljebb értékelni, mint amilyen tényleg valójában.
Ha szereted tényleg igazából a másik férfit légy korrekt a férjeddel, hiszen magad írtad, hogy nem ezt érdemli.
A gyereket meg fogja viselni, de ha okosan váltok túl lesz rajta.
És ne igyál előre a medve bőrére,lehet a férjed is igényt tart a gyereketek nevelésére, és valljuk meg, hogy bár a nőknél helyezik el általában a gyereketek, de jelen esetben minimum egyenlő eséllyel fog indulni, hisz te vagy az aki a házasságot felrúgja.
Szóval légy korrekt és ne hazudj neki tovább. 18 év után többet érdemel.
de jelen esetben minimum egyenlő eséllyel fog indulni, hisz te vagy az aki a házasságot felrúgja.
Ez konkrétan pont nem érdekli a bíróságot. Ha a férje életére törne, az már érdekelné, de a "kit szeretek vagy kivel fekszem le" témakör nem tartozik a bíróságra és nem is foglalkoznak vele.
Vigyázz. Én férfiként mondom, hogy igen, az új seprű jól seper, (vagy az új koromkefe rendesen kikormol?) de mindig tudd, hogy van egy 18 éves házasságod, ami ezek szerint neked is jó volt eddig, van egy férjed, akire mindig számíthatsz, és van egy négy éves kislányod, akire 14 teljes éved volt meggondolni, hogy akarod e őt annak minden nyűgjével, és minden pozitívumával is.
Most élvezd ezt a lehetőséget, de ez nem feltétlenül tart örökké, és akkor már késő lesz, túl nagyok a sebek, túl nagy az okozott fájdalom egy nagy szerelemért (jó dugás?)
Őszinte vagyok, nem oltalak.
36 éves vagyok, szeretem a nejem, és nem lépnék félre SEMMILYEN ESETBEN SEM, bár a munkahelyem is olyan, és a parti-énem is, hogy lehet, hogy belemennék. Viszont mindig visszafog a fent leírt tudat, a helyes irány versus pillanatnyi öröm. Finom a torta, de ha cukorbeteg vagy, csak módjával a habot!
Összejössz az új pasiddal, összeházasodtok, lesz másik gyerek.
Aztán találkozol egy új pasival.... stb.
Undorító vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!