Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
eleinte még komolyan vettem a kérdezőt, de egyre inkább az a meggyőződésem, hogy kamu az egész történet.
az nem lehet, hogy valaki ennyire ostoba (ha jóindulatú akarok lenni, akkor inkább naív...) legyen, mint a kérdező.
"és bevallotta, hogy 2 hete már beszélnek erről a feleségével,"
Aha, ő mondta.... Az én férjem is ezzel szédített egy kiscsajt, míg nekem otthon fogalmam se volt arról hogy bármi probléma lenne a házasságunkkal és tovább terveztük a következő x évünket EGYÜTT é belevágtunk egy lakáscserébe.
Nem, ki lett b.szarintva a lakásból és az életünkből mint a huzat. Akkor tepert volna már visszafelé de nem engedtem, vége lett a kényelmes kis életének. Ment az ígérgetés, fogadkozás (ó, talán akkor nem is olyan pocsék volt a házasságunk ha annyira vissza akart jönni???).
A hölgyike megnyerte őt magának a gyerektartással együtt, de nem tudom mennyire örül a "győzelmének", hiszen nem saját siker volt hanem azért kaphatta meg, mert nekem már nem kellett, én lemondtam róla. Plusz kiderült hogy mi mindenben hazudott neki a kedves férjem, azért kíváncsi lennék hogy éli meg, hogy a pofájába hazudtak.
"És még mindig együtt vannak?"
Mivel friss, ropogós a történet, majd meglátjuk. De úgy érzem a leányzó koppant egy nagyot, ha van esze, elgondolkozik. Ha nem, akkor megérdemlik egymást.
" Elvette az új nőt?"
Majd meglátjuk, még a válás folyamatban van. De ha a csaj hozzámegy azok után hogy hülyére lett véve, akkor - ahogy az előbb írtam - megérdemli.
"Hány éves volt a férjed, ha nem vagyok túl indiszkrét, és hány éves a nő?"
35-20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!