Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfiam az anyja pasijával fürdik?
Minap az iwiwet böngészve arra lettem figyelmes hogy a volt párocskám egy olyan képet tett fel amin a kisfiam (7éves) az ö pasijával fürdik. Erre én kikeltem magamból és botrány lett belőle. Most azzal fenyegetőznek, hogy én feltörtem az ő oldalát és úgy tudtam megnézni ezt a képet. És felakar jelenteni. Pedig én egyik ismerősétől tudok mindent. Csak ezt nem mondom el neki, mert nem akarok rosszat az ismerősének! ( Nekem a volt párom nincs ismerőseim között, és a képeket késöbb letiltotta, hogy csak azok láthassák a cirkusz után)
Ez a együtt fürdés ellen lehet valamit kezdeni. Ha elmennék a rendőrségre tennének valamit? Mert neki hiába beszélek, hogy ne csináljon ilyet. Ez a válasza erre, hogy 2naponta együtt fürdenek.
Nem tudom, nincs gyerekem, de 7 éves voltam, és tudtam egyedül fürödni.
Szerintem ilyen korban már a vérszerinti szülőkkel sem kéne együtt pancsolni.
Számomra az is beteges dolog, hogy én magam pucéron mutatkozzak a gyerekem előtt. Nemhogy egy "idegen" ember!
Nem tudom, hogy jogilag lehet e tenni valamit. Próbáld meg velük higgadtan megbeszélni, nem cirkuszolj.
Mondjuk az is érdekes, hogy valaki ilyen képeket csinál egyáltalán...
Necces ügy... a rendőrség semmit nem fog tenni ellene, az tuti.
Az egyetlen dolog, amit rá lehetne húzni, az a molesztálás, gondolom, erre gondoltál te is, viszont ez meg olyan vád, amit nem tudsz bizonyítani, tehát te ütöd meg a bokád. Ha meg nem emiatt zavar, hanem csak úgy, akkor az meg személyes probléma, nem rendőrség, nem gyámügy.
(Amúgy én is elváltam, és az én lányomnak is pl. a haját az exem új párja mossa, pedig már nagylány!)
De elmondanád, hogy pontosan mi bánt ebben téged?
Azon lepődök meg, hogyhogy mindenki fel van háborodva? Mikor olyan kérdés van az oldalon, hogy szoktatok-e családtagok előtt meztelenkedni, mindig le van hurrogva meg szavazva, aki azt mondja, nem, neki ez túl intim. Mert sokak szerint családtagok előtt a meztelen test nem tabu.
Akkor most mi ez a nagy ellenkezés? Mert az anyuka pasija nem vér szerinti családtag? Az édesanya párja, nyilván a gyerek annak tekinti, talán az apjánál is közelebb áll hozzá. A ti logikátokat követve, akkor semmi gáz nem lenne ebben, nemde?
micsoda vicc vagy kérdező
Miért akarod feljelenteni?Molesztálás miatt, valószínű nem csinálnak a gyerekkel semmit de ha akkor nem töltögetnék fel a képeket az internetre
Ha mégis besározod és semmi nem igaz ebből akkor remélem ő fog téged feljelenteni rágalmazás miatt.
Viszont azért szólhatsz, hogy a gyerekről meztelen képeket ne tegyenek fel, mert sok a pedofil aki ezekre veri ki a farkát. Ha az anyukát ez nem érdekli akkor szólj a gyámügynek, de azt bizonyítsd be, hogy te szóltál, hogy szedje le a meztelen képeket amik a gyerekről készültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!