Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"

3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?

2011. júl. 26. 19:12
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/252 anonim ***** válasza:
100%

Ohh... de arika vagy :D

Majd meglátod, ha nem sikerül visszakönyörögnie magát az asszonyhoz, talál magának egy értelmesebb nőt, és úgy fog lelépni tőled, hogy a lába nem éri a földet.

de ilyen mentalitással soha, ismétlem SOHA ne várd hogy normális kapcsolatod legyen.

Tudod elmesélem neked az én storymat, ami annyiban különbözik a tiédtől, hogy képes voltam nő maradni (16 éves fejjel).

Igaz, engem egy 22 éves írtó jóképű srác szédített a suliban, akibe iszonyatosan beleszerettem.

Rövid időn belül szerelmet vallott nekem, majd elmondta hogy van egy barátnője, akivel sajna pont 2 héttel előttem ismerkedett meg, még nem akarja elmondani neki hogy szakítsanak (mert nem akarja megbántani szegényt), de majd szétmennek.

Én megmondtam neki, akkor fogunk járni, ha szakít a csajjal.

A srác 2 éven át fájó farokkal rohangált utánam, esküdözött, én elhajtottam. Majd írt egy üzenetet hogy feleségül veszi a barátnőjét,és várják a babát.

Sok boldogságot kívántam nekik, majd 1 évig szenvedtem,hogy nem lehetett az enyém a srác...

Aztán jött az IGAZI párom, aki most jegyzett el, és tényleg bármit megtenne értem.

Ez a te esetedben így fog kinézni: most pár hétig, talán hónaig nálad fog időzni a pasas (ha még nem lépett le).

Folyamatosan próbálkozik majd az asszonynál otthon.

- Ha az asszony megbocsát, örülj neki ha nem vernek agyon téged

- Ha nem bocsát meg, akkor lelép egy másik NŐvel, és nem látod többet.

De a végeredmény mindenképpen az lesz, hogy ha még találsz is egy olyan embert aki önszántából elvesz téged, pont ugyanígy fog elbánni veled. 21/N

2011. aug. 17. 09:52
 112/252 A kérdező kommentje:
Jaj látom lavina indul a kérdésemmel... Sok a rosszmájú! Biztos nehéz lehet az életük, mert nem boldogok! Tegnap óta egy eljegyzési gyűrű boldog tulajdonosa vagyok, és a ócsárolónak üzenem, hogy nem vagyok roma, a lában 36os a hajam nem zsíros, hanem illatos, és hamvasszőke, illetve szép karcsú az alakom, és bronz barna a bőröm!!! Minden nem az ölembe hullik, hanem megdolgozok érte! Szeptember közepén utazunk Rómába!!! Régi vágyam!!! Azt mondtam, kicsit ki kell tisztítani a buksiját, ez neki is jó! Mármint a páromnak! Az exe nem keresi a páromat (szerencsére) egyáltalán nem tartják a kapcsolatot, nem könyörögi vissza magát! És egy válaszolónak üzenem, IGEN belenéztem a telefonkönyvébe, ugyan már mindenki megteszi... álszent vagy! Kiírtam minden számot még aludt egy füzetecskébe! Jó ha megvan!!!
2011. aug. 17. 15:50
 113/252 anonim ***** válasza:
100%

"IGEN belenéztem a telefonkönyvébe, ugyan már mindenki megteszi..."

Nem.

"Kiírtam minden számot még aludt egy füzetecskébe!"

AMint erre rájön, az életéből is kiírtad magad...

2011. aug. 17. 15:53
 114/252 anonim ***** válasza:
100%
Kicsim, nekem boldog életem van a párommal, van egy édes gyerekünk. Ő nem csapott be senkit, nem játszott két nővel, nekem nem kellett taktikáznom, hogy az enyém legyen, mert csak én voltam neki. Így vágsz bele egy kapcsolatba, hogy amíg alszik kutakodsz. Sajnállak, dolgoz csak sokat a kapcsolatért, aztán kiderül, hogy megérte e. A felesége szerintem örül, hogy megszabadult tőle.
2011. aug. 17. 16:53
 115/252 anonim ***** válasza:
100%
Kiírtad a számokat? Te bolond vagy. Ha rájön, agyonver érte. Meg is fogod érdemelni. Ja: nem mindenki teszi ezt, nekem 4 év alatt egyszer sem jutott ilyesmi az eszembe....nevetséges.
2011. aug. 17. 21:18
 116/252 anonim ***** válasza:
100%
én vagyok az ócsároló:D teljesen mindegy, hogy hogy nézel ki, ha egyszer egy szennyláda vagy.
2011. aug. 18. 20:13
 117/252 anonim ***** válasza:
100%
ja és úgy viselkedsz, mint egy 13 éves.
2011. aug. 18. 20:13
 118/252 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennénk boldogtalanok, mert nekünk nem sikerült egy ilyen nyomi pasit kifogni.
2011. aug. 18. 20:21
 119/252 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mélyen tisztelem így látatlanban a feleséget, hogy kidobta ezt az alakot.Tudod egész végig féltékeny leszel a feleségre, mert téged nem szeretett úgy soha, mint őt valaha, te mindig a kis rüfke maradsz, ha egyáltalán bemutat a közös barátoknak.
2011. aug. 18. 20:28
 120/252 anonim ***** válasza:
100%

" Tegnap óta egy eljegyzési gyűrű boldog tulajdonosa vagyok, és a ócsárolónak üzenem, hogy nem vagyok roma, a lában 36os a hajam nem zsíros, hanem illatos, és hamvasszőke, illetve szép karcsú az alakom, és bronz barna a bőröm!!!"

De azért:

"Minden nem az ölembe hullik, hanem megdolgozok érte!"

Mennyi az orális szex egy nap? :))))

2011. aug. 18. 20:33
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!