Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerekes apával bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes apával bonyolult lakás helyzet?

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy párom épp válik. Úgy 1 éve ismertem meg és rögtön kialakult a közös vonzalom, ugyanazon a munkahelyen dolgoztunk én próbaidőn voltam de el intézte hogy meghosszabbitsák a szerződésem. Onnantól gyakorlatilag sokat túlóráztunk mindketten ha értitek. De a (az ex) felesége is ugyanott dolgozik csak más részlegen(épületben), és a fülébe jutottak a pletykák így indította el a válást, amivel párom persze egyetértett, és elvileg 2 tárgyalás és el választják őket. Én most albérletbe lakok de természetesen a párommal szeretnék együtt lakni. Én nem mehetek be a bíróságra a tárgylalásra, hogy indítványozva legyen hogy a nő menjen el az otthonukból? Mert páromnak se lenne pénze most lakást venni csak bérelni. Engem nem zavarna az se ha a gyerek is ott maradna szeret engem szerintem, még csak 4 éves és az ő érdeke is hogy maradhasson a szobájába, meg a megszokott helyén.
2011. jún. 13. 12:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Ha a párod nevén van a lakás, és csak és kizárólag övé, akkor nem kell bírósági végzés ahhoz, hogy kitegye az exét. Az más kérdés, hogy emberileg hogy áll a párod a kérdéshez, hiszen, ha az édesanyának ítélik a kisgyermeket, akkor tulajdonképpen a saját gyerekét is kiteszi a párod a lakásból. Nem hiszem, hogy ez jó ötlet. Jogod pedig neked nincs a párod lakásában rendezkedni, hiszen az övé.
2011. jún. 13. 12:27
 12/66 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag semmi közöd a férjhez, így max nézőként lehetsz jelen.

Jogilag nem szólhatsz bele, ez csak a két érintettre tartozik, esetlegesen a váló felek 12 év feletti gyereke kaphat még szót.

Téged hivatalosan nem fognak meghallgatni, de ha erősködsz, akkor az apát tünteted fel rossz színben a válásnál a bíró előtt.

2011. jún. 13. 12:28
 13/66 anonim ***** válasza:
100%
Elvált anyaként mondom, hogy jogod sincs ott lenni a válóperes tárgyalásukon. Ja és mi közös megegyezéssel váltunk, még ügyvédünk se volt, de az biztos, hogyha az exemnek beállított volna bármilyen "szeretője" is, akármilyen igénnyel, akkor nem zajlott volna minden békésen és simán. 29N
2011. jún. 13. 12:28
 14/66 anonim ***** válasza:
97%
Be sem engednek a tárgyalásra. Semmi közöd hivatalosan a párodhoz. A tárgyaláson az válás kimondásáig még házastársak. Az elköltözést is a bíróság fogja meghatározni, a gyerekelhelyezést is.
2011. jún. 13. 12:30
 15/66 A kérdező kommentje:
Ja és még az lenne a kérdésem, hogy ha a nő valahogy megoldja hogy bocsássanak Engem el, kérhetek kártérítést? Amúgy nem közvetlen főnököm meg más részlegen is dolgozik, de tartok a kicsinyes bosszújától.
2011. jún. 13. 12:30
 16/66 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen jogalapon kérnél kártérítést? Ahhoz bizonyítani kellene, hogy jogtalanul bocsátottak el. Ha valós bizonyítékaid vannak, akkor igen, ha nem, akkor le kell nyelni a békát.
2011. jún. 13. 12:32
 17/66 anonim ***** válasza:
100%
ha amunkahelyen "túlóráztatok" akkor teljesen jogosan rugnának ki.Mindkettőtöket
2011. jún. 13. 12:32
 18/66 anonim ***** válasza:
100%
Volna képed kipakolni a feleségét ugye? Jól írtad te magad, az "otthonuk", = az övék, amihez neked semmi közöd nincs. Ülj meg magadnak az albérletedben s amiért más dolgozott azt ne kapargasd magadnak, indítványozni ... hova süllyedhet még ez a világ, ócska p..
2011. jún. 13. 12:33
 19/66 anonim ***** válasza:
100%
ha benne van a cég etikai kódexében, h nem lehet akármilyen kapcsolat a részlegen dolgozók között, vagy a cégen belül dolgozók közt v vmi szexuális jellegű kitétel, akkor simán megteheti, és a jog neki kedvez. te ott nem fellebezhetsz...
2011. jún. 13. 12:34
 20/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha bosszúból kirugatt, akkor így jártál. Azt biztos nem tudod bebizonyítani, hogy ő intézte el. Legközelebb megtanulod, hogy házinyúlra nem lősz. Amúgy meg az ilyen anyagias nőkből van elege a többi nőnek, mert a pasikat ki tudod használni, de a nőket nem tudod átverni, hogy neked csak az kell, hogy beleüljél a készbe és a jóba, mert így tudsz spórolni, ha nem albiba mentek. Ha nem érdekből szeretnéd a párod, akkor azt is elfogadnád, ha albérletben kellene vele laknod, és közösen építeni a jövőt egy másik lakásra.
2011. jún. 13. 12:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!