Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy mást szeretek?
Úgy,hogy veszel egy nagy levegőt,és őszintén elmondasz mindent.Már hamarabb is megtehetted volna.Mit gondolsz, hogy esne a férjednek, ha mástól tudná meg,hogy megcsalja a felesége.??Bár lehet,hogy még te is visszakapod majd ezt a "sráctól".Hány évesek vagytok?
Ha elmondod, vállald a következményeket ami BÁRMI is lehet.Nem hiszem,hogy van olyan ember,aki higgadtan tud fogadni egy olyan bejelentést,kivéve, ha már nem szeret, vagy neki is van valakije már...
25ös a mondandót első felével egyetértek, a másodikkal nem.
Miért gondolod, hogy a férfi aki téged választ társnak, majd más nők (kislányok--az csak attól függ mely életszakaszban történik) után fog koslatni. Ő a Woody Allan? Nyilván van ilyen, de ez az elenyészőbb rész. Szerintem önbizalom és önértékelési gondjaid vannak.
Azt is kérdezzük meg, miért fér oda egy harmadik egy 18 éves kapcsolatba? Valami egyébként sem volt rendben. Gondolkodni kell, mi lehet az. Megbeszélni, de lehet, hogy nem a férjjel, hanem egy szakemberrel. Ott úgyis titoktartás van. Rávilágíthat a problémára és ha felnyitotta a szemed, akkor még mindig tudnál változtatni. Nem biztos, hogy fejest kell ugrani és felrúgni mindent.
Férjjel megbeszélni? Te mit éreznél fordított esetben?
Az is ugyanúgy tönkretehet egy gyereket, ha a szülei nem szeretik kölcsönösen egymást, és az egyik fél mindig elvágyik, ezt tapasztalatból mondom, mint gyerek éltem át ezt, hogy az apukám csak miattam élt az anyámmal, és mire oda értünk, hogy meg tudtam mondani neki, hogy miattam nem kellett volna együtt maradniuk, már teljesen mindegy volt. Az, hogy elváltok, nem feltétlenül jelenti azt, hogy apa nélkül kell felnőnie. Ha igen, akkor az az apa hibája is, hiszen nem a gyerekétől válik el, hanem tőled. Ha mind a ketten normálisan gondolkoztok, akkor a lányotoknak ez nem szabad, hogy tönkretegye az életét...
Szerintem ezen a ponton nem is az a fontos, hogy van-e valaki más az életedben. Az egyértelmű, hogy nem szereted a férjed, hiszen akkor nem csaltad volna meg. Ha meg nem szeretsz vele lenni, akkor egy rendes ember nem érdemli meg, hogy hazugságban éljen.
Összességében a döntésednek nem az itt kapott válaszok alapján kell döntened, hiszen ez életed egyik legnagyobb döntése. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, nyilván nem az vezérel, hogy rosszat akarsz a gyerekednek, de attól, hogy gyereked van, még a saját boldogságoddal is foglalkoznod kell az övé mellett.
*A döntésedet nem az itt kapott válaszok alapján kell meghoznod.
Kicsit belekavarodtam már:)
Még annyit tennék hozzá az előző válaszomhoz, hogy azt is meg kell fontolnod, hogy ha a férjedet választod mégis, akkor elmondod-e neki a viszonyodat. Nehéz döntések állnak előtted, nem irigyellek!
Biztos hogy a viszonyod nem csak menekülés a mindennapi monotonitásból? Nem őt szereted, hanem az újszerű helyzetet? Nem csak azt élvezed, hogy 18 év után más férfi is kívánatosnak tart? Nem az tetszik a helyzetben, hogy a pelenkacserélés helyett rúzsozod magad és csini rucit húzol egy randira?
Ezekre a kérdésekre őszintén válaszolj. Mert bár nem ismerlek, de sok nő esik abba a hibába, hogy az újszerűség és kívánatosság varázsát összekeveri a szerelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!