Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"

3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?

2011. júl. 26. 19:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/252 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Össze vizelem magam a kíváncsiságtól, beadtad már a válókeresetet?

2011. aug. 13. 00:42
 92/252 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez a sok negatívum!!! Más még nem volt talán így??? Amúgy annyi a fejlemény azoknak akik normálisan válaszoltak, hogy elcsentem a neje telefonszámát és felhívtam sutyiban, és mondtam hogy már én vagyok, és leszek, és meg kell érteni... sírt meg szidott, de jobb így neki! Úgy érzem így humánusan jártam el! Emberien!!! Amikor ezt megtudta a párom azért mérges lett, de mivel kivágta az asszony kénytelen volt nálam aludni én meg hamar megvígasztaltam... :) Most nálam lakik teljesen!!! :))) HURRÁ!!!! Cejet a husom!!! :)
2011. aug. 15. 21:48
 93/252 anonim ***** válasza:
100%

nagy szarkeverő vagy te kérdező, de megérdemled a sorsod.

a "párod" majd hamarosan visszakönyörgi magát az asszonyhoz, és örülhetsz, ha nem tépnek meg közös erővel :)

2011. aug. 15. 21:50
 94/252 anonim ***** válasza:
97%

"Amikor ezt megtudta a párom azért mérges lett, de mivel kivágta az asszony kénytelen volt nálam aludni "

Vagyis nem épp hálás, hogy végre megszabadult a gonosz némbertől.

De hajrá, előbb vagy utóbb te kapsz egy telefont egy kedves és humánus kislánytól, hogy a párocskád vele van...

2011. aug. 15. 21:56
 95/252 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor ezt megtudta a párom azért mérges lett, de mivel kivágta az asszony kénytelen volt nálam aludni én meg hamar megvígasztaltam... :) Most nálam lakik teljesen!!! :)))"

Magyarul: nem volt hova mennie, igy mert ló nem akadt, jó volt a szamár is.

"HURRÁ!!!! "

Legalább te boldog vagy, az is több a semminél.

"Cejet a husom!!! :)"

Ezt erősen kétlem. Ha ugyanis valóban cejetne, akkor magától ment volna hozzád, és nem azért, mert az asszony kivágta. Ez egy kényszer szülte állapot, de ha neked ez kell....... Mint fentebb is irtam, legalább te boldog vagy. Azért ne vedd a lelkedre, hogy a feleséget, a férjet, és a gyerekeket is boldogtalanná tettél. Ha a feleség tudott is rólad, és behunyta a szemét, a telefonhivásod után már nem tehette. Elszakitottál egy feleséget a férjétől a gyerekeket az apjuktól, csak azért, hogy a te házasságon kivüli gyerekednek, (tudod, őket hivták régen fattyaknak, jobb esetben törvénytelen, vagy balkézről származóknak) legyen apja. De van egy rossz hirem, ezzel a húzással, elvesztetted a "párod" fizetésének tetemes részét, mert gyerektartást fizetnie kell. Igy anyagi romlásba is döntötted őt, a családját is, és magad is. Aztán majd jöhetsz ide vissza panaszkodni, hogy a láthatás alkalmát kihasználva a szerelmed gyermekei milyen szemetek veled szemben. Mondjak valamit: én is az lennék.

2011. aug. 15. 22:37
 96/252 anonim ***** válasza:
100%
Istenem milyen ostoba vagy, ha a felesége kivágta, még volt köztük kapcsolat, különben nem érdekelte volna. Kénytelen nálad aludni, de hidd el visszasírja magát.
2011. aug. 15. 23:41
 97/252 anonim ***** válasza:
95%
Utolsónak: szerintem is vagy visszasírja magát az asszonyhoz, vagy ha az nem fogadja el már, akkor előbb-utóbb lelép.
2011. aug. 15. 23:49
 98/252 anonim ***** válasza:
33%
te undorító zsíroshajú nagylábú tehén. nem tudom mit gondolsz magadról. valószínűleg cigány vagy, de lehet, hogy egy művelt nő, aki rettentő módon fél, hogy egyedül marad. lehet, hogy már 40 is vagy és csak akartál egy purdét a beledbe, mert eddig nem csinált föl senki. ráadásul csak nős férfiak voltak hajlandóak veled összejönni, annyira szánalmas vagy. remélem megdöglesz meg a gyereked is, mert biztos vagyok benne, hogy az apja és a te mocskos hazudozós keverős ocsmány vérét is örökli, és nem kéne még egy ilyen hányadék a világra.
2011. aug. 16. 03:00
 99/252 A kérdező kommentje:
Látom kiakadtál utolsó! Nem te vagy a neje? :DDDDD
2011. aug. 16. 08:57
 100/252 anonim ***** válasza:
98%
Valószinüleg csak normálisan gondolkodó ember, veled ellentétben.
2011. aug. 16. 09:15
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!