Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"

3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?

2011. júl. 26. 19:12
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/252 anonim ***** válasza:
100%

Kölkeit?:///

Te is valakinek a kölyke vegy te de*bil!

Söt még neked is lesznek kölkeid!!!!!

Bazzzz......

2011. aug. 23. 23:49
 162/252 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:42

Gyááá, éjszakánként én is felsírok, és bevizelek, mint egy kisded, amíg be nem adta a válókeresetet a Kérdező! xD

2011. aug. 23. 23:58
 163/252 anonim ***** válasza:
99%

Kölkeit?

Kedves kérdező, úgy .látom, téged sem neveltek, hanem tenyésztettek...

Amúgy tuti fake: először terhes, aztán kiderül, hogy mégsem, csak téves pozitív(!), aztán a férj elhagyja a feleségét, és a gyerekeit, akiket imádott, és rögtön el is jegyzi meg nyaralni viszi a 19 éves hölgyikét...

De a kedvenc részem az volt, mikor írta, hogy a feleség úgy tudja, a férj üzleti úton van.. És mikor te tudod úgy, hogy üzleti úton van, akkor vajon merre jár?

A telefonjában meg a mail-jei közötti kutatásért pedig biztos nem vágja ki a nőcskét, csak "ledolgoztatja" érte :D

És gondolod, hogy a husikád nem tudja fejből a felesége számát, vagy nem tud úgy írni neki, hogy ne vedd észre?

Sajnos így, hogy nem vagy terhes, erősen romlottak az eddig is gyenge esélyeid, de majd visszaszokik a husid a gumiban dugásra, mert most megláthatta, hogy milyen kis ragacs, pénzéhes kurvinyec vagy...

2011. aug. 24. 00:04
 164/252 anonim ***** válasza:
100%
Szep!
2011. aug. 24. 00:15
 165/252 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez az egész igaz, és nem egy unatkozó tini agyszüleménye akkor azt kell mondjam, hogy:

egy utolsó, aljas, gonosz, riherongy vagy. Szívből kívánom, hogy egyszer tényleg meg kelljen dolgoznod azért amid van, és ne a nős pasid tartson ki.

Undorító alak vagy, hogy bírsz egyáltalán tükörbe nézni?

2011. aug. 24. 00:28
 166/252 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, Te aztán nem vagy semmi ! Igazán büszke lehetsz magadra ! Tuti , hogy egy degenerált skizo csajszi vagy... Azért minden jót és szépet az álomvilágodban!
2011. aug. 24. 00:37
 167/252 anonim ***** válasza:
100%
Azt kívánom neked,hogy vegyen el feleségül,szülj neki 2-3 kölyköt(ahogy te mondtad),legyen lila köd egy ideig,aztán találjon magának egy jó alakú,sportos 19 éves csajt(amilyen most te vagy)és csomagoljon össze és költözzön hozzá.-ez nem is rossz,hiszen a történelem mindig ismétli önmagát...
2011. aug. 24. 11:12
 168/252 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a kérdező teljesen megnyugodhat, utána már senkinek sem fog kelleni a husikája, ha már 2 helyre fog fizetni gyerektartást. Tehát vele marad élete végéig - más tészta, hogy abban nem lesz köszönet, hogy egy megkeseredett vénember ül a nyakán, amikor ő még élné az életét - elvégre a pasas 17 évvel idősebb...

De a kedves 19 éves érett hölgy maga lépett a kakiba, hát akkor szagolgassa, megérdemli.

2011. aug. 24. 11:23
 169/252 A kérdező kommentje:
Jaj ugyan már!!! Ki mondta, hogy örökre vele akarok maradni??? Most jó! DE mi lesz később... Ki tudja??? :))) Most a lényeg, utazgatunk, szórakozunk, nagyokat prüttyentünk, és kb. ennyi! A degenerált ex feleségek úgy is életük végéig az ex férjük után sóóóvárognak! Hát én használom picit (pár év) aztán visszakaphatja! Az elhagyott nők mind szánalmasak... Nagyon nagyon szánalmasak... De mindegy! :))) MOST SZUPI MINDEN!!!
2011. aug. 24. 13:37
 170/252 anonim ***** válasza:
100%
Hát szivi, ha újat, nőtlent nem tudsz fogni, és jó neked más "használtja" is, akkor lelked rajta.... Ez nem nagy cucc... rengeteg házas pasi bukik fiatal csajokra, szóval nem érdem. Az érdem az lenne, ami neked nem jön össze, de úgy látszik téged önmagadért senki sem akar....:)
2011. aug. 24. 13:48
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!