Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig mindig ki voltam rekesztve a családból, most már betelt a pohár? Nevelőm, anyja, és barátnője szemétkedése?
Először is 15 éves vagyok. Édesanyám és apám még 3 éves koromban elvált. Szeretem mindkettőjüket,bár az apámat utoljára 5 éves koromban láttam,tojik rám(gyerektartást sem fizet). Nem találják sehol...eltűnt.
Anyu összejött egy pasassal aki a nevelőm lett. A probléma ott kezdődött h se anyut,se engem nem fogadott el a nevelőm családja mert h én csak egy "fattyú vagyok". Anyut is rendszeresen szidták a semmiért,előttem ment a veszekedés. Aztán született 3 féltestvérem nevelőmtől,anyuék összeházasodtak. Ment a különbség tevés a nevelőm családja részéről+még nevelőmtől is.Ha ünnep volt,nekem nem adtak ajándékot,mindig csak 3 ajándék volt a fa alatt+amikor vendégségben voltunk kb 8 éves voltam és egy tányér kaját nem akartak adni. Ezt kaptam 10 éven keresztül...
Elváltak szüleim,de még mindig folytatódik ez az egész. A nevelőmnek lett egy elmebeteg barátnője:A csaj azon röhög h a nevelőm dühében leveri a csempéket a falról,a tesóimat mindenféle "édesemnek,szivikének" hívja,a húsvéti csomagba TAPASZT rakott nekik,hogy "majd ragassza le anyátok a szátokat,vagy maguknak mert TÚL SOKAT beszélnek...! Normális ez?
Aztán a másik pl.: Kapnak fejenként 4000 ft-ot a nagyszülőktől,és az apuka rábeszéli a gyerekeket h hagyják nála a pénzt,majd ő vesz nekik ajándékot láthatásnál(2 hét múlva),mert ha hazahozzák a pénzt várhatják h mikor veszünk ajándékot??
Előzménye:Anyu beszólt nevelőmnek h én miért nem kapok soha:ajándékot,pénzt,miért csak a gyerekek kapnak? Erre még a nevelőm volt felháborodva!
Anyu már nem akar ezzel az egésszel foglalkozni,viszont nekem ez nagyon rosszul esik!
Mit csináljak? Bocsi h hosszú lett...
Sokat nem tudsz tenni szerintem, mert alapvetően nem rajtad múlott, hogy kialakult ez a helyzet. Inkább anyukádnak kéne tükörbe néznie, hogy milyen kapcsolatokba szült már 4(!) gyereket... Valószínűleg komoly komplexusai lehetnek, ha azok után, amiket elmeséltél, 3 féltesód lett a "nevelőd" révén. Az elmebeteg barátnőhöz meg végképp semmi közöd, tojd le, oszt kész.
Tudom, ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de sajnos más emberek hibáiért, tévedéseiért nem te vagy a felelős. Próbáld magad függetleníteni, érzelmileg és - idővel - gyakorlatilag is, mást nem tehetsz.
Kitartást és föl a fejjel!
ez igaz lenne?!
reklamálj a nevelőapádnál! És anyádnál is! Hogyan tűrhette ezt eddig anyukád?!?
Mondd el, mennyire fáj neked! Mindkettőnek mondd el!
Az a gond, hogy 15 éves vagy, sok mindent nem tudsz csinálni. Diákmunka nem nagyon van 18 éven alul, tehát külön költözni sem tudsz, ha esetleg erre gondoltál már.
Viszont egyet meg tehetsz, amit úgy hívnak, hogy kib*szás a nevelőddel és a családjával. Nem is értem, hogy hogyan bírtad, hogy 10 éven keresztül b*sztatnak. Helyedben ott bsznék ki mindegyikkel ahol tudnék. Bár ez a helyzeten nem javít, de a lelki, mentális megnyugvásodon igen. Legalább is nekem ez mindig beválik.
Másik dolog.. Édes anyáddal nem tudnál leülni egyszer és négyszemközt beszélni vele erről? Próbáltad már? Ha nem próbáltad még, akkor jó lenne. Fogd fel úgy, hogy ennél rosszabb már nem lehet. Nem de?
Sajnos az a legszomorúbb, hogy semmit sem tudsz csinálni, mert nagyon primitív emberek vannak körülötted és mivel, hogy gyerek vagy ezzel teljes mértékben visszaélnek.
Az a gond, hogy az előző generáció megpecsételi a következő sorsát.
Na,most fel is hívtuk a nevelőmet,és számon kértük h a csaj h jön ehhez h ő tapaszokat rakosgat a gyerekek csomagjába? Nevelőm válasza:Én erről nem tudtam,de kül. is,miért kell neked ilyen támadónak lenni(anyunak mondta)?
Miután vége lett a beszélgetésnek,a gyerekek kijelentették hogy az a csaj azt mondta nekik h ő a 2.ANYUKÁJUK a gyerekeknek! Most nagyon felhúzták az agyamat! Mit csináljak,én,mint gyerek?? Anyuról már nem is beszélve,tiszta ideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!