Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerekes apával bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes apával bonyolult lakás helyzet?

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy párom épp válik. Úgy 1 éve ismertem meg és rögtön kialakult a közös vonzalom, ugyanazon a munkahelyen dolgoztunk én próbaidőn voltam de el intézte hogy meghosszabbitsák a szerződésem. Onnantól gyakorlatilag sokat túlóráztunk mindketten ha értitek. De a (az ex) felesége is ugyanott dolgozik csak más részlegen(épületben), és a fülébe jutottak a pletykák így indította el a válást, amivel párom persze egyetértett, és elvileg 2 tárgyalás és el választják őket. Én most albérletbe lakok de természetesen a párommal szeretnék együtt lakni. Én nem mehetek be a bíróságra a tárgylalásra, hogy indítványozva legyen hogy a nő menjen el az otthonukból? Mert páromnak se lenne pénze most lakást venni csak bérelni. Engem nem zavarna az se ha a gyerek is ott maradna szeret engem szerintem, még csak 4 éves és az ő érdeke is hogy maradhasson a szobájába, meg a megszokott helyén.
2011. jún. 13. 12:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
76%

"Nem még nem kaptam választ, senki nem írta le hogy tudnám elérni hogy a párom nevén levő ingatlanból a nő elmenjen! "

Te sehogy.

Neked itt egy dologhoz van jogod és lehetőséged: Kussolni.

Semmiféle jogalapod nincs (erkölcsi meg pláne), hogy BÁRMIBE beleszólj a válás és vagyonmegosztás során.

Ajánld fel az ánuszod otthon szépen a pasidnak, azért majd jár neked pár plusz pont ha szárazon s3ggbe b@szhat és akkor suttogd a fülébe, hogy mit szeretnél, hátha a sarkára áll az asszonnyal szemben és az lesz. Vagy nem!

2011. jún. 14. 00:56
 52/66 anonim ***** válasza:
96%
Ez eszméletlen, hogy milyen undoritó emberek vannak. Ha az én férjemnek lenne szeretője, aki ki akarna dobni abból a házból amiért a férjemmel güriztem évekig, és még a gyermekem is el szeretné venni, hát a csiklójánál fogva akasztanám fel a diófára disznek. És a konyhámban kávét szürcsölve nézegetném őt röhögve.
2011. jún. 14. 10:25
 53/66 anonim ***** válasza:
100%

"Be sem engednek a tárgyalásra"

Sajnos beengedi nézőnek, ha belepofázik, kidobják. A Magyar jog szerint minden tárgyalás nyilvános /alapesetben/.

2011. jún. 14. 10:38
 54/66 anonim ***** válasza:
94%

" X év után a házasságban minden közös vagyonnak számít, Bodri kutyustól kezdve a nagyi 30 éve dédelgetett virágjáig. "

ahogy mások is írták, ez szerencsére nem igaz. A magyar jogrendszer a nagycsaládot támogatja az egyénnel szemben.

Tehát az ági vagyon az mindenképp ági vagyon marad.

nem örökölheti,nem kaphatja felelség, halál esetén is csak haszonélveztet kaphat rá.

Az az "ág" tulajdonában marad.

2011. jún. 14. 10:43
 55/66 anonim ***** válasza:
6%

Ha a párod eljegyez, illetve az élettársa vagy, akkor, mint közeli hozzátartozó, a jogi képviselő mellett, helyett, képviselheted a párodat a tárgyaláson. Azaz eljátszhatod az ördög ügyvédjét. Ehhez, ha a párod megbíz, jogod van jogi végzettség nélkül is, zárt tárgyalás esetén is.

De szerintem a lakásból nem rakhatod ki a még jelenlegi felségét. Egyébként a párod mit szeretne? Ő is az utcán szeretné látni a családját? Húúú, nem írok véleményt. Megtették már előttem sokan.

2011. jún. 22. 21:59
 56/66 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom mit nem értetek, mindenki jön azzal, hogy együtt güriztek a házért stb. A kérdező azt mondta, hogy a ház csak a párjáé. Mit nem fogtatok ezen?
2011. jún. 23. 05:54
 57/66 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan mondom, ha volt pofátok ezt csinálni, menjetek ti albérletbe.A feleség fülébe se jusson, hogy még a gyereket is nevelnéd, mert lehet, hogy még pofon is vágna.
2011. júl. 3. 18:49
 58/66 anonim ***** válasza:
88%
ez egy r.ohadt g.eci k.urva f.asszopo
2011. júl. 3. 19:32
 59/66 anonim ***** válasza:
98%

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-13 13:23

NALA A PONT!!!

2011. júl. 3. 21:33
 60/66 anonim ***** válasza:
92%
Meg a csiklos-diofasnal :-))) Nem az a gyerek erdeke, hogy a szobajaban maradjon anyukam, te tenyleg loki vagy! A szuleire van szuksege, ennek hianyaban az anyukajanal, de nalad biztos nem. Remelem kirugnak munkahelyi kufircolas miatt!
2011. júl. 3. 21:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!