Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerekes apával bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes apával bonyolult lakás helyzet?

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy párom épp válik. Úgy 1 éve ismertem meg és rögtön kialakult a közös vonzalom, ugyanazon a munkahelyen dolgoztunk én próbaidőn voltam de el intézte hogy meghosszabbitsák a szerződésem. Onnantól gyakorlatilag sokat túlóráztunk mindketten ha értitek. De a (az ex) felesége is ugyanott dolgozik csak más részlegen(épületben), és a fülébe jutottak a pletykák így indította el a válást, amivel párom persze egyetértett, és elvileg 2 tárgyalás és el választják őket. Én most albérletbe lakok de természetesen a párommal szeretnék együtt lakni. Én nem mehetek be a bíróságra a tárgylalásra, hogy indítványozva legyen hogy a nő menjen el az otthonukból? Mert páromnak se lenne pénze most lakást venni csak bérelni. Engem nem zavarna az se ha a gyerek is ott maradna szeret engem szerintem, még csak 4 éves és az ő érdeke is hogy maradhasson a szobájába, meg a megszokott helyén.
2011. jún. 13. 12:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
17%

Ha a lakás kizárólag a párodé, akkor váláskor az az övé marad és a nő az,aki onnan el fog menni. Ezen nincs mit beszélni, a különvagyon mindig is különvagyon marad.

Gyermekelhelyezésnél elég ritka az, hogy az apa kapja a gyereket.

Ok nélkül meg nem fognak kirúgni.

Ha valóban romokban volt a házasságuk, akkor azt mindenki tudta, mert ezt nem lehet letagadni, szóval tudni fogják mi a helyzet.

2011. jún. 13. 12:59
 32/66 anonim ***** válasza:
6%

Ti meg hogy mondhattok ilyet,hogy remélitek kirúgatja mindkettőjüket??

Nevetséges ez a hozzáállás,mint az óvodában. Neki jobb lesz ettől? Mert szerintem nem,és felnőtt ember nem viselkedik így. Nekem attól nem lesz jobb, ha másnak rosszabb.

A kérdező azt írta a házasságon nem volt mit tönkretenni. Ha pedig nem hisztek neki, kár válaszolni a kérdésre, mert légből kapott hülye feltételezésekre nem lehet alapozni.

2011. jún. 13. 13:03
 33/66 anonim ***** válasza:
22%
A bírósági tárgyalásra nem fognak téged beengedni.Egyébként is minden kérelmet írásban kell beadni. A párodtól valószínűleg megtudod kérdezni a válás bírósági ügyszámát.Erre ha számra hivatkozva kéne beadnod egy hivatalos kérelmet, amiben leírod mindazt, amit ide nekünk is.A bírónak kötelessége foglalkozni az írásban benyújtott kérelmekkel.Csak őszintén írj le mindent, ne felejts ki semmit.Nyugodtan részletezheted a lakáskörülményeidet, gyerekszeretetedet.
2011. jún. 13. 13:03
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltételezésekre alapoztunk.

A válóperen nincs keresnivalója.

Normális apa,mégha az övé is a lakás átiratja a gyerekre és otthagyja őket. És ő majd vesz egy újat magának.

És nem tartom sokra azt a nőt aki azon gondolkozik,hogy hogyan rakja ki az elődjét a lakásból

2011. jún. 13. 13:05
 35/66 anonim ***** válasza:
100%
(jó tanács kedves 13:03. Igy teljesen biztos, hogy a felelségnek ítéli a lakást a bíró)
2011. jún. 13. 13:06
 36/66 anonim ***** válasza:
18%

"Normális apa,mégha az övé is a lakás átiratja a gyerekre és otthagyja őket. És ő majd vesz egy újat magának.

És nem tartom sokra azt a nőt aki azon gondolkozik,hogy hogyan rakja ki az elődjét a lakásból"

Micsoda???? Ez nem a normális,hanem a milliomos apa definíciója. Kinek van pénze lemondani a saját tulajdonáról és venni magának egy újat? A gyerekéről köteles gondoskodni, de nem így. 4 éves gyereknek felesleges lakást íratni a nevére.

2011. jún. 13. 13:08
 37/66 anonim ***** válasza:
86%
Bocs, de a baráti körben nem egy férj vált el. És mind a gyerekeire iratta a lakást. Többen házat is. Gondolkozás nélkül.
2011. jún. 13. 13:09
 38/66 anonim ***** válasza:
8%
Az a te baráti köröd, de nem mindenki áll úgy anyagilag,hogy csak úgy hipp hopp vegyen egy házat. Ha pedig a ház valóban a volt férjé,akkor a bíróság nem fogja azt másnak ítélni, főleg úgy,hogy a másik fél megélhetése biztosított, mivel rendelkezik munkahellyel.
2011. jún. 13. 13:11
 39/66 anonim ***** válasza:
98%
76%-os, te is így kerítettél lakást, hogy ennyire véded a kérdezőt?
2011. jún. 13. 13:13
 40/66 anonim ***** válasza:
94%
én is ismerek olyat, aki a gyerekre íratta a lakást, sőt olyat is, aki a feleségre, az autóval egyetemben ;)...igaz ezek az emberek 10-20 évvel a válás után is beszélnek egymással, az egyikük a fia minden születésnapja alkalmából az édesanyjának is visz egy nagy csokor virágot, mert ő a gyermeke anyja ;)
2011. jún. 13. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!