Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"

3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?

2011. júl. 26. 19:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/252 A kérdező kommentje:
Gabriel! Nem az első probléma ezzel a tesztel, mert a barátnőm terhes volt, és neki meg negatív lett! Pedig már több mint 2 hetes volt...
2011. júl. 30. 22:42
 82/252 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező!

Az megeshet, hogy valaki terhes, és mégis megatív a teszt, de olyan NINCS, hogy nem terhes, és mégis pozítiv.

Innentől kezdve ejtve vagy te is , meg a kérdésed is. Fogadok, 35F vagy, és szereted hergelni a népet provokatív kérdésekkel...

2011. júl. 31. 15:09
 83/252 A kérdező kommentje:
Az IQ bajnok utolsónak egy link! Kicsit művelődjön! Ráfér! [link]
2011. júl. 31. 18:56
 84/252 anonim ***** válasza:
96%
Még jó, hogy nem adtad be a válókeresetet.
2011. júl. 31. 19:00
 85/252 anonim válasza:
100%
Kedves... csak egy Creampie-t akart... ej ej...
2011. aug. 10. 19:49
 86/252 anonim válasza:
100%
Te kib*szottul h*lye lehetsz. Általános iskolát azért csak elvégezted?!
2011. aug. 10. 20:16
 87/252 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti kamu. Fuckyeah-re mindenesetre már felkerült.
2011. aug. 10. 21:02
 88/252 anonim válasza:
98%

Szerintem nem kamu!

Viszont mondanék még valamit, most szerencséd volt, mert az élet adott egy új lehetőséget, hogy a jó utat válaszd!

Ugyanilyen helyzetben voltam, mint Te!

17 évesen jöttem össze egy 32 éves sráccal.

Tudom, hogy magadtól nem fogsz ráébredni, hogy hülyeséget csinálsz és elpocsékolsz az életedből még a JÓ Isten tudja mennyi időt. De ne várd meg amíg a szegénység és a gyereked fog ráébreszteni a csúnya valóságra!

Nekem hál' Istennek volt eszem és 3 év után ott hagytam!

Tudom nehéz, de próbáld ki:

Adj neki ultimátumot, hogy vagy most azonnal elvisz a feleségéhez és szembesít vele, közli, hogy vége vele, vagy pedig most azonnal elhagyod és Te egyedül keresed meg a feleségét, hogy kitálalj.

Azért merek ilyet mondani mert már tudom a reakciót:

1. Szeret: Azonnal elvisz a feleségéhez és lezárja vele a huzavonát (na ez nem fog megtörténni)

2. Kihasznált: Ijedt arccal fog rád nézni és rögtön Te leszel az ellensége, valamiért a "most azonnal" nem lesz jó, és azt fogja mondani, hogy ne fenyegesd! (így fog történni kb. 100%)

Hidd el, ez be fog válni és csak nézd meg a reakcióját!

SEMMIT SE VESZÍTHETSZ MERT HA KIHASZNÁLT AKKOR CSAK NYERSZ AZZAL HA SZÉTMENTEK!

Mentsd el magadnak ezt a kérdést és az összes választ, és pár év múlva olvasd vissza akármi is lesz akkor!

Vagy sírni fogsz pár pici gyerekkel az oldaladon!

Vagy pedig nevetni: de jó hogy volt ennyi erőm és eszem és büszke leszel magadra, hogy nem tetted tönkre a saját, a leendő gyermeked életét, a felesége életét, a gyermekei életét!

Én 1,5 éve élek együtt az új párommal, 24 éves vagyok idén eljegyzést tervezünk és jövőre esküvőt!

Ilyen egy boldog párkapcsolat, mert itt van velem a szegénységben és a gazdagságban is!

Minden este itthon van.

Na valahogy így néz ki egy normális szerelmes férfi és egy szerelmes nő!

Próbáld ki és kérlek írd meg a reakcióját! Nagyon kíváncsi vagyok!

2011. aug. 10. 23:56
 89/252 anonim ***** válasza:
95%

Bármelyik délamerika szappanopera-rendező lecsapna erre a forgatókönyvre!

Csinálj belőle sok pénzt, mert a pasi helyében most rugnálak ki a pitsába, mielőtt felcsináltatod magad, idióta szőke plázaribanc!

2011. aug. 11. 12:16
 90/252 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ostoba kérdezőt én még nem láttam.
2011. aug. 12. 23:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!