Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfiam az anyja pasijával fürdik?
Minap az iwiwet böngészve arra lettem figyelmes hogy a volt párocskám egy olyan képet tett fel amin a kisfiam (7éves) az ö pasijával fürdik. Erre én kikeltem magamból és botrány lett belőle. Most azzal fenyegetőznek, hogy én feltörtem az ő oldalát és úgy tudtam megnézni ezt a képet. És felakar jelenteni. Pedig én egyik ismerősétől tudok mindent. Csak ezt nem mondom el neki, mert nem akarok rosszat az ismerősének! ( Nekem a volt párom nincs ismerőseim között, és a képeket késöbb letiltotta, hogy csak azok láthassák a cirkusz után)
Ez a együtt fürdés ellen lehet valamit kezdeni. Ha elmennék a rendőrségre tennének valamit? Mert neki hiába beszélek, hogy ne csináljon ilyet. Ez a válasza erre, hogy 2naponta együtt fürdenek.
"Szidhatjátok a kérdezőt, de azért gondoljatok bele, hogy ti mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek az apa új nőjével fürödne. Mert szerintem bennem is felmenne a pumpa."
És ez a probléma, hogy te is és a kérdező is a saját sérelmeteket kivetítitek a gyerekre. Mert a Te gyereked, akkor már következetesen utálnia kell a volt párod jelenlegijét, és ne legyen vele közvetlen kapcsolatban.
Kérd meg ismerősödet hogy csináljon egy képernyömentést az oldalról. Ha gondoljátok utána satírozzátok ki a nevet,igy nem lesz ismerősödnek sem kellemetlen. Jobb ha van bizonyíték ra.
Kisfiad mit mondott,ő hogy érzi magát ilyenkor?miket mond? Furcsálja ő is?
20-as vagyok. De a kérdéseimre nem válaszoltál....
Így pedig az az érzésem, hogy te féltékeny vagy, azért vagy felháborodva. A fiad hogy viszonyul az egészhez és az új pasihoz?
Egyébként én azért az exfeleséged is megkérdezném a válásról. Tudod nem jellemző, hogy úgy hagynak ott valakit, hogy szuper férj és apa, mindent megcsinál, dolgozik, törődik a gyerekkel, asszonnyal. Nem mondom, hogy nem lehet ilyen, de ritka mint a fehér holló....
Nem az számít, amit a gyereked érez, kérdező? Gondolod, hogy őt akarata ellenére fürdetik az anyja pasijával?
Szerintem te féltékeny vagy, lényegében nem is tagadod. Mert itt bizonygatod, hogy akkor is téged szeret a legjobban, a pasit nem, stb. Szerintem neked fáj elfogadnod, hogy vele van napi kapcsolatban a fiad (mivel gondolom velük él), többet lehet vele, mint te, és rettegsz, hogy közelebb van hozzá érzelmileg is, mint tehozzád.
Akkor tégy ellene: szervezz sok közös programot, hogy te ne csak egy ritkán látott apuka légy a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!