Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"

3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?

2011. júl. 26. 19:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/252 anonim ***** válasza:
97%

azt pl. én sem értem a sztoriból, hogy a szüleid, mindezeket, hogy tudták elnézni....... mert ha jól olvastam, még 16 voltál mikor elkezdődött a love storyd a pasassal....

ja és még egyet üzenek neked: "Álmodj király lány....." majd remélem hamar felébredsz...:)

2011. júl. 28. 19:10
 72/252 A kérdező kommentje:

Utolsó!

A szüleim nagyon sokáig nem tudtak róla, de most már tudnak, de mit csináljanak? Persze volt fejmosásom, de sajnos nem "tisztultam" meg!

Amúgy csináltam tegnap óta még 2 tesztet, és az első pozitív óta most kaptam két negatívot... :S Ki érti? Holnapra bejelentkeztem a nőgyógyászomhoz, aki ugyan az mint a feleségéé, a párom visz el hozzá, ő javasolta! Azt mondta addig ne örüljünk előre a babának, még az orvos meg nem állapítja!

2011. júl. 28. 19:32
 73/252 anonim ***** válasza:
100%
Persze mert a párod reménykedik a negatív eredménybe, ami valószínűleg az is.De most már én szólok a feleségnek, hogy adja be a válási papírokat, mert ekkora bunkó pasit még nem láttam. Az asszony nőgyógyászához visz? Amúgy szerintem te féltékeny vagy a nőre, és teljesen át akarod venni a helyét, mert titkon érzed, hogy ez nem fog összejönni.
2011. júl. 28. 19:42
 74/252 A kérdező kommentje:
Egyébként én a legkevésbé sem sajnáltatom magam, de a szeretők nem ezt választják, hanem ezt jut nekik, ezt osztja a sors! Xar mert szerelmes vagy, és xar mert hánysz magadtól, amit teszel, utána xar mert máshoz megy haza, utána xar mert rájössz, hogy csak álmodsz, majd végül xar, mert már ott tartasz, hogy azt veszed észre, nyíltan vállalod, hogy egy k*va vagy, és ezt mások is így gondolják rólad, és végül xar, mert már nem tudsz ezen megbántódni, mert tudod igazuk van, de akkor sem tudod elhagyni a patkányt, mert szerelmes vagy. Ez egy csúnya egész, ami minden ilyen kapcsolat alapköve!
2011. júl. 28. 19:48
 75/252 anonim ***** válasza:
96%
Dehogynem választják, szerintem te is reménykedj a negatív eredményben, fiatal vagy, felejtsd el ezt a suttyot, keress egy normális pasit, aki nem csap be. Téged is, és a feleséget is csak átver, kihasznál, megaláz.
2011. júl. 28. 20:07
 76/252 anonim ***** válasza:
100%
Ha a feleségének hazudott rólad 3 évig, mi a garancia, hogy téged egyszer nem csal meg? Imádkozz, hogy negatív legyen a teszt, mert ha egy gyerekkel maradsz egyedül, az cikibb...
2011. júl. 28. 22:32
 77/252 anonim ***** válasza:
99%

Jaj, kislány nagyon sajnállak! Nagyon gyerek, nagyon naiv vagy még. Sajnos én is így jártam, 8 éves a kislányom. Az apja már a kórházba nem jött be. És nem a csirkemelltől és a salátától maradtam vékony hanem a napi kettő vékony vajas kenyértől. Többre nem tellett. a szüleim kivágtak otthonról és egy anyaszálláson laktam. Azóta rendeződött az életem és egy tanfolyamon megtaláltam azt aki elfogad engem és a kislányom. Sőt már a közöset várjuk a férjemmel.

De láttam olyat az anyaszálláson aki nem volt képes talpra állni, és a gyerekeit is elvették tőle!

Remélem te nem játsz így!

26/n

2011. júl. 29. 16:36
 78/252 A kérdező kommentje:
A teszt fals pozitív volt! A doki azt mondta nem estem meg!
2011. júl. 30. 10:22
 79/252 anonim ***** válasza:
100%
nah, innentől kezdve egy fokkal jobb a helyzet....
2011. júl. 30. 11:39
 80/252 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem milyen teszt volt?

Iszonyú ritka a fals pozitív. Csak azért kérdezem, hogy még véletlenül se vegyek ilyen vackot.

2011. júl. 30. 13:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!