Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Figyelt kérdés
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
Én csak egyszer írtam ki ilyet, ezt a kérdést, azt fent nem én írtam! Látom nagyon érdekel mindenkit a fejlemény pedig sokan mondtak csúnyát rám, pedig igazán nem tettem rosszat! Még mindig együtt vagyok a mackómmal, imádom szeretem őt, az esküvőt tervezzük és a poén hogy nem is kellett beadni a keresetet beadta a neje, legalább nem mi fizettük a nyaralás jó volt a gyerekekkel még nem sikerült megismerkednem mert azóta nem találkoztak, hagy egy kis nyugalmat nekik a macim jobb isígy! Olvasgattam itt más kérdéseket van aki nem jön ki a volt nej gyerekeivel hát lehet hogy nálunk is ez lesz de SZERENCSÉRE nem nagyon kepeszt hogy lássa a kölköket és ez tetszik majd én megajándékozom gyermekekkel! A múlton nem szabad rágódni a jövőre kell tekinteni, mondom is ezt neki sokszor!
2011. szept. 21. 12:02
202/252 anonim válasza:
Te aztán tényleg szánalmasan hülye vagy, ha nem kepeszt a gyerekeiért, bár nem tudom mi az a kepeszt, akkor szülhetsz neki 6-ot is, azokért se fog.Ez sok mindent elárul a mackódról és rólad is.A feleség remélem talál jobbat, mert a selejttől megszabadították. komolyan, olyan szánalmas vagy, hogy még röhögni sincs kedvem, mert sajnállak.
2011. szept. 21. 12:15
203/252 anonim válasza:
Amúgy szerintem kamu, ilyen liba nincs, mibe kell lenyugodnia a mackódnak?
2011. szept. 21. 12:38
204/252 A kérdező kommentje:
Figyelj szivibubi (ma 12:15) akárhogy is fáj az igazság a lényeg az: Ha elhagynak egy feleséget attól még nem lesz örök szomorúságra kárhoztatva a férfi, és az új feleség nem biztos hogy szívni fog az elvált pasival, mert lehet ők nem illettek össze, mi pedig igen érted? Ezt amit te csak azok írják akiket otthagytak mint a xart.. Téged is elhagyott a szánalmas urad aki votl olyan szemét és mert lépni hogy boldogan éljen valaki mással? Üzenem az elhagyott megkeseredett pipiknek hogy vadásszanak új madarat és eresszék szépen el a régit gondolatilag is.
2011. szept. 21. 23:01
205/252 anonim válasza:
Kérdező nekem semmi bajom veled, komolyan egyetértek veled sok mindenben, nem hiszem, hogy a szerető bármikor is bűnös lenne és nem hiszem, hogy fenn kellene tartani egy rossz kapcsolatot, de a gyerek az gyerek.
Szóval akármennyire is nem szereti már egymást két ember,a gyerekeik erről nem tehetnek. Nekik szükségük van apára. Attól, hogy nektek is lesz sajátotok, még ott vannak, akik a történettől függetlenül számítanak az édesapjukra és talán a későbbiekben rád is, mint mostohára.
Szóval ettől eltekintve én sok dologban igazat adok neked, de ezt gondold még egyszer végig, olyan szemszögből, mintha te lennél a gyerek,aki belecsöppent ebbe a zűrzavarba.
2011. szept. 21. 23:05
206/252 anonim válasza:
Nem vagyok szivibubi te gyík, a párommal, aki nagyon jó pasi 10 éve vagyok, 1 éves gyerekünk van, és jól állunk anyagilag. Ja és nem kellett senkitől elszednem. Nézz már magadba te szerencsétlen és ne okoskodj más életéről, mert röhejes vagy. Nyalhatod a pasid se..ét, te is úgy jársz, mint az ex, mert az ilyen nyamvadt mackók nem változnak.
2011. szept. 21. 23:23
207/252 A kérdező kommentje:
Utolsó! maximálisan egyetértek veled, de az az álláspont amit írtál, nagyon ritka és bonyolult esetben jöhet csak létre: mármint a jó viszony! tudod az a fő probléma hogy engem szánnak, szidnak (ami amúgy nagyon nem érdekel mint az látszik is) de fel nem fogják hogy a legnagyobb kakit az tette velük akinek gyereket szültek. Ha veled csúnyát tesz Jancsika miért Gizike a hibás? Nem szentek az apák de tény, hogy egy házsártos elhagyott feleség felér 100 félretekintgető csibész férjjel mert ha a nők bepippannak meneküljön mindenki... gátlástalanul gázolnak bele az új kapcsolatba csak az a probléma hogy ÉRDEMBEN semmit nem érnek el vele ők nem szeretők akik csábítanak, inkább olyanok akik elől menekül az ex. ők azok akik a gyerekekkel maradnak és hát ki másnak is mondanák el a sok kakit apuról meg a másik nőről, ha nem a gyerekeknek! a gyerek alapból úgy indul a "mostohának" hogy egy szemét ribi, és dögölljön meg, jobb esetben exnej lehúzásra buzdítja a csemetéit, beleszövi őket a megkeseredett hálójába, bevonja a fight-ba, nem tudom értitek e, kis katonákként maga mellé állítja a béjbiket, jó értem én neki xar, meg fáj, meg dögöljön meg apuka, és idő kell stb... de azért attól még hogy valaki "meghal" nem kell másoknak is "meghalnia" attól hogy ex K.O. attól még a gyerek szeretheti az apját! Azt írják: NEM A GYEREKEKET HAGYTA EL, HANEM A FELESÉGÉT! Oké!? DE akkor az exnejnek miért nem mondja ezt el valaki ANNAK az oldalnak a részére hagsúlyozva? Apuka, és új nő ellen nem lázítunk csemetéket, mert apuka nem a GYEREKEIVEL tett rossza (átvitt bonyolul értelemben) hanem anyuval, és anyu meg rendezze ezt magában, és adja meg a csemetéknek az esélyt, hogy jól érezzék magukat az új nő jelenlétében is, mert jelen -és egyéb esetekben is- elkerülhetetlen ez.
2011. szept. 21. 23:25
208/252 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti! Mert papucsállatka közben írt nekem!
2011. szept. 21. 23:25
209/252 A kérdező kommentje:
ma 23:23 vigyázz hogy a te szupipénzespasipapamacid nehogy egy hozzám hasonló karmai közé kerüljön, aztán pityeregj itt nekem! A lényeg hogy annyira érződik az írásodon, hogy utálsz azért aki vagyok, és ebből látni, hogy nem vagy biztos a kapcsolatodban, különben nem lennék más az életedben csak egy nagy kacaj! Ne félj, hogy vannak olyan nők mint ééén, bízz magadban, és a jó pasidban hogy egy ILYEN nő mint én, nem veheti el... hát... akkor miért is hariznál rám? :)
2011. szept. 21. 23:29
210/252 anonim válasza:
Értem én persze, és tökéletesen egyet is értek. A családomban is volt ilyen válás, ha hiszed, ha nem, csúnyább, mint, amit ti csináltatok, de mégis együtt vannak 20 éve. A gyerektől soha nem lett tiltva az apa. Szóval esélyes még, hogy nálatok is jó viszony lesz, nem lehet tudni.
Csak nekem az jött le, mintha te nem akarnád a gyereket és a volt családot gyerekestől akarod elfelejteni, de bocsánat, ezek szerint félreértettem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!