Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én beadhatom a válókeresetet?
Törölték a kérdésemet valakik! De miért? Az eredeti az volt, hogy "Hogyan válhat el két ember, ha egyik sem akar?"
3 éve vagyok egy nős férfi mellett, aki nem lépi meg a válást, ezért úgy döntöttem én adom be a válópert! Lehetséges ez? Ilyen létezik? Nyomós indokkal?
"Valamint elmegyünk együtt a feleségéhez, és kitálalunk, és megkérjük viselkedjen felnőtt módjára és törődjön bele a megmásíthatatlanba!"
Na és mit csinálsz, ha erre azt lépik, hogy együtt akarnak maradni, te pedig viselkedj felnőtt módjára és törődj bele a megmásíthatatlanba?
Azt írod hogy veled van: vagyis már külön él a feleségétől, nem is jár abba a lakásba aludni, és közös háztartásotok van?
Akinél pelenka gond van miért szül?
És akinek nős, gyerekes pasija van? Nehogy már bárkire is követ dobálj.
"Hát, aludni még néha hazamegy! De csak a gyerekei miatt..."
Standard duma a "Hogyan csaljuk a feleségünk avagy mit hazudjunk otthon és a szeretőnek" c. könyvből.
" Azt mondja a feleségének üzleti útja van, mikor velem!!!"
Ja.
Vagyis akkor VELE van, te pedig farokmelegítő vagy. Akkor is ha vásárol neked.
"Költene egy férfi ennyit egy nőre ha nem akarja magának?"
Megdug, oszt' ennyi.
Ha téged akarna, akkor a válást is elintézhette volna, ha már ennyi időt és pénzt szánt a te szórakoztatásodra.
"A nejét sehova nem viszi, és nekem váltig állítja, hogy már egy szájra puszi sincs köztük!"
Szintén standard pasiduma. Mégis mit mondana? drágám, én szeretem a feleségem, nem fogom elhagyni, meg is rakom rendszeresen, téged csak egy kis változatosségnak szánlak. Persze kapsz ajándékokat azért hogy a privát k.rvám vagy, de ennél többre ne számíts tőlem??? Ezt egy se vallja be.
Csak gondolja.
Szerintem se számíts semmi jóra egy ilyen pasitól.Nevetséges,hogy 3 év alatt nem tudott elválni,én október-ben adtam be a válópert és márciusban már elvált nő voltam két gyerekkel.Szóval ha akart volna már rég elvált volna.
A pelenka gondról meg annyit,hogy én sem gondoltam,hogy lesz.Gyeden voltam(volt előtte munkám)+az drága apuka vízvezeték szerelő vállalkozó volt....
Kedves kérdező!
Az eleje óta olvasom a történéseket, nos, bájosan naiv vagy...
Szóval az asszony még nem is tud rólad, a férfi 3 éve nem vált el, mert nincs rá egy szabad délutánja, te 19 évesen szép vagy, és karcsú (és ez persze evidens, hogy örökké így marad), soha nem lesznek anyagi gondjaid (bár nem dolgozol), és a férfi sosem fog téged elhagyni, márcsak a gyerek miatt sem (bár a 2 házasságon belüli porontyával megtette)... Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!