Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élted túl a válásod? Nekem még csak most kezdődik majd, de már most elvesztettem mindent.
Most már egyértelmű, hogy megérdemelted, hogy elhagyott a férjed. A nyakán akartál élni, az ő lakásában, munka nélkül úgy, hogy eközben beképzelt és undok voltál. Most már látszik, hogy egy elviselhetetlen nő vagy. A legjobb lesz, ha most rögtön lelövöd magad, mert ezzel használnál a legtöbbet, vagy próbálj megváltozni, mert nem lesz egy tartós kapcsolatod sem.
Ha pedig nem tetszenek a válaszok, ne kérdezz, mert itt őszintén megmondják a véleményüket az emberek, hiszen nincs félnivalójuk attól, amit tennél velük amúgy a való életben. És ha így reagálsz a segítőkész válaszokra, akkor ne csodálkozz, hogy ezt kapod vissza.
Sajnos igaza van az előttem szólómnak.
Kár, hogy a moderátorok a kérdező kommentjeit nem ellenőrzik. Ez a h*lyegyerekezés, meg a korábbi reagálás minden épeszü embernek kiveri a biztosítékot.
El nem tudom képzelni, hogy hogyan bírta ki veled valaki majd két évig.
Ha pedig nem tetszenek a válaszok, javaslom, hogy keress fel egy pszichológust, mert tuti nincsenek rendben az idegeid. Bár az öngyilkosság is jó ötlet.
Ne törődj velük.A sok észosztóval.
nagyon kell itt szelektálni,...nem tudni kiben mi lakik.
Legtöbben csak színlelik hogy segíteni akarnak,..egyébként netfüggők,és sikamlós témákon szeretnek nyált csorgatni.
rengeteg a cyberszexelő addikt!
...még az előzőhöz:48/F
Hogy rám ismerjen akinek kell.
Na tisztelt kettővel ezelőtti válaszadó. Ez aztán nagyon okos beszólás volt . Te szőke vagy? Hagy találjam ki! Az ! Egyből már a rossz indulat.
Az első pár válaszadó igen is segítőkész volt, egészen addig még nem lett egy jó nagy félreértés, és mikor a kérdező felháborodottan visszakérdezett, onnan jöttek a gondok.
A félreértést én is majdnem bekaptam.
A KÉRDEZŐ mentségére , ő nem azt írta hogy nincs hol laknia, hanem azt hogy nincs lakása! Ez viszont nagyon megtévesztette a válaszadókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!