Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekelhelyezés Elveheti a férjem a gyerekeket?
GYermekelhelyezési per esetén 60%-ban helyezik el az anyánál a gyerekeket. A 90% akkor áll, ha nincs per ezügyben.
A hatóságokkal érdemes együttműködni és ahogy előttem már írta valaki, a pedagógusoktól megkérdezni, hogy mit hiányoltak, hogyan lehetne javítani a helyzeten. Adott esetben többször telefonálni az intézménybe, egyes tanárokat megkérdezni, hogy hogy halad a gyerek az anyaggal, mi a meglátása. Akkor is, ha amúgy tudod!
kedves kérdező először is nyugodj le. :) hidd el csak 1 családsegítős papír/vélemény alapján még nem fogják elvenni a gyerekeket.
nagyon úgy fest, hogy bíróságra fogtok menni. ott pedig úgymond tiszta, új lappal mnyit mindenki. tehát valomások, tanumeghallgatások stb. és legutolsó sorban lesz kirendelt pszichológia vizsgálat. téged, apát, és a gyerekeket is megfognak vizsgálni. ott megvizsgálják majd, hogy a szülők milyen egyéniségek, milyen személyiségűek. vizsgálják a gyerekek kötődését a szülőkhöz. kihez erősebb kihez gyengébb esetleg. különböző tesztekkel. tehát nyugi egy pár hónappal ezelőtt családsegítős vélemény még nem a világ vége. nyilván lehet majd arra hivatkozni, hogy x hónapja volt a vizsgálat, azóta helyre tetted magad, és minden oké. állsz az újabb vizsgálatok elé. ennyi.
bíróság vizsgálja majd a felek anyagi, lakhatási lehetőségeit. nem mondom hogy mindig az nyer akinek több pénze van. (de bizony igenis előnyt jelenthet ha vki biztos állással, biztos havi jövedelemmel rendelkezik. )
Köszönöm ! Az a vicc, hogy érdeklődtem a tanárnéninél..igaz nem minden nap. Amikor meg bántotta a fiamat egyik osztálytársa, és megkerestem a tanárt, azt mondta, hogy nem igaz, mert Ő nem látja.
A férjem most játssza a jó apukát az oviban, suliban, és a gyerekek előtt. Igaz nem mondhatom, hogy rossz apa, de most még rátesz két lapáttal..
Reggelente 7-re vittem a gyermekemet a suliba. Tanító néni sehol, délután suli végére mentem a gyerekért, azonban minden nap vagy 10 szülő állta el az utamat a t.nénitől.
Miután beálltam a sorba a következő beszélgetéseket szoktam hallani: jaj t.néni milyen csinos a ruhája, hol voltál fodrásznál, hová mentek nyaralni, jaj istenem beteg a macskánk....szóval nyalizás. Én meg arra gondoltam, hogy inkább nem várom ki a soromat, hanem hazamegyek a gyerekkel, aztán otthon leülők vele beszélgetni a napjáról, aztán gyakorolok vele, aztán este játszunk egy társast, aztán valami fincsi vacsit is teszek a gyermekem elé. A többi szülő meg csak fussa meg a hülye köreiket. Egyébként tudjátok mi a lehető legnagyobb hülyeség!! Amikor a szülő megkérdezi a t.nénit, hogy a gyermekének mi okoz /melyik tantárgy / nehézséget!!! Egy igazi szülő normális esetben nem is kérdez ilyet a tanártól!! Tudjátok miért, mert egy normális szülő napi szinten követi gyermeke fejlődését. Füzetek- ellenőrző. S ha ezt megteszi a szülő, akkor totálisan tudni fogja, hogy a gyerekének az összeadás vagy a kivonás nem megy!!!S ezek után azt kell jobban gyakorolni- na ehhez dipoma sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!