Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
azt pl. én sem értem a sztoriból, hogy a szüleid, mindezeket, hogy tudták elnézni....... mert ha jól olvastam, még 16 voltál mikor elkezdődött a love storyd a pasassal....
ja és még egyet üzenek neked: "Álmodj király lány....." majd remélem hamar felébredsz...:)
Utolsó!
A szüleim nagyon sokáig nem tudtak róla, de most már tudnak, de mit csináljanak? Persze volt fejmosásom, de sajnos nem "tisztultam" meg!
Amúgy csináltam tegnap óta még 2 tesztet, és az első pozitív óta most kaptam két negatívot... :S Ki érti? Holnapra bejelentkeztem a nőgyógyászomhoz, aki ugyan az mint a feleségéé, a párom visz el hozzá, ő javasolta! Azt mondta addig ne örüljünk előre a babának, még az orvos meg nem állapítja!
Jaj, kislány nagyon sajnállak! Nagyon gyerek, nagyon naiv vagy még. Sajnos én is így jártam, 8 éves a kislányom. Az apja már a kórházba nem jött be. És nem a csirkemelltől és a salátától maradtam vékony hanem a napi kettő vékony vajas kenyértől. Többre nem tellett. a szüleim kivágtak otthonról és egy anyaszálláson laktam. Azóta rendeződött az életem és egy tanfolyamon megtaláltam azt aki elfogad engem és a kislányom. Sőt már a közöset várjuk a férjemmel.
De láttam olyat az anyaszálláson aki nem volt képes talpra állni, és a gyerekeit is elvették tőle!
Remélem te nem játsz így!
26/n
Megkérdezhetem milyen teszt volt?
Iszonyú ritka a fals pozitív. Csak azért kérdezem, hogy még véletlenül se vegyek ilyen vackot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!