Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy élted túl a válásod?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy élted túl a válásod? Nekem még csak most kezdődik majd, de már most elvesztettem mindent.

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 20:24
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Miben van igaza?Neked milyen stílusod van h*lyegyerek,amikor ideges vagy?!Ilyenek mint te,nekem ne válaszólgassanak,te beszélsz a stílúsomról?Azért válaszoltál,hogy belém köss,szóval inkább tartsd meg a véleményedet ha nem vagy képes normálisan válaszolni.
2011. máj. 12. 07:53
 12/42 anonim ***** válasza:
57%

Most már egyértelmű, hogy megérdemelted, hogy elhagyott a férjed. A nyakán akartál élni, az ő lakásában, munka nélkül úgy, hogy eközben beképzelt és undok voltál. Most már látszik, hogy egy elviselhetetlen nő vagy. A legjobb lesz, ha most rögtön lelövöd magad, mert ezzel használnál a legtöbbet, vagy próbálj megváltozni, mert nem lesz egy tartós kapcsolatod sem.

Ha pedig nem tetszenek a válaszok, ne kérdezz, mert itt őszintén megmondják a véleményüket az emberek, hiszen nincs félnivalójuk attól, amit tennél velük amúgy a való életben. És ha így reagálsz a segítőkész válaszokra, akkor ne csodálkozz, hogy ezt kapod vissza.

2011. máj. 12. 09:43
 13/42 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos igaza van az előttem szólómnak.

Kár, hogy a moderátorok a kérdező kommentjeit nem ellenőrzik. Ez a h*lyegyerekezés, meg a korábbi reagálás minden épeszü embernek kiveri a biztosítékot.

El nem tudom képzelni, hogy hogyan bírta ki veled valaki majd két évig.

Ha pedig nem tetszenek a válaszok, javaslom, hogy keress fel egy pszichológust, mert tuti nincsenek rendben az idegeid. Bár az öngyilkosság is jó ötlet.

2011. máj. 12. 09:51
 14/42 anonim ***** válasza:
59%
Azt hiszem szerettünk volna valami bővebbet megtudni,hogy jobban-okosabban segíthessünk.Mi az hogy mit nem lehet ezen érteni?azt írod hogy a férjednél VOLTÁL,és nincs hova menned.De ha csak VOLTÁL,ezek szerint mégiscsak laksz valahol?
2011. máj. 12. 13:31
 15/42 anonim ***** válasza:
Bocsi, de azt írod 33 éves vagy és nem vagy 2 éve házas, semmid nincs. Akkor előtte 30 évig mit csináltál? Nem is volt mit elveszítened, mert nem volt semmid.
2011. máj. 12. 18:09
 16/42 karika48 válasza:
31%

Ne törődj velük.A sok észosztóval.

nagyon kell itt szelektálni,...nem tudni kiben mi lakik.

Legtöbben csak színlelik hogy segíteni akarnak,..egyébként netfüggők,és sikamlós témákon szeretnek nyált csorgatni.

rengeteg a cyberszexelő addikt!

2011. máj. 12. 22:07
 17/42 karika48 válasza:
31%

...még az előzőhöz:48/F

Hogy rám ismerjen akinek kell.

2011. máj. 12. 22:10
 18/42 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolsó!Ezeknek ugyan olyan szánalmas életük van mint nekem,valószínű nekik sem volt gyerekkoruk.
2011. máj. 13. 08:04
 19/42 anonim válasza:
65%

Na tisztelt kettővel ezelőtti válaszadó. Ez aztán nagyon okos beszólás volt . Te szőke vagy? Hagy találjam ki! Az ! Egyből már a rossz indulat.

Az első pár válaszadó igen is segítőkész volt, egészen addig még nem lett egy jó nagy félreértés, és mikor a kérdező felháborodottan visszakérdezett, onnan jöttek a gondok.

A félreértést én is majdnem bekaptam.

A KÉRDEZŐ mentségére , ő nem azt írta hogy nincs hol laknia, hanem azt hogy nincs lakása! Ez viszont nagyon megtévesztette a válaszadókat.

2011. máj. 14. 07:35
 20/42 anonim ***** válasza:
Azt írta nincs hova mennem...
2011. máj. 14. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!