Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes apával bonyolult lakás helyzet?
"Nem még nem kaptam választ, senki nem írta le hogy tudnám elérni hogy a párom nevén levő ingatlanból a nő elmenjen! "
Te sehogy.
Neked itt egy dologhoz van jogod és lehetőséged: Kussolni.
Semmiféle jogalapod nincs (erkölcsi meg pláne), hogy BÁRMIBE beleszólj a válás és vagyonmegosztás során.
Ajánld fel az ánuszod otthon szépen a pasidnak, azért majd jár neked pár plusz pont ha szárazon s3ggbe b@szhat és akkor suttogd a fülébe, hogy mit szeretnél, hátha a sarkára áll az asszonnyal szemben és az lesz. Vagy nem!
"Be sem engednek a tárgyalásra"
Sajnos beengedi nézőnek, ha belepofázik, kidobják. A Magyar jog szerint minden tárgyalás nyilvános /alapesetben/.
" X év után a házasságban minden közös vagyonnak számít, Bodri kutyustól kezdve a nagyi 30 éve dédelgetett virágjáig. "
ahogy mások is írták, ez szerencsére nem igaz. A magyar jogrendszer a nagycsaládot támogatja az egyénnel szemben.
Tehát az ági vagyon az mindenképp ági vagyon marad.
nem örökölheti,nem kaphatja felelség, halál esetén is csak haszonélveztet kaphat rá.
Az az "ág" tulajdonában marad.
Ha a párod eljegyez, illetve az élettársa vagy, akkor, mint közeli hozzátartozó, a jogi képviselő mellett, helyett, képviselheted a párodat a tárgyaláson. Azaz eljátszhatod az ördög ügyvédjét. Ehhez, ha a párod megbíz, jogod van jogi végzettség nélkül is, zárt tárgyalás esetén is.
De szerintem a lakásból nem rakhatod ki a még jelenlegi felségét. Egyébként a párod mit szeretne? Ő is az utcán szeretné látni a családját? Húúú, nem írok véleményt. Megtették már előttem sokan.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-13 13:23
NALA A PONT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!