Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Figyelt kérdés
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
Hát így nem tudom mi lesz!!! Ő 36 éves, én pedig 19... Akkor majd megmondom, hogy siessen, mert...
2011. júl. 26. 19:23
12/252 anonim válasza:
Hát igen, siessen. Mondd meg neki, hogy busszal menjen a bíróságra, hátha hamarabb odaér. Lehet, hogy a nagy dugók miatt nem sikerült neki eddig...
2011. júl. 26. 19:25
13/252 anonim válasza:
Egy válás,ha nem egyeznek meg a gyerekelhelyezésben, a vagyon megosztásban,akkor 3-4 évig is eltarthat.
Talán előbb el kellett volna válnia,mielőtt veled kezdett. Ez lett volna a tisztességes. Te is kereshettél volna független férfit magadnak. Ne reménykedj abban,hogy valaha is feleségül vesz.
2011. júl. 26. 19:26
14/252 anonim válasza:
Azon nem gondolkodtál,hogy vajon miért nem válnak el annyi ideje? Már bocs,de nem értem miért pattognak mindig a szeretők?!
15/252 anonim válasza:
"Akkor majd megmondom, hogy siessen, mert..."
ha eddig még nem esett volna le, akkor elárulom, hogy esze ágában sincs elválni a nejétől, te csak arra kellettél neki, hogy időnként kirúgjon a hámból.
sajnos, így jártál...
16/252 anonim válasza:
16 évesen megálltál egy nős pasinak és 3 évig a szeretője voltál??? :D :D :D
Na, ez kamu, ennyire buta nem lehet senki :D
2011. júl. 26. 19:27
17/252 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy egyáltalán nem foglalkozik már a feleségével, meg hogy meghízott, és már nem figyel úgy magára, és már nem bír vele együtt lenni, ez nem elég ok? Úgy veszem észre, hogy csak túl lusta elintézni, de már nem érdekli a nő!
2011. júl. 26. 19:28
18/252 anonim válasza:
Persze, persze, minden félrejáró pasi ezt mondja, a sok kis naíva meg elhiszi :D
2011. júl. 26. 19:29
19/252 anonim válasza:
Van egy ötletem, próbáld ki! Ha találkoztok, mondd neki, hogy benn voltál a bíróságon és beadtál egy kérvényt a nevében. Nézd az arcát és szerintem leolvashatod, hogy miért nem vált el eddig...
2011. júl. 26. 19:29
20/252 anonim válasza:
Ó, hát ha ilyen tapló pasit sikerült kifognod, akkor szerintem addig örülj, míg nem vesz el téged is, mert hamarosan te is egy bálnával fogsz vetekedni, már ami a méreteket illeti. Elég költséges lenne tőled is elválni, elég lesz neki a gyerektartás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!