Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Figyelt kérdés
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
2011. júl. 26. 19:12
21/252 anonim válasza:
királylány, királylány... azért 19 évesen is nagyon ciki hinni még a mesékben...
22/252 anonim válasza:
Én is ezt mondanám a fiatalka szeretőmnek! Álmodj királylány...
23/252 A kérdező kommentje:
jóóóó ötlet!!! beadom a nevében, halehet, és meglepem vele!
2011. júl. 26. 19:31
24/252 A kérdező kommentje:
+ babacipő
2011. júl. 26. 19:31
25/252 A kérdező kommentje:
nem álmodok! ő szeret engem! gyakorlaton voltam a suliban, mikor megismerkedtünk
2011. júl. 26. 19:32
26/252 anonim válasza:
értd már meg, hogy nem adhatod be helyette!
ha meg a nevében adod be, akkor még okirathamisítás is lehet a vége...
27/252 anonim válasza:
Hé! Én nem azt mondtam, hogy add be, hanem hogy ijeszd meg vele, hogy beadtad!!!! Nem érted, hogy Te nem adhatod be???? Ennek a pasinak nem kellesz. Pont azért írtam, hogy mond neki, hogy beadtad, hogy lásd az arcán a dühöt, megvetést, félelmet, amiből kiderülhetne számodra, hogy nem akar elválni.
28/252 anonim válasza:
Ez kérdés 2011. legédesebb, legbutább, legnaívabb kérdése. Szavazzuk meg!
29/252 anonim válasza:
"nem álmodok! ő szeret engem!"
ajaj... sok csalódás fog még érni az életben, ha nagyon sürgősen nem vetkőzüd le a naivításodat
30/252 A kérdező kommentje:
jó, akkor megcsinálom a papírokat, ő majd beadja
2011. júl. 26. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!