Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekelhelyezés Elveheti a férjem a gyerekeket?
A ki vagyok borulva nem orvosi kifejezés. Idegösszeomlást jelent??
Mi az, hogy alá kellett írnod? Semmit ne írj alá, ami nem egyezik a valósággal.
Mind az óvónő, mind a tanárnő miért van rossz véleménnyel rólad és a férjedről nem? Jártál rendszeresen pl szülőire?
Nem jártunk szülőire, de érdeklődtem/érdeklődtünk a gyerek után. Persze a tanárnő szerint nem...:-(
A Családsegítőbe aláírtam a papírt, azt mondták, hogy csak papírra vetették a kezdeti állapotot.
Nem kaptam idegösszeroppanást, de sokat fogytam, és sokat sírtam...de most már összeszedtem magam, csak rettegek, hogy a férjem elveszi a gyerekeket...ezzel fenyeget folyamatosan :-(
Figyelj, lehet hogy most valóban sok neked a 2 gyerek.
először ragd magad össze és majd utána meglátod, hogy hogyan alakul. Magad írod, hogy az apa jó apa. Lehet, hogy a gyerekeknek nála jobb helyük van.
(Valóban súlyos, ha a pszichológus azt írta, hogy nem említetted a gyerekeket. Ha magad miatt is mentél, a te problémáid egy részének abból kellett volna adódnia, hogy nem vagy elég kiegyensúlyozott a gyerekeidhez. Ha nem is beszéltél róluk , az azt jelenti hogy jelenleg nálad látokörön kívül esnek. Ez nagyon rossz egy gyereknek. Nem szoktam ilyet írni, de azon próbálj elgondolkodni, hogy mi a legjobb a gyerekeknek.)
Szeretem a gyerekeimet. Megviselt, hogy elhagyott a férjem, és lehet, hogy magammal voltam elfoglalva, és a fájdalmammal, de pont a gyerekek miatt szedtem össze magam.
Mit csináljak, hogy ne veszítsem el Őket ? Vagy ezért még nem veszik el az anyától a gyerekeket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!