Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"

3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?

2011. júl. 26. 19:12
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/252 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó hozzászólásoddal bizonyítod, hogy te milyen gonosz vagy! Azért tettél tönkre egy házasságot, hogy te pár évig boldog légy, aztán ha megunod a pasit lapátra teszed. Remélem a pokol tüzén fogsz elégni!
2011. aug. 24. 13:54
 172/252 A kérdező kommentje:
Ágika! Olyan álszent vagy! kegyetlen az élet törvénye, majd te is rájössz! Mindenért küzdeni kell! Az ember nem ér rá másokkal is foglalkozni!!! Mindenki a saját érdekében cselekedjen! Nem mondtam, hogy nem szeretem a páromat, de nem tudni mit hoz a jövő! ÉS a lényeg, ÉN semmit nem szedhettem volna szét, ha az a valami rendben van! Ahova befér harmadik fél, ott bibi van, és ennyi... Miért ne érezném jól magam a bőrömbe? Mert te ezen depizel? Ugyan! :)
2011. aug. 24. 14:14
 173/252 anonim ***** válasza:
31%

Abban igaza van a kérdezőnek, hogy ami jól működik,azt nem lehet szétszedni.

Az én rokonaim is váltak, ott el is vették a szeretőt, a férfi azóta is vele van.

2011. aug. 24. 14:15
 174/252 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehet sőt valószínű, hogy az a házasság már nem működött jól, de én biztos képtelen lennék tükörbe nézni a helyedben. Nem hinném, hogy álszent vagyok, és abban sem értek egyet, hogy az ember csak magával foglalkozzon. Akárhogy csűröd csavarod, undorító dolog amit művelsz. Nem is maga az, hogy elszereted valaki férjét, hanem az itt tett megnyilvánulásaid.
2011. aug. 24. 14:20
 175/252 anonim ***** válasza:
100%
Add már be a válókeresetet, buta leány!
2011. aug. 24. 14:31
 176/252 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj,hadd csinálja,ha jól esik neki:))))

Csak egyet ne feledj kedves kérdező!

A legszebb,legcsinosabb nőket is elhagyják egy mégszebbért,

sőt fiatalabbért!Mert ok te most 19 vagy,de az élet feletted is elfog múlni!Leszel te idősebb is!

És akkor te is leszel elhagyott asszony,feleség,szerencsétlen nő!És akkor jusson eszedbe,hogy mindég minden valamiért történik!!!!

2011. aug. 24. 16:02
 177/252 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem értek egyet! Az hogy valaki szül egy gyereket, és korosodik még nem kell azt jelentse, hogy 70 kilós tehénre hízik! Ezért lépnek le a pasik hozzánk! És különben is, a szeretőket mindig csak bántják! Miért? Én bevállalok, és felvállalok mindent ami ezzel jár! Sunyi az nem vagyok!
2011. aug. 24. 17:48
 178/252 anonim ***** válasza:
100%
Ha stikába törölgeted a pasi emailjeit, mert félsz, hogy elhagy, ha elolvassa, akkor elég sunyi vagy, nem?
2011. aug. 24. 17:52
 179/252 A kérdező kommentje:
Mint azt írtam... Szóltam neki, hogy törölte! Nem érdekelte! Röhögött! Nem vagyok sunyi! Én tálaltam ki mindent! A felesége inkább köszönetet mondhatna nekem, hogy én IDEGEN létemre őszintébb voltam hozzá, mint a tulajdon férje? hmmm....?
2011. aug. 24. 17:55
 180/252 anonim ***** válasza:
100%
igen, drága, és te egy ilyen emberrel vagy, akinél még te is őszintébb vagy...:)
2011. aug. 24. 18:13
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!