Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apának van-e esélye a gyermeklehelyezés során (én is kértem, nemsokára kezdődik a per)?
Termeszetes a viselkedese!
Nem tudom, hogy mi a kivalto ok, ami miatt elhagyott, de biztosan voltak elozmenyek.
Gondold el, hogy megszult egy ikerpart es mar a szules is sokkal nehezebb, de a nevelesuk is. Talan akkor kellett volna melle allni es segiteni Otet, a munkajaban, es lelkileg is azert, hogy ne menekuljon el Toled.
Most pedig teljesen termeszetes az a harag, amit erezz irantad, de probald meg ugy, hogy mit tennel Te, ha az O helyeben lennel?
21.12. Nincs igazad.! Egy anyától ez nem természetes viselkedés,legalábbis ha szereti a gyerekeit ! A gyereknek mindkét szülőjére szüksége van,nem csak az anyjára! A párja iránti haragját ne a gyerekek kárára vezesse le.!
Sajnos ma Magyarországon csak a nőknek lehet igaza!
45/N
Előzmény: Engem megtámadott, ha azt mertem mondani, hogy szakadó hóesésben, és 10-20cm latyakban talán most ezen az egyetlenegy vasárnap nem kellene a szüleihez menni.
Semmiben nem lehet neki ellentmondani, mert mindenért büntet valamivel, ebben a fizikai erőszak is benne van.
Úgy érzem folyton provokált, mert mindig azt mondja üssem csak meg, és soha nem láthatom e gyermekeim.
1 éve már elment egyszer az indok az volt, hogy nem mindig kelek fel elsőre az óracsörgésre, hanem szundira rakom.
Azóta mindig azt mondja, hogy vagy az lesz amit ő akar, vagy nem lesznek gyerekeim. Neki nem kell semmiben alkalmazkodnia.
1,5 éve nem volt házasélet, mert mindig fáradt.
Vállási oka is van, mert házasság előtt megbeszéltük, hogy mire keresztelünk, de a gyermekek születése után csak az ő vallására lehet keresztelni. Semmilyen kompromisszumos megoldásba nem megy bele.
Én úgy gondolom, hogy egy gyereknek apja, és anyja is van ,és mindkettő ugyanolyan fontos a számára. Annyit szeretnék elérni, hogy velem is annyit lehessenek a gyerekek, mint vele. Azt szeretném ha 1hét itt 1 hét ott.
Természetesen erra az volt a válasza, hogy: "semmiben nem kell alkalmazkodnia"
Rendezett életű, dolgos, káros szenvedélyektől mentes apa vagyok. Vagy dolgoztam, vagy a gyerekeimmel foglalkoztam.
Akkor bocs.,mert nem termeszetes a viselkedese, de valoban 1 nagyon jo ugyvedre lesz szukseged. Tudni kell bizonyitani azt, hogy a Nejed viselkedese ilyen, tehat "diktator" es iranyito, mivel igy mar lesz eselyed.
Megertelek es kivanom, hogy sikerrel jarj!
A gyermekeidet sajnalom, mivel a gyerkocoknek sem lesz leanyelete egy ilyen Edesanya mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!