Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
Kedves Kérdező!
Az megeshet, hogy valaki terhes, és mégis megatív a teszt, de olyan NINCS, hogy nem terhes, és mégis pozítiv.
Innentől kezdve ejtve vagy te is , meg a kérdésed is. Fogadok, 35F vagy, és szereted hergelni a népet provokatív kérdésekkel...
Szerintem nem kamu!
Viszont mondanék még valamit, most szerencséd volt, mert az élet adott egy új lehetőséget, hogy a jó utat válaszd!
Ugyanilyen helyzetben voltam, mint Te!
17 évesen jöttem össze egy 32 éves sráccal.
Tudom, hogy magadtól nem fogsz ráébredni, hogy hülyeséget csinálsz és elpocsékolsz az életedből még a JÓ Isten tudja mennyi időt. De ne várd meg amíg a szegénység és a gyereked fog ráébreszteni a csúnya valóságra!
Nekem hál' Istennek volt eszem és 3 év után ott hagytam!
Tudom nehéz, de próbáld ki:
Adj neki ultimátumot, hogy vagy most azonnal elvisz a feleségéhez és szembesít vele, közli, hogy vége vele, vagy pedig most azonnal elhagyod és Te egyedül keresed meg a feleségét, hogy kitálalj.
Azért merek ilyet mondani mert már tudom a reakciót:
1. Szeret: Azonnal elvisz a feleségéhez és lezárja vele a huzavonát (na ez nem fog megtörténni)
2. Kihasznált: Ijedt arccal fog rád nézni és rögtön Te leszel az ellensége, valamiért a "most azonnal" nem lesz jó, és azt fogja mondani, hogy ne fenyegesd! (így fog történni kb. 100%)
Hidd el, ez be fog válni és csak nézd meg a reakcióját!
SEMMIT SE VESZÍTHETSZ MERT HA KIHASZNÁLT AKKOR CSAK NYERSZ AZZAL HA SZÉTMENTEK!
Mentsd el magadnak ezt a kérdést és az összes választ, és pár év múlva olvasd vissza akármi is lesz akkor!
Vagy sírni fogsz pár pici gyerekkel az oldaladon!
Vagy pedig nevetni: de jó hogy volt ennyi erőm és eszem és büszke leszel magadra, hogy nem tetted tönkre a saját, a leendő gyermeked életét, a felesége életét, a gyermekei életét!
Én 1,5 éve élek együtt az új párommal, 24 éves vagyok idén eljegyzést tervezünk és jövőre esküvőt!
Ilyen egy boldog párkapcsolat, mert itt van velem a szegénységben és a gazdagságban is!
Minden este itthon van.
Na valahogy így néz ki egy normális szerelmes férfi és egy szerelmes nő!
Próbáld ki és kérlek írd meg a reakcióját! Nagyon kíváncsi vagyok!
Bármelyik délamerika szappanopera-rendező lecsapna erre a forgatókönyvre!
Csinálj belőle sok pénzt, mert a pasi helyében most rugnálak ki a pitsába, mielőtt felcsináltatod magad, idióta szőke plázaribanc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!