Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
aki el akar válni, az 3 év alatt szakított volna rá időt...
amúgy nem gondolsz bele, hogy egyszer majd te is lehetsz kövér háztartásbeli? akkor mi lesz? :)
Jobb ötletem van!
Ha elvált, és nem akar elvenni, foglalj esküvői időpontot, és kérd meg egy barátodat, hogy helyette ugorjon be vőlegénynek!
Nincs olyan, hogy válási papírok. Nem is tudnál még egy beadványt sem megfogalmazni, mert erősen kétlem, hogy tudnál minden szükséges adatot és képes lennél mellékelni a házassági anyakönyvi kivonatot is.
Tényleg azt hiszed, hogy el akar válni????
Tehát minden várandós nő igénytelen?
TÉGED ANYA SZÜLT EGYÁLTALÁN?!?!?!
" különben is, sok salátát eszek, és csak szárnyashúst, és halat, meg szénsavmentes ásványvíz,"
Majd megnézem hogy a GYESből meg a gyerektartásból mennyi egészséges ételt fogsz tudni vásárolni. Örülj ha pelenkára futja belőle...
" és heti 3 alkalommal aerobik edzésre járok+ naponta 1 óra torna!!! Szóval én vékony maradok! "
1. hormonális változásról nem hallottál még?
2. szerinted baba mellett mennyi időd lesz tornázni?
Ha nem kamu a kérdés, akkor nagyon sajnálom hogy az ilyenek képesek szaporodni.
A pasik meg ha a szeretőjüket imádják és vele akarnak élni, akkor elválnak. Maguktól, önként és dalolva.
Ha pedig nem akarnak válni csak farokmelegítő kell, akkor hitegetik a szeretőt hogy már csak a gyerek/lakás/aranyhal miatt vannak együtt. A pasid csúnyán átb.szott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!