Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisfiam az anyja pasijával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfiam az anyja pasijával fürdik?

Figyelt kérdés

Minap az iwiwet böngészve arra lettem figyelmes hogy a volt párocskám egy olyan képet tett fel amin a kisfiam (7éves) az ö pasijával fürdik. Erre én kikeltem magamból és botrány lett belőle. Most azzal fenyegetőznek, hogy én feltörtem az ő oldalát és úgy tudtam megnézni ezt a képet. És felakar jelenteni. Pedig én egyik ismerősétől tudok mindent. Csak ezt nem mondom el neki, mert nem akarok rosszat az ismerősének! ( Nekem a volt párom nincs ismerőseim között, és a képeket késöbb letiltotta, hogy csak azok láthassák a cirkusz után)

Ez a együtt fürdés ellen lehet valamit kezdeni. Ha elmennék a rendőrségre tennének valamit? Mert neki hiába beszélek, hogy ne csináljon ilyet. Ez a válasza erre, hogy 2naponta együtt fürdenek.

2012. máj. 4. 12:34
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
28%
Szidhatjátok a kérdezőt, de azért gondoljatok bele, hogy ti mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek az apa új nőjével fürödne. Mert szerintem bennem is felmenne a pumpa.
2012. máj. 4. 23:24
 22/42 anonim ***** válasza:
77%

"Szidhatjátok a kérdezőt, de azért gondoljatok bele, hogy ti mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek az apa új nőjével fürödne. Mert szerintem bennem is felmenne a pumpa."

És ez a probléma, hogy te is és a kérdező is a saját sérelmeteket kivetítitek a gyerekre. Mert a Te gyereked, akkor már következetesen utálnia kell a volt párod jelenlegijét, és ne legyen vele közvetlen kapcsolatban.

2012. máj. 4. 23:32
 23/42 A kérdező kommentje:
aki nincs ilyen helyzetbe az nem tudja miről beszélek. Én voltam ott mikor megszületett én fogtam elöször. Én pelenkáztam sőt még a mai napig elvárja hogy én fürdessem és vegyem ki a kádból. Érdekes én nem rakom bele a párom kádjába. Mert nem az anyja. És soha nem is fürdött vele. A másik meg minden apát aki szereti a gyermekét és ilyen helyzetbe kerülne tuti hogy ideges lenne tőle!
2012. máj. 5. 00:50
 24/42 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a legtöbb nő ha szétmegy a gyereke apjától úgy gondolja, hogy többé nem ö az apja. Hanem a hapsija. Pedig ugyanúgy én vagyok az apja. És nem a másik. Mert anno sajna szétmentünk mert az anyja úgy gondolta nincs többé szüksége rám. pedig én semmi rosszat nem tettem ellene. nem ittam, nem vertem, dolgoztam rendesen, pénzt haza adtam. Szerettem, gyerekemmel törődtem. mind a mai napig ö a mindenem.
2012. máj. 5. 00:56
 25/42 anonim ***** válasza:
73%

Kérd meg ismerősödet hogy csináljon egy képernyömentést az oldalról. Ha gondoljátok utána satírozzátok ki a nevet,igy nem lesz ismerősödnek sem kellemetlen. Jobb ha van bizonyíték ra.

Kisfiad mit mondott,ő hogy érzi magát ilyenkor?miket mond? Furcsálja ő is?

2012. máj. 5. 08:02
 26/42 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező lehet nehéz, de el kell fogadnod, hogy a másik férfi is fontos a gyereked életében. Az apja mindig te leszel, de a hétköznapokban a másik veszi át ezt a szerepet. Inkább fogd fel úgy, hogy ő is szereti a fiad és ez nem rossz dolog.
2012. máj. 5. 08:07
 27/42 anonim ***** válasza:
34%
22-es azért ács. Itt nem arról van szó hogy a kisfiú miért meri esetleg kedvelni az új férfit. Semmi gond lehet kedvelni de azért meztelenülne fürödjenek már együtt. Ez gáz. Arról nem is beszélve h. 7évesen lehet h.még a vérszerinti apukát sem látta -véletlenül-meztelenül,de egy idegen bácsit már igen.azért álljon már meg a menet!
2012. máj. 5. 08:08
 28/42 anonim ***** válasza:
26os azért várjuk meg hogy a gyerek mit érez ilyenkor. Képzeljétek engem is szeret párom kisfia,akit hozzánk ítélt a bíróság,de velem fürdeni nem akar. Illetve de,medencében több 100 másik ember társaságában igen! Fürdöruhában!!!
2012. máj. 5. 08:13
 29/42 anonim ***** válasza:
54%

20-as vagyok. De a kérdéseimre nem válaszoltál....

Így pedig az az érzésem, hogy te féltékeny vagy, azért vagy felháborodva. A fiad hogy viszonyul az egészhez és az új pasihoz?

Egyébként én azért az exfeleséged is megkérdezném a válásról. Tudod nem jellemző, hogy úgy hagynak ott valakit, hogy szuper férj és apa, mindent megcsinál, dolgozik, törődik a gyerekkel, asszonnyal. Nem mondom, hogy nem lehet ilyen, de ritka mint a fehér holló....

2012. máj. 5. 08:45
 30/42 anonim ***** válasza:
84%

Nem az számít, amit a gyereked érez, kérdező? Gondolod, hogy őt akarata ellenére fürdetik az anyja pasijával?

Szerintem te féltékeny vagy, lényegében nem is tagadod. Mert itt bizonygatod, hogy akkor is téged szeret a legjobban, a pasit nem, stb. Szerintem neked fáj elfogadnod, hogy vele van napi kapcsolatban a fiad (mivel gondolom velük él), többet lehet vele, mint te, és rettegsz, hogy közelebb van hozzá érzelmileg is, mint tehozzád.

Akkor tégy ellene: szervezz sok közös programot, hogy te ne csak egy ritkán látott apuka légy a számára.

2012. máj. 5. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!