Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekelhelyezés Elveheti a férjem a gyerekeket?
Most miért mindenki azon lovagol, hogy érdeklodott-e vagy sem. Egy anya látja a gyerek jegyén, hogy hogy tanul és azért ismeri a gyerek viselkedését is.
Persze hogy ki vagy/voltál borulva. Ilyen dolog mindenkinél kivágja a biztosítékot. Légy eros, dolozz továbbra is, legyen lakásod és remélem ez elég ahhoz, hogy a gyerekek nálad maradjanak. Remélem sikerul. Szorítok!!!
Hát nem vagy egyszerű helyzetben. A leírtak alapján hasonlóképpen meg tudjátok oldani a lakhatást, hasonló a m.helyi beosztásotok, s ezáltal a szabadidőtök amit a gyerekekre tudtok fordítani, hasonló az anyagi helyzetetek, s bár az apuka most jobban pörög, de azért régen is gondoskodott a gyermekekről. Vagyis egyenlő eséllyel indultok!!!
Pszich. vizsgálatot fogtok kapni, ahol ha szintén egyformán alkalmasnak hoznak ki benneteket, akkor még mindig két esélyes a dolog. Ha a gyermekek is hasonlóan ragaszkodnak hozzátok és elmondják, hogy mint az apa, anya napi szinten jelen van az életükben, és gondoskodnak róluk /apa-anya ad kaját, apa-anya mos, főz , hoznak visznek suli-ovi, apa-anya játszik velünk / akkor bármi is előfordulhat. Hiszen nincs olyan jelentős ok, amiért kizárhatnák az édesapát, és sajna csak az, hogy mi anyák szültők a gyerekeket, már semmit sem jelent! Probálj te is jobban pörögni...lásd apuka, nem hülye, tudja mit miért tesz, hát te is tedd azt, probálj minél több időt tölteni a gyerekekkel, közös játék-kirándulás, ami szinte pénzbe sem kerül. A gyerekek előtt ne mocskold az apát, ne neveld ellene, mert a szakembet kiszürheti. Te csak azzal törödjél, hogy legyél olyan jó anya mint eddig voltál, vagy még jobb! Iskolában-oviben ne cirkuszolj, ne mocskold az apát, visszaüthet, a bíróság se tedd ezt.Higgatnak kell maradnod! Tudom baromi nehéz most neked, de ne törj össze. Szép napot!
Már hogyne vihetné a férj a gyereket? Én is elpereltem az asszonytól. Labilis idegzetű, kezelésre szorulna, nagyon nem hiányzott, hogy egy ilyen nő nevelje őket. Nem engedtem. Ő is fenyegetőzött öngyilkossággal ő is a szíve alatt hordta őket, ő is hisztizett. Én pedig nem engedtem. Nem tiltom el őket az anyjuktól, akár naponta láthatná őket, de nem lakhat velük.
Kedves kérdező, a csemetéid nem a te kizárólagos tulajdonaid. Ha nyugodtabb, normálisabb légkörben, jobb körülmények között élhetnek a gyerekek az apjuknál, akkor ott a helyük.
Már megbocsáss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!