Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisfiam az anyja pasijával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfiam az anyja pasijával fürdik?

Figyelt kérdés

Minap az iwiwet böngészve arra lettem figyelmes hogy a volt párocskám egy olyan képet tett fel amin a kisfiam (7éves) az ö pasijával fürdik. Erre én kikeltem magamból és botrány lett belőle. Most azzal fenyegetőznek, hogy én feltörtem az ő oldalát és úgy tudtam megnézni ezt a képet. És felakar jelenteni. Pedig én egyik ismerősétől tudok mindent. Csak ezt nem mondom el neki, mert nem akarok rosszat az ismerősének! ( Nekem a volt párom nincs ismerőseim között, és a képeket késöbb letiltotta, hogy csak azok láthassák a cirkusz után)

Ez a együtt fürdés ellen lehet valamit kezdeni. Ha elmennék a rendőrségre tennének valamit? Mert neki hiába beszélek, hogy ne csináljon ilyet. Ez a válasza erre, hogy 2naponta együtt fürdenek.

2012. máj. 4. 12:34
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

elnezest mindenkitol telefonrol pottyogok azert nincs ekezet,de igy is olvashato!

Sajnos nem tudokv vele tobbet lenni, csak amit a birosag anno megallapitott. anyukaja nem adja oda. sokszor meg azt se tartja be. tavaly pl nyaron rendorseggel kellett menjek,mert nem akarta oda adni. nyaron 2szer 1hetet nalam van. amugy meg 2hetente szombat-vasarnap. "en szultem,en szenvedtem vele,csak nekem van hozza jogom.gyereket csinalni barki tud" ezt mondta nekem egyszer. mikor meg nem volt meg a birosagi nem is lathattam. pedig ha hiszitek ha sem semmi rosszat nem tettem ellene. csak kellett neki valaki aki gyereket csinal neki. en meg ugye tok szerelmes voltam es belementem. igert nekem o akkor mindent. azt mikor terhes lett tobbet nem volt ram szuksege! soha nem bantottam. most mar elhordom mindennek. nem konnyu ez allando kuzdelem. allando gyamugyhoz jaras. azt ott semmit nem csinalnak. mindenbe neki adnak igazat. megis mondta akarmit csinalok ugyis neki hisznek,mert o no. leall hazudozni ott sirni stb. volt egyer 1ugyunk ott hogy allitolag elkell volna vinni orvoshoz tavaly nyaron. oda adta a gyereket minden nelkul. en felhivtam az orvosi rendelot,erre azt mondtak ott hogy meg abulans lapja sincs. es idopontja sincs. ez egy korhaz volt. ebbol volt a rendorsegi,hogy azert nem akarta oda adni,mert orvoshoz kell vinni. kellett egy urugy,hogy ne adja oda. ebbol lett gyamugy.persze en voltam a rossz apa. en kertem mutassa be a beutalot persze nem tudta. kapott ra 1honapot hogy bemutassa.azt ebbol ennyi lett. ellett felejtve. na jo tobbet nem panaszkodom. fogalmam sincs mit csinaljak. de azt tudom, hogy amig a fiam felnem no mindig lesznek gondok.

2012. máj. 5. 16:51
 32/42 A kérdező kommentje:
ez a furdes meg azert van,hogy ezzel idegesitsen. most itt a kisfiam ep. kint homokozik. elmondta nekem,hogy tobbszor is furdott vele es hogy meztelenek mind2en.
2012. máj. 5. 16:56
 33/42 anonim ***** válasza:

Hát ez nem egyszerű eset, te ezek szerint csak mind apadonor kellettél. Már akkor megvolt a palija? Az nem tudott neki gyereket csinálni, azért kellettél te, vagy mi?

Sajnálom, hogy vannak ilyen nők, mint az exed...

2012. máj. 5. 18:12
 34/42 A kérdező kommentje:
akkor meg nem volt meg neki azzal akivel most van. akkor mas pasija volt. es utanna is volt neki meg par. allandoan koltozott egyik pasitol a masikhoz a fiammal.
2012. máj. 5. 19:33
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
Büszke lehet magára, szegény gyereket kitenni annak a sok pasasnak, akivel éppen összeáll... Ki tudja kifélék, mifélék.
2012. máj. 5. 20:25
 36/42 anonim ***** válasza:
49%

Éppen ezért mondtam, hogy felmenne bennetek a pumpa, hogy ha ez fordított esetben történne, csak ugye itt főként nők válaszolnak, javarészt elhagyott nők. Szóval a sérelmemet nem én vetítem ki (nekem nincsenek sérelmeim egyébként sem), hanem ti,csak nem a gyereketekre, hanem a férfi nemre.

Ezért én felnőtt ember lévén rohadtul szégyellném magam.

Nyugodtan pontozzátok le ezt is, teljesen hidegen hagy.

2012. máj. 5. 21:46
 37/42 anonim ***** válasza:
19%
Kérdezőnek igaza van. Abnormális, hogy a pasi együtt fürdik a kisfiúval. Teljesen jogos a felháborodása, akik mást írnak, nekik még tuti nincs gyerekük. Én is kiakadnék, ha az exem párja meztelenkedne a gyerekkel. Sajnálom hogy egy ilyen idióta anyával él a gyerek, aki ilyet megenged bár a pasija sem normális, hogy erre van igénye. Az ilyenekből szokott lenni molesztálási ügy a rendőrségen....Konkrétan nem tudsz tenni semmit, csak ha megkapod a gyereket kicsit kérdezd ki, milyen szokatlan dolgokat tesz még az új "apuka". Azután már tudsz lépni, ha valami nem tetszik. Én is anya vagyok, de elképzelhetetlen, hogy a párom a gyerekemmel fürödjön, sőt még a volt férjem sem mutogatja magát neki. Mindenki külön fürdik, és ez így helyes.
2012. máj. 7. 07:44
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Azért az "elhagyott, megkeseredett anyuka"-szöveg elég merész... Én is elváltam, de nem keseredtem meg, és bár nem engem hagytak el, nem én viselkedek kicsinyesen, hanem az exem. Nem én anyázok és verekszem, és rohangálok gyámügyre alaptalanul, és aki azt képzeli, szépítek a dolgon, keressen meg és beszélgessen velem. Csak hogy tudjátok: nem minden anya lesz állat válás után.

KÉrdező: ha igaz, amit mondasz, hogy tőled csak az örökítőanyag kellett az asszonynak, akkor most miért él egy másik pasival? GYereke már van, ha meg mégis csak kell neki a pasi, aki pl. törődik vele, akkor miért nem voltál jó te? Őszintén kiváncsi vagyok rá, nem áll szándékomban kötözködni.

2012. máj. 7. 12:49
 39/42 A kérdező kommentje:
rövid leszek! Megismerkedtünk 2003ba. Tök jó volt minden. Én suliba jártam ö otthon volt nem csinált semmit. Reggel elkísért a suliba. d.után meg suli előtt várt. Szóval minden szép és jó volt. Egyik nap azzal állt elő, hogy ő szeretne gyereket. Még azt hagy mondjam el, hogy az anyja volt olyan, hogy hetekig nem tudod a lányáról. Szóval gyereket akart tőlem. Én persze még nem akartam, mert én tanultam még ő nem dolgozott. Sajnos e miatt akkor sokat vitáztunk. Én meg egy idő után belementem. Terhes lett 2004 májusba. Én még azt az évet befejeztem a suliba. Majd elmentem dolgozni. Na szóval 2004be terhes lett és utána én elvoltam felejtve. Ezt vehetitek szó szerint. Úgy éltem vele utána még 2évig, hogy házasélet nem volt köztünk. És én soha nem csaltam meg. Vártam rá. Mindig mondta ha ezt vagy azt csinálom akkor lefekszik velem. Persze soha nem történt meg. Én jártam dolgozni ö otthon a gyerekkel. Még egy puszit se volt hajlandó adni. De ennek már nincs is jelentősége. hisz már jó pár éve külön élünk és nekem már van menyasszonyom.
2012. máj. 7. 14:36
 40/42 anonim ***** válasza:
51%

Azt nem értem hogy tűrhetted el, hogy így bánjon veled, ráadásul 2 évig. Csoda, hogy nem mentél tönkre benne. Tudom én, hogy a szerelem meghülyít,de milyen ember az olyan, aki képes a szexet valamilyen feladathoz kötni és kiváltságként kezelni, ha a társáról van szó?

Hánynom kell ettől.

2012. máj. 7. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!