Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
Na, nehogy elhiggyétek, amit ez a liba ír. Megkérdezte a hülyeségét, azaz hogy a pasija nős, aztán itt mindenki ugrott, persze erre a pasi el akar válni, oda is költözött hozzá, most már ő a legfontosabb. (Mondjuk nem életszerű, hogy eddig fontosak voltak a gyerekei, ezután meg pálfordulat.... de mindegy).... Aztán direkt provokáló kommenteket fűz hozzé (emailes, kölykök, stb.), mert tudja, hogy erre megint ugranak. Szerintem a pasija még mindig a feleségével van, csak a kis drága nagyon akarja bizonygatni, hogy igaza volt, és direkt borzolja a kedélyeket, azért fűzi a csöpp agyában tovább a történetet, amit ír, az tiszta mese, mese, mese....
Már ha volt egyáltalán nős pasi a valóságban....
Holnap kezdjük forgatni az ebből írt szappanoperát.
Andrew Vajna
Hát ez vagy fake vagy te tényleg nagyon gyökér vagy!!!
Komolyan ilyen van???Téged jobban lehet hülyíteni mint egy óvodást.Hát ezen kiakadtam asszem megyek aludni elég volt mára ennyi.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!