Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerekes apával bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes apával bonyolult lakás helyzet?

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy párom épp válik. Úgy 1 éve ismertem meg és rögtön kialakult a közös vonzalom, ugyanazon a munkahelyen dolgoztunk én próbaidőn voltam de el intézte hogy meghosszabbitsák a szerződésem. Onnantól gyakorlatilag sokat túlóráztunk mindketten ha értitek. De a (az ex) felesége is ugyanott dolgozik csak más részlegen(épületben), és a fülébe jutottak a pletykák így indította el a válást, amivel párom persze egyetértett, és elvileg 2 tárgyalás és el választják őket. Én most albérletbe lakok de természetesen a párommal szeretnék együtt lakni. Én nem mehetek be a bíróságra a tárgylalásra, hogy indítványozva legyen hogy a nő menjen el az otthonukból? Mert páromnak se lenne pénze most lakást venni csak bérelni. Engem nem zavarna az se ha a gyerek is ott maradna szeret engem szerintem, még csak 4 éves és az ő érdeke is hogy maradhasson a szobájába, meg a megszokott helyén.
2011. jún. 13. 12:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%

Ha a házasság alatt vették a lakást,akkor mindegy,hogy barátod nevén van, az közös. És a gyerekkel a feleségnek fogják ítélni.

De ha a barátodéés van benne csak egy kicsi tiszetesség is,akkor odaadjaa gyereknek. és ő költözik ki.

2011. jún. 13. 12:38
 22/66 anonim ***** válasza:
100%

Te egy h*ülye,idi+óta,pic*sa vagy!Elégedett vagy????

Remélem,hogy egy napon majd tetőled is elveszi

valaki a férjedet!!!!Ja amúgy az nem lesz neked nagy baj...he-he jöhet a másik házasság...

Pontozzatok csak nyugodtan!

2011. jún. 13. 12:38
 23/66 anonim ***** válasza:
100%
Szétver egy házasságot, de ez nem elég, kéne a lakás is a gyerek is.A feleséget sajnálom, remélem megvan a magához való esze.Én lennék a helyében, anyagilag tönkrevágnám apucit.
2011. jún. 13. 12:42
 24/66 A kérdező kommentje:

A nő már akkor is utált engem amikor még meg se tudta, hogy férjével vagyok!! Ő egy slampos, szemüveges ápoltlan nő és kezdettől utált! Szóval biztos fog tenni azért hogy elküldjenek pedig a munkámat kiválóan ellátom!Ez a bajom!

És még mindig mondom hogy aki a kérdésemre nem tud válaszolni az ne írjon!! EZért van az oldal hogy kérdezhessünk és nem azért hogy itt vezessétek le a feszkót!

2011. jún. 13. 12:46
 25/66 anonim ***** válasza:
100%

igen, jogod van az igényeiddel előállni a tárgyaláson, tedd is meg kérlek, mert ezek után bármelyik bíró az asszonynak ítéli a kizárólagos lakáshasználatot és a gyerektartás minimumot is legalább 100-120 ezerben állapítja meg....

ekkor egy köcsög, hülye ribancot mint te pedig legfeljebb egy debil fog kibírni hosszabb távon

2011. jún. 13. 12:48
 26/66 anonim válasza:
97%

Na. Ebben a helyzetben az amerikai jogrendszerben kb az lenne, hogy mivel a barátod megcsalta veled a feleségét, a válás során kb ti nem kapnátok semmit, a megcsalt feleség vinné a vagyon nagy részét. Persze hacsak nincs házassági szerződés.

A magyar jogrendszer persze más, de tuti, hogy nem fogjátok kitúrni a megcsalt feleséget, hacsak nincs a pasid nevén a lakás.

2011. jún. 13. 12:48
 27/66 anonim ***** válasza:
100%

kaptál választ a kérdésedre.

Semmi és senki vagy, de már beleszólnál aválásba, igényt tartanál a lakásra, elvennéd a gyereket az anyától. szánalmas.

2011. jún. 13. 12:49
 28/66 A kérdező kommentje:
Nem még nem kaptam választ, senki nem írta le hogy tudnám elérni hogy a párom nevén levő ingatlanból a nő elmenjen! Mert nem az övé! Párommal meg az a baj hogy nagyon irányítható a nő által még mindig, és mindig azt lesi mikor hívja és mikor láthatja a gyereket! De nagyon szeret engem és Tőlem mindent megkap amit otthon évek óta nem!
2011. jún. 13. 12:54
 29/66 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy? vagy nagyon primitív vagy vagy nagyon fiatal.

Hogy képzeled, hogy a barátod gyerekét és annak anyját kirakhatod a lakásból?

Jó lenne ha felfognád,hogy a gyerek a legfontosabb a barátodnak és nem te.

A te kis s.gged helyett bármikor talál másikat, de gyereke a gyerekeke

2011. jún. 13. 12:59
 30/66 anonim ***** válasza:
100%
Mert te jobban szopsz mint az asszony s nincs szemüveged? :)) Hány éves vagy, hogy ilyennel jössz, hogy szemüveges, 10? Ő slampos, de te pénzéhes, számító tyúk, vajon melyik a rosszabb? Menjél már, abban a lakásban nem kell te a valagadat nyugalomba helyezd, az biztos. Ha lesi mikor hívja a neje akkor könnyen lehet, hogy azt is megbánta, hogy rádnézett. A "párod" veled lakik? Ha kirúgnak mindkettőtöket akkor nehéz lesz megélni albérletben, remélem a nejének van annyi esze, hogy mindkettőtöket megold.
2011. jún. 13. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!