Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
Kedves Kérdező!
Össze vizelem magam a kíváncsiságtól, beadtad már a válókeresetet?
nagy szarkeverő vagy te kérdező, de megérdemled a sorsod.
a "párod" majd hamarosan visszakönyörgi magát az asszonyhoz, és örülhetsz, ha nem tépnek meg közös erővel :)
"Amikor ezt megtudta a párom azért mérges lett, de mivel kivágta az asszony kénytelen volt nálam aludni "
Vagyis nem épp hálás, hogy végre megszabadult a gonosz némbertől.
De hajrá, előbb vagy utóbb te kapsz egy telefont egy kedves és humánus kislánytól, hogy a párocskád vele van...
"Amikor ezt megtudta a párom azért mérges lett, de mivel kivágta az asszony kénytelen volt nálam aludni én meg hamar megvígasztaltam... :) Most nálam lakik teljesen!!! :)))"
Magyarul: nem volt hova mennie, igy mert ló nem akadt, jó volt a szamár is.
"HURRÁ!!!! "
Legalább te boldog vagy, az is több a semminél.
"Cejet a husom!!! :)"
Ezt erősen kétlem. Ha ugyanis valóban cejetne, akkor magától ment volna hozzád, és nem azért, mert az asszony kivágta. Ez egy kényszer szülte állapot, de ha neked ez kell....... Mint fentebb is irtam, legalább te boldog vagy. Azért ne vedd a lelkedre, hogy a feleséget, a férjet, és a gyerekeket is boldogtalanná tettél. Ha a feleség tudott is rólad, és behunyta a szemét, a telefonhivásod után már nem tehette. Elszakitottál egy feleséget a férjétől a gyerekeket az apjuktól, csak azért, hogy a te házasságon kivüli gyerekednek, (tudod, őket hivták régen fattyaknak, jobb esetben törvénytelen, vagy balkézről származóknak) legyen apja. De van egy rossz hirem, ezzel a húzással, elvesztetted a "párod" fizetésének tetemes részét, mert gyerektartást fizetnie kell. Igy anyagi romlásba is döntötted őt, a családját is, és magad is. Aztán majd jöhetsz ide vissza panaszkodni, hogy a láthatás alkalmát kihasználva a szerelmed gyermekei milyen szemetek veled szemben. Mondjak valamit: én is az lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!