Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"

3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?

2011. júl. 26. 19:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/252 anonim ***** válasza:
100%

aki el akar válni, az 3 év alatt szakított volna rá időt...

amúgy nem gondolsz bele, hogy egyszer majd te is lehetsz kövér háztartásbeli? akkor mi lesz? :)

2011. júl. 26. 23:43
 42/252 anonim ***** válasza:
100%

Jobb ötletem van!

Ha elvált, és nem akar elvenni, foglalj esküvői időpontot, és kérd meg egy barátodat, hogy helyette ugorjon be vőlegénynek!

2011. júl. 27. 08:46
 43/252 anonim ***** válasza:
100%
Milyen papírokat akarsz elkészíteni? Mikor azt sem tudod, hogy mi a dolgok menete?
2011. júl. 27. 08:47
 44/252 A kérdező kommentje:
Én nem leszek olyan soha! 178 cm magas vagyok, és 51 kg! Az alkatom nem hízós típus, és különben is, sok salátát eszek, és csak szárnyashúst, és halat, meg szénsavmentes ásványvíz, és heti 3 alkalommal aerobik edzésre járok+ naponta 1 óra torna!!! Szóval én vékony maradok! Hízzon el az aki igénytelen! Amúgy a válási papírokat akarom kitölteni, és akkor a párom csak aláírja, így egyszerűbb! Azt én is le tudom írni, mi az oka a válásnak! Mást szeret, és már nem szereti a feleségét, ennyi! Nem kell ezt bonyolítani nagyon! Nem?
2011. júl. 27. 10:51
 45/252 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy válási papírok. Nem is tudnál még egy beadványt sem megfogalmazni, mert erősen kétlem, hogy tudnál minden szükséges adatot és képes lennél mellékelni a házassági anyakönyvi kivonatot is.

Tényleg azt hiszed, hogy el akar válni????

2011. júl. 27. 10:53
 46/252 anonim ***** válasza:
100%

Tehát minden várandós nő igénytelen?

TÉGED ANYA SZÜLT EGYÁLTALÁN?!?!?!

2011. júl. 27. 10:54
 47/252 A kérdező kommentje:
Én ilyet nem mondtam! A poci kerekedhet! Csak utána nem értem miért maradnak kövérek! Anyák lesznek de nők már nem!
2011. júl. 27. 11:12
 48/252 anonim ***** válasza:
100%

" különben is, sok salátát eszek, és csak szárnyashúst, és halat, meg szénsavmentes ásványvíz,"

Majd megnézem hogy a GYESből meg a gyerektartásból mennyi egészséges ételt fogsz tudni vásárolni. Örülj ha pelenkára futja belőle...

" és heti 3 alkalommal aerobik edzésre járok+ naponta 1 óra torna!!! Szóval én vékony maradok! "

1. hormonális változásról nem hallottál még?

2. szerinted baba mellett mennyi időd lesz tornázni?

Ha nem kamu a kérdés, akkor nagyon sajnálom hogy az ilyenek képesek szaporodni.

A pasik meg ha a szeretőjüket imádják és vele akarnak élni, akkor elválnak. Maguktól, önként és dalolva.

Ha pedig nem akarnak válni csak farokmelegítő kell, akkor hitegetik a szeretőt hogy már csak a gyerek/lakás/aranyhal miatt vannak együtt. A pasid csúnyán átb.szott.

2011. júl. 27. 14:02
 49/252 anonim ***** válasza:
100%
A miért nem vált el-re meg is van a válasz: 19 éves vagy, 16 éves korod óta kihasznál. Neki pont egy ilyen naiv kis liba kellett, mert te bevetted a dumáját, hogy már nem szereti a feleségét. Igen, egy megvezethető kislány vagy, és ezért volt veled 3 évig.
2011. júl. 27. 14:04
 50/252 A kérdező kommentje:
Nem volt, hanem van velem! Sokat gondolkoztam!!! Arra a döntésre jutottam, hogy kivetetek vele egy szabit, és együtt bemegyünk a bíróságra, és megsürgetjük a dolgot, megírjuk a papírokat! Valamint elmegyünk együtt a feleségéhez, és kitálalunk, és megkérjük viselkedjen felnőtt módjára és törődjön bele a megmásíthatatlanba! Amúgy szerencsére nem egy csóró ember a párom, szóval nem hiszem, hogy a pelenka gond lesz! Akinél a pelenka gond, na az miért szül gyereket? Hamár itt tartunk, már nem azért!!!
2011. júl. 27. 14:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!