Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én beadhatom a válókeresetet?

Figyelt kérdés

Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"

3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?

2011. júl. 26. 19:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/252 anonim ***** válasza:
100%

eleinte még komolyan vettem a kérdezőt, de egyre inkább az a meggyőződésem, hogy kamu az egész történet.

az nem lehet, hogy valaki ennyire ostoba (ha jóindulatú akarok lenni, akkor inkább naív...) legyen, mint a kérdező.

2011. júl. 27. 19:58
 62/252 anonim ***** válasza:
100%
mehet tovább a sztori, esténként, amikor hazaérek, szörnyen feldobod a napomat ezekkel a válaszokkal :)))
2011. júl. 27. 20:11
 63/252 A kérdező kommentje:
Hah! Tegnap este beszéltem vele! Ma már felhívta az ügyvédjét, hogy kezdje el a procedúrát, és bevallotta, hogy 2 hete már beszélnek erről a feleségével, csak még nekem nem akarta elmondani, meglepetést akart! Szóval ÉLJEN!!! :)
2011. júl. 28. 11:35
 64/252 anonim ***** válasza:
100%

"és bevallotta, hogy 2 hete már beszélnek erről a feleségével,"

Aha, ő mondta.... Az én férjem is ezzel szédített egy kiscsajt, míg nekem otthon fogalmam se volt arról hogy bármi probléma lenne a házasságunkkal és tovább terveztük a következő x évünket EGYÜTT é belevágtunk egy lakáscserébe.

2011. júl. 28. 12:20
 65/252 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! És mi lett a vége? Te megbocsátottál a férjednek?
2011. júl. 28. 12:58
 66/252 anonim ***** válasza:
100%
ajjajj, valakinek bogarat ültettek a fülébe :)
2011. júl. 28. 13:25
 67/252 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ki lett b.szarintva a lakásból és az életünkből mint a huzat. Akkor tepert volna már visszafelé de nem engedtem, vége lett a kényelmes kis életének. Ment az ígérgetés, fogadkozás (ó, talán akkor nem is olyan pocsék volt a házasságunk ha annyira vissza akart jönni???).

A hölgyike megnyerte őt magának a gyerektartással együtt, de nem tudom mennyire örül a "győzelmének", hiszen nem saját siker volt hanem azért kaphatta meg, mert nekem már nem kellett, én lemondtam róla. Plusz kiderült hogy mi mindenben hazudott neki a kedves férjem, azért kíváncsi lennék hogy éli meg, hogy a pofájába hazudtak.

2011. júl. 28. 14:07
 68/252 A kérdező kommentje:
hm... És még mindig együtt vannak? Elvette az új nőt? Hány éves volt a férjed, ha nem vagyok túl indiszkrét, és hány éves a nő?
2011. júl. 28. 14:39
 69/252 anonim ***** válasza:
99%
Lehet elhagyja és elvesz téged, de szerinted aki ilyen aljas módon becsapja azt, akit valaha szeretett, akkor veled miért lesz más? Nem rögtön vált, mert megtalálta a nagy szerelmet, 3 évig bujkált és hazudott.
2011. júl. 28. 17:15
 70/252 anonim ***** válasza:
100%

"És még mindig együtt vannak?"

Mivel friss, ropogós a történet, majd meglátjuk. De úgy érzem a leányzó koppant egy nagyot, ha van esze, elgondolkozik. Ha nem, akkor megérdemlik egymást.

" Elvette az új nőt?"

Majd meglátjuk, még a válás folyamatban van. De ha a csaj hozzámegy azok után hogy hülyére lett véve, akkor - ahogy az előbb írtam - megérdemli.

"Hány éves volt a férjed, ha nem vagyok túl indiszkrét, és hány éves a nő?"

35-20

2011. júl. 28. 18:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!