Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
Kölkeit?:///
Te is valakinek a kölyke vegy te de*bil!
Söt még neked is lesznek kölkeid!!!!!
Bazzzz......
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:42
Gyááá, éjszakánként én is felsírok, és bevizelek, mint egy kisded, amíg be nem adta a válókeresetet a Kérdező! xD
Kölkeit?
Kedves kérdező, úgy .látom, téged sem neveltek, hanem tenyésztettek...
Amúgy tuti fake: először terhes, aztán kiderül, hogy mégsem, csak téves pozitív(!), aztán a férj elhagyja a feleségét, és a gyerekeit, akiket imádott, és rögtön el is jegyzi meg nyaralni viszi a 19 éves hölgyikét...
De a kedvenc részem az volt, mikor írta, hogy a feleség úgy tudja, a férj üzleti úton van.. És mikor te tudod úgy, hogy üzleti úton van, akkor vajon merre jár?
A telefonjában meg a mail-jei közötti kutatásért pedig biztos nem vágja ki a nőcskét, csak "ledolgoztatja" érte :D
És gondolod, hogy a husikád nem tudja fejből a felesége számát, vagy nem tud úgy írni neki, hogy ne vedd észre?
Sajnos így, hogy nem vagy terhes, erősen romlottak az eddig is gyenge esélyeid, de majd visszaszokik a husid a gumiban dugásra, mert most megláthatta, hogy milyen kis ragacs, pénzéhes kurvinyec vagy...
Ha ez az egész igaz, és nem egy unatkozó tini agyszüleménye akkor azt kell mondjam, hogy:
egy utolsó, aljas, gonosz, riherongy vagy. Szívből kívánom, hogy egyszer tényleg meg kelljen dolgoznod azért amid van, és ne a nős pasid tartson ki.
Undorító alak vagy, hogy bírsz egyáltalán tükörbe nézni?
Nem, a kérdező teljesen megnyugodhat, utána már senkinek sem fog kelleni a husikája, ha már 2 helyre fog fizetni gyerektartást. Tehát vele marad élete végéig - más tészta, hogy abban nem lesz köszönet, hogy egy megkeseredett vénember ül a nyakán, amikor ő még élné az életét - elvégre a pasas 17 évvel idősebb...
De a kedves 19 éves érett hölgy maga lépett a kakiba, hát akkor szagolgassa, megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!