Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisfiam az anyja pasijával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfiam az anyja pasijával fürdik?

Figyelt kérdés

Minap az iwiwet böngészve arra lettem figyelmes hogy a volt párocskám egy olyan képet tett fel amin a kisfiam (7éves) az ö pasijával fürdik. Erre én kikeltem magamból és botrány lett belőle. Most azzal fenyegetőznek, hogy én feltörtem az ő oldalát és úgy tudtam megnézni ezt a képet. És felakar jelenteni. Pedig én egyik ismerősétől tudok mindent. Csak ezt nem mondom el neki, mert nem akarok rosszat az ismerősének! ( Nekem a volt párom nincs ismerőseim között, és a képeket késöbb letiltotta, hogy csak azok láthassák a cirkusz után)

Ez a együtt fürdés ellen lehet valamit kezdeni. Ha elmennék a rendőrségre tennének valamit? Mert neki hiába beszélek, hogy ne csináljon ilyet. Ez a válasza erre, hogy 2naponta együtt fürdenek.

2012. máj. 4. 12:34
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
24%
BAzeg! Kibelezném! >(
2012. máj. 4. 12:49
 12/42 anonim ***** válasza:
92%
5-ös vagyok, egyetértek a 6-ossal részben, ahogy írtam is, ez nem bűntethető kategória. S ahogy írtam, a lányom is együtt mos hajat az "új anyukával" vagy pl. én is töröltem ki ilyen-olyan barátja popóját kisebb korban, na és... Tény, hogy mikor azt hallottam hétvégén, hogy az Akárki nudista strandra viszi a nőjét meg annak a privát gyerekeit, akkor azért kifordult a kanál a kezemből..
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Fürödhetne egyedül is, de semmi nincs benne, miért jelentenéd fel? Ha az anya jónak látja, akkor neked el kell fogadnod, nem hinném, hogy molesztálná.
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Mióta van anyuka az új társsal? Mert ha évek óta, akkor már egy kis köze lehet a fiadhoz, ha ő is neveli.
2012. máj. 4. 12:52
 15/42 A kérdező kommentje:
hát elmondom, hogy nagyon jó a kapcsolatom a fiammal. Egész végig mig velem van el nem mozdul mellőlem. Ő mondta engem szeret nem az anyja hapsiját. De ez így is jó hisz én vagyok az apja és érte élek! És senkinek nem töröm el, hogy a fiamat bántja vagy bármi. Inkább eltöröm a kezét! De a fiamhoz senki nem fog nyúlni!
2012. máj. 4. 12:53
 16/42 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem szeretné az anyja pasiját, miért fürdene vele? 7 évesen már ellent tud mondani, nem szállna be mellé a kádba. Gondolom, a képeken is látszana, ha erőszakkal tették be a pasas mellé...
2012. máj. 4. 12:55
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

El kell fogadnod, hogy bizony jelen van az életében az új társ. HOgy érted, hogy senki nem nyúljon hozzá? Ne adja rá föl reggel a táskát iskolába menet? Ne menjen elé edzésre? Ne kenje meg neki a kenyeret? Ne rendeljen neki tortát a születésnapjára, és ne menjen el a karácsonyi fellépésére?

Pedig ez a természetes. Ezt el kéne fogadnod.

2012. máj. 4. 12:58
 18/42 anonim ***** válasza:
76%

Mi van akkor, ha együtt fürödnek? Mindketten fiúk... Miért gond, ha lefényképezik? Ha benn ülnek a kádban, akkor nem meztelen képek lettek. Teljesen jó a helyzet. Sőt, ha annyira jóban vagy a gyerekkel, és nem mesélt neked róla, az azt jelenti, hogy neki is teljesen természetes. De most aztán meg ne próbáld azt kiszedni a gyerekből, hogy őt aztán zaklatják. Kisfiadnak jó a helyzet, (én is néha együtt fürdöm a lányommal, pedig 11, de ő könyörög, és engedi a vizet, közben tök jól el lehet beszélgetni)akkor mi a gondod?

Szerintem te féltékeny vagy, és belekötsz, amibe lehet.

2012. máj. 4. 13:09
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan a képet nem láttam, ezért nem tudom eldönteni, hogy gáz -e vagy sem. Szerintem egy sima fürdést nem kell túldramatizálni, ha "másról" is szó van az már más tészta.

Szerintem annak inkább örülnöd kellene, hogy a fiad ennyire szereti és ennyire bízik a pót apukájában, mert, hogy itt pót, vagy mostoha, nevelő vagy nevezzük akárkinek van szó.

Nálunk a férjem kisfia az anyuka élettársát apunak szólítja. Először a férjemnek is furcsa volt, rossz volt, de ő most már inkább örül neki, hogy a kisfia szereti azt az embert, aki helyette (mivel hétvégente nem lehet nevelni) neveli. Szerintem kicsit túl reagálod, mondom ezt úgy, hogy a képet nem láttam ezért nem is tudok 100%-ban "ítéletet" mondani.

2012. máj. 4. 13:38
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Öhöm. Nekem nem tiszta valami. Te láttad vagy a fiad mondta, hogy pucéran fürdik az anyja élettársával? Mármint a pasi pucér? Szerintem egy 7 éves gyerek (lehet, hogy naív vagyok) fürödhet vagy mutatkozhat pucéran a "családtagjai" előtt, még akkor is, ha ebből az egyik nem vér szerinti. Szóval kérdésem, hogy tudod azt, hogy a pasi is pucér volt? Azon kiakadnék én is, de ha mondjuk fürdőgatyában pancsoltak, akkor nem hiszem, hogy ebben van kivetnivaló. Gondolom az iwiw-re nem olyan képet tettek fel, ahol a pasi p..cse is látszik, hogy meg tudd állapítani, pucéran fürdött a fiaddal.
2012. máj. 4. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!