Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem vizsgáltam át ennyit, csak 2-3-at....
És a palim, vagyis bocsánat, férjem, nem lép le. Hála Istennek együtt neveljük 3 hónapos gyönyörű kisfiunkat, és mielőtt mondanál rá valamit, ismét 56 kiló vagyok(170 cm). Csak nem kell abba belekötni, ha valaki 1 karaktert félreüt, míg te meg helyesírási, fogalmazási hibákat vétesz. Kívánom, hogy te is juss el egyszer oda, ahol most én tartok, és ahová te szeretnél jutni: szerető, fiatal, jóképű, kedves, a családját imádó férj, és egy tüneményes kisfiú.
úú, utolsó, jól megmondtad, teljesen igazad van. akinek így kell férjet fogni, az megérdemli a sorsát. mindenki azt kapja, amit megérdemel.
az ócsároló:)
úúúú aaaa dejólmegmondtad tyűűű aaaa úúúúú óóóóóó úúúúúú
Ez mi?
Szipcsi szupcsi ez a napcsi??? Te jó ég.
Teljesen gáz ez a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!