Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
Ohh... de arika vagy :D
Majd meglátod, ha nem sikerül visszakönyörögnie magát az asszonyhoz, talál magának egy értelmesebb nőt, és úgy fog lelépni tőled, hogy a lába nem éri a földet.
de ilyen mentalitással soha, ismétlem SOHA ne várd hogy normális kapcsolatod legyen.
Tudod elmesélem neked az én storymat, ami annyiban különbözik a tiédtől, hogy képes voltam nő maradni (16 éves fejjel).
Igaz, engem egy 22 éves írtó jóképű srác szédített a suliban, akibe iszonyatosan beleszerettem.
Rövid időn belül szerelmet vallott nekem, majd elmondta hogy van egy barátnője, akivel sajna pont 2 héttel előttem ismerkedett meg, még nem akarja elmondani neki hogy szakítsanak (mert nem akarja megbántani szegényt), de majd szétmennek.
Én megmondtam neki, akkor fogunk járni, ha szakít a csajjal.
A srác 2 éven át fájó farokkal rohangált utánam, esküdözött, én elhajtottam. Majd írt egy üzenetet hogy feleségül veszi a barátnőjét,és várják a babát.
Sok boldogságot kívántam nekik, majd 1 évig szenvedtem,hogy nem lehetett az enyém a srác...
Aztán jött az IGAZI párom, aki most jegyzett el, és tényleg bármit megtenne értem.
Ez a te esetedben így fog kinézni: most pár hétig, talán hónaig nálad fog időzni a pasas (ha még nem lépett le).
Folyamatosan próbálkozik majd az asszonynál otthon.
- Ha az asszony megbocsát, örülj neki ha nem vernek agyon téged
- Ha nem bocsát meg, akkor lelép egy másik NŐvel, és nem látod többet.
De a végeredmény mindenképpen az lesz, hogy ha még találsz is egy olyan embert aki önszántából elvesz téged, pont ugyanígy fog elbánni veled. 21/N
"IGEN belenéztem a telefonkönyvébe, ugyan már mindenki megteszi..."
Nem.
"Kiírtam minden számot még aludt egy füzetecskébe!"
AMint erre rájön, az életéből is kiírtad magad...
" Tegnap óta egy eljegyzési gyűrű boldog tulajdonosa vagyok, és a ócsárolónak üzenem, hogy nem vagyok roma, a lában 36os a hajam nem zsíros, hanem illatos, és hamvasszőke, illetve szép karcsú az alakom, és bronz barna a bőröm!!!"
De azért:
"Minden nem az ölembe hullik, hanem megdolgozok érte!"
Mennyi az orális szex egy nap? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!