Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Figyelt kérdés
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
2011. júl. 26. 19:12
221/252 anonim válasza:
Nem bogarásztam, csak 3 oldal volt. Jobb-e, mint egy szappanopera? ? Szerintem szánalmasabb, ahogy kepesztesz...:)
222/252 anonim válasza:
Na erről beszélek. Minden csak nem buta. A szarkasztikus képességei ennél jobban nem lehetnének a helyükön. Annyira felk*rta az agyatokat, hogy csak na :D Otthon meg mosolyog a kommenteken, amik ők abszolút nem zavarják. Ti pedig szidjátok mérgesen.
Szóval lényeg a lényeg, szerintem egy kissé félreismertétek, ha használható ez a kifejezés egy anonim oldalon :)
223/252 anonim válasza:
Nem mérgesen, hanem szánakozva, röhögve. Még az is fájna neki, ha szánalom mackó foglalkozna a gyerekeivel. Pedig pont az kéne, hogy fájjon, ha nem. Egyébként soha nem hagytak el, de a kérdező is keményen rágörcsölt.És szerintem a fele se igaz.
224/252 A kérdező kommentje:
Mi nem igaz pupák?
2011. szept. 22. 13:13
225/252 anonim válasza:
Többször is megcáfoltad magad, mintha védekezésképp felvettél volna egy álarcot, ezért bántott mindenki. Csak neked akartak jót, mert te csak 19 éves vagy és iszod a párod szavát. Én nem akartalak bántani, de már sok ilyet láttam. A gyerekei miatt örök kapocs lesz az exxel. Nálatok ez vitaforrás lesz mindig, mert ahogy a szavaidból kiveszem, te szeretsz első és egyetlen lenni. Inkább keresned kéne olyan valakit, akinek az első leszel, aki szül neki és korban is passzol. A te párod valószínűleg kiélte magát, ezt a lenyugodott életet akarod élni 19 évesen. Én ennyi idősen még vadul buliztam, pasiztam és nem exfeleségekkel és gyerekekkel foglalkoztam. Miért nem élsz még egy kicsit?
226/252 A kérdező kommentje:
Írtam már egyszer fentebb, ki tudja mit hoz a jövő, akármi történhet, de jelen pillanatban ez a helyzet megfelelő, hacsak nem jön egy másik lovag aki megdobogtatja a szívemet, még a mackómnál is jobban! Volt itt most egy kommentelő, aki kétszer is a védelmébe vett, és meglepődve láttam, hogy vannak még okos emberek e földön! Ugye nem hariztok, ha szerényen megkérdezem tőle: Férfi vagy? :)
2011. szept. 22. 20:41
227/252 A kérdező kommentje:
A kérdés neki szól: ma 08:49 :)
2011. szept. 22. 20:41
228/252 anonim válasza:
Igen, valószínűleg egy nős maci ő is. Na felizgatott észlény? Törlöm a kérdést, kár reagálnod.
229/252 A kérdező kommentje:
XDDD
2011. szept. 22. 20:50
230/252 A kérdező kommentje:
Tudom ám, hogy úgy is vissza vissza kukkantasz majd... :P
2011. szept. 22. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!