Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisfiam az anyja pasijával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfiam az anyja pasijával fürdik?

Figyelt kérdés

Minap az iwiwet böngészve arra lettem figyelmes hogy a volt párocskám egy olyan képet tett fel amin a kisfiam (7éves) az ö pasijával fürdik. Erre én kikeltem magamból és botrány lett belőle. Most azzal fenyegetőznek, hogy én feltörtem az ő oldalát és úgy tudtam megnézni ezt a képet. És felakar jelenteni. Pedig én egyik ismerősétől tudok mindent. Csak ezt nem mondom el neki, mert nem akarok rosszat az ismerősének! ( Nekem a volt párom nincs ismerőseim között, és a képeket késöbb letiltotta, hogy csak azok láthassák a cirkusz után)

Ez a együtt fürdés ellen lehet valamit kezdeni. Ha elmennék a rendőrségre tennének valamit? Mert neki hiába beszélek, hogy ne csináljon ilyet. Ez a válasza erre, hogy 2naponta együtt fürdenek.

2012. máj. 4. 12:34
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
tudod ott volt a kisfiam es nem akartam elhagyni. es hat valjuk be szerettem az anyjat is akkor. parszor volt olyan,hogy ujrakezdjuk,de nem mentem bele,mert bevalotta,hogy o mar nem szeret.csak azert akarja,hogy a gyerekunk ne haragudjon ra majd. na es ezert nem kezdtem vele ujra akkor. elnezest az ekezetek miatt! megint telorol irok!
2012. máj. 8. 01:24
 42/42 anonim ***** válasza:

Én is valamilyen szinten a te cipődben járok. A mai társadalom nagy része teljesen elfogadja azt a helyzetet (a fürdés), amivel kapcsolatos a kérdésed, többek között én is ebbe tartozom. Ergo nem tudsz vele semmit tenni. Én épp most válok a feleségemtől, nála van a lányom, van egy új pasija, sajnos el kell fogadni, hogy az új férfi is a gyereked élete részévé válik... Nem könnyű, de muszáj. Én azt kívántam nekik, hogy éljenek úgy, mint egy család, mert a gyereknek ez a legjobb, de a gyerek tudja azt, hogy én vagyok az apja. A feleségemtől ennyit kértem és annyit mondtam, ha rosszul bánik a gyerekkel, azt úgy is észre veszem, szóval töröm kezét lábát és nem érdekel semmi. A másik pedig, hidd el, ha molesztálás dolog lenne benne, azt a feleséged sem engedné.

A másik pedig, hogy a nőről meg van szerintem mindenkinek a véleménye, szégyellheti magát, hogy ezt csinálja. Neked pedig kitartást és harcolj azért, ami jogosan a tiéd, hogy láthasd a fiad. Bizonyos dolgokat viszont azért is kellene elfogadnod, hogy a feleséged is engedjen kicsit.

2012. máj. 10. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!