Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerekelhelyezés Elveheti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekelhelyezés Elveheti a férjem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
A férjem el akar válni tőlem, és el akarja venni a gyerekeimet.10 és 6 évesek. Sajnos amikor megtudtam, hogy el akar válni kiborultam. A Családsegítővel együttműködöm, és ott mondták, hogy menjek el az ottani pszichológushoz. Mert ki voltam borulva. Erre azt írta, hogy az anyuka ki van borulva és a gyerekekről egyáltalán nem beszélt. De hiszen azt mondták, hogy magam miatt menjek! Ma olvastam a Családsegítő papírját, alá kellett írnom. A férjem sok csúnya dolgot mondott rólam. A tanító néni, és az óvónéni se írt túl jó dolgokat. A gyerekek visszahúzódók. A férjem módszeresen ellenem támad. Mióta elköltözött, az iskolában is és az óvodában is játssza a jó apukát ( egyébként jó apa ) Sokat vannak Nála/anyósnál a gyerekek, de nem tilthatom meg, mert még nincs Bírósági végzés. Nagyon megijedtem, mert a Családsegítőben amit láttam ma, úgy éreztem, hogy nagy hátrányom van :- ( Ugye nem veszíthetem el a gyerekeket?

2012. jún. 14. 12:30
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Nincs más...annyi, hogy a férjem azt állítja, hogy rá maradt sokminden...de ez nem igaz..

Sokat dolgoztam, nem volt annyi időm a gyerekekre, mint amennyit szerettem volna, de ezért még nem vagyok rossz anya :-(

2012. jún. 14. 12:57
 22/48 anonim ***** válasza:
Miért hagyott el a férjed?
2012. jún. 14. 13:00
 23/48 A kérdező kommentje:

Mert nem feleltem meg neki mint anya és feleség.

De csaj is van a dologban, de nem érdekel....persze nem árulta el, rájöttem

2012. jún. 14. 13:02
 24/48 anonim ***** válasza:
Értem. Te hogy ítéled meg, ki van jobb helyzetben? Úgy értem anyagiak, ház, lakás munka stb. Bár megnyugtatlak, ha nem lenne semmid szerintem akkor is neked ítélnék, ha nincs olyan tényező, ami miatt ne tudnád őket nevelni. Elsősorban mindig az anyának ítélik.
2012. jún. 14. 13:11
 25/48 anonim ***** válasza:
26%
Miért nem érdeklődtél a gyermekeid felől az intézménybe ahova járnak???Ez elég nagy szégyen és nem lehet a munkára fogni...mert ha nincs heti 5 perced egy telefonra akkor.....amugy velük mennyit foglalkozol???
2012. jún. 14. 13:12
 26/48 anonim ***** válasza:
Ők kinél szeretnének lenni??
2012. jún. 14. 13:13
 27/48 A kérdező kommentje:
Jajj istenem ! Amikor mentem a gyerekekért, érdeklődtem !
2012. jún. 14. 13:13
 28/48 A kérdező kommentje:

Ki van jobb helyzetben ? annyi, hogy a férjem fizetése magasabb.

A gyerekek mindkettőnkhöz ragaszkodnak, és ez így van jól.

2012. jún. 14. 13:14
 29/48 anonim ***** válasza:
Nem fogják elvenni tőled ez tuti ehhez komoly indoknak kell lenni egy anya az mégiscsak anya.Ne izgulj légy magabiztos akkor nem lessz gond.
2012. jún. 14. 13:18
 30/48 A kérdező kommentje:
Megpróbálok magabiztos lenni, de nagyon nehéz...a férjem állandóan azzal fenyeget, hogy elveszi Őket tőlem. Tudja, hogy abba belehalnék...
2012. jún. 14. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!