Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
Én erre már nem tudok mit írni! :S
Annyira sötét vagy hogy az hihetetlen! :S
A szüleid legnagyobb hibája ebben az életben hogy téged összehoztak,és anyukád "megellett"! :S
Én azért szívesen megmutatnám a szüleidnek hogy a drága kicsi lányuk mekkora egy féreg,de idővel rájönnek úgy is.
Végigolvastam a kisregényt és arra jutottam hogy mindenképp add be a válópert a "párod" nevében mert azt várhatod hogy egy ilyen ostoba leánykát elvegyen magától.
Egyébként kötve hiszem hogy egy szó is igaz ebből tekintve hogy egyik szavad üti a másikat: áldott állapotban vagyok és a fals pozitív terhességi teszt, én megdolgozok mindenért előtte pedig megírtad hogy a kocsit a ruháid a lakásod a jogsid a "párodnak" köszönheted. A jaj de szerelmes vagyok és szeretném ha mire a nemlétező gyerek megszületik vegyen el és a majd együtt leszünk pár évet és tönkreteszek még egy házasságot megyek másik férjes pasihoz sem illik teljesen össze, de nem baj.
Én csak reménykedem benne hogy nem létezhet olyan selejtes ribizli mint akit ide kitaláltál, vagy ha mégis igaz akkor pont összeilletek házasságszédelgő "pároddal".
Egyébként 4 éve vagyok együtt a párommal és egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor néztem bele a telefonjába leveleibe sms-ibe, de akkor is tudott róla nem utólag tájékoztattam. A másik pedig amin kiakadtam míg te áldott állapotot emlegetsz hogy merészeled a "szerelmed" gyerekeit kölközni? Ha helyében lennék a levélolvasásért nem is ezért tuti repülnél mint a fosós macska
Remélem megkapod a "párodtól" amit érdemelsz
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__21..
Volt ez a kérdés múltkor, megkérdeztem, hogy ő e az, aki a ezt a kérdést kiírta. Válaszolni nem válaszolt, sőt a válaszom is töröltette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!