Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes apával bonyolult lakás helyzet?
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy párom épp válik. Úgy 1 éve ismertem meg és rögtön kialakult a közös vonzalom, ugyanazon a munkahelyen dolgoztunk én próbaidőn voltam de el intézte hogy meghosszabbitsák a szerződésem. Onnantól gyakorlatilag sokat túlóráztunk mindketten ha értitek. De a (az ex) felesége is ugyanott dolgozik csak más részlegen(épületben), és a fülébe jutottak a pletykák így indította el a válást, amivel párom persze egyetértett, és elvileg 2 tárgyalás és el választják őket. Én most albérletbe lakok de természetesen a párommal szeretnék együtt lakni. Én nem mehetek be a bíróságra a tárgylalásra, hogy indítványozva legyen hogy a nő menjen el az otthonukból? Mert páromnak se lenne pénze most lakást venni csak bérelni. Engem nem zavarna az se ha a gyerek is ott maradna szeret engem szerintem, még csak 4 éves és az ő érdeke is hogy maradhasson a szobájába, meg a megszokott helyén.2011. jún. 13. 12:15
61/66 anonim válasza:
Anyukajar, de rad nem, mergemben elirtam.
62/66 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy hány éves vagy. Talán szégyenled?
63/66 anonim válasza:
Vajon miert szegyellne? Ha ilyen kerdest nem szegyell feltenni, igy arctalanul is...
64/66 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell eljönnie, ha a párod szeretné, hogy a gyereke ott maradjon, ahol eddig, akkor ott hagyja a házat nekik meg még mást is, ha van. Ti meg albérletben éltek akkor, amíg nincs lehetőség másra. Ez a párodtól függ. Meg az extől is, hogy ez mennyire elég neki, vagy egy életen át betart majd mindennel,pénzzel, gyerekkel, mert a gyereke érzelmeivel sem foglalkozik, csak az ő sértettsége marad. Ha lesz pasija, ha nem. Nem mindenki nézi a gyerekét, sajnos. Családomban volt ilyen. láttam. Persze nem elnézhető dolog, hogy te már akkor jöttél, mikor ők még együtt voltak, de labdába sem rúghattál volna, ha köztük rendben ment volna a dolog, max egy éjszakára. De ez így történt.
65/66 anonim válasza:
És ne görcsölj ezen. Ezt intézzék ők. Ha maradnak, maradnak, ha nem, nem. Nézd, hogy ott élt a gyerek eddig, ha szeretne, maradjon. Ha a nő nagyon nem akar, a gyerekek rugalmasan kezelik ezt, és megszokják a másik helyet gyorsan.
66/66 anonim válasza:
Na mivan libuska, elváltak már, vagy végre téged is dobott?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!