Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hídra menjek, vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hídra menjek, vagy ne?

Figyelt kérdés
A párom elhagyott, egy egyszerűbb, könnyebb jövőképet látott meg másnál, aki igérni tudott neki, de nagyon nagyokat, mint egy politikus. Az ezredrészét nem fogja betartani az az ember, ismerem.... Nagyon szeretem a volt páromat, ráadásul a napokban születik meg a gyerekünk, a gyerekem születésénél sem lehetek ott. Lehet, hogy utána sem engedik látni a gyermekemet!!!! Ti ilyen helyzetben mennétek a hídra? Csak igen/nem válaszokat kérek.
2011. ápr. 18. 00:43
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd meg neki ezt a szívességet!

Ha ilyen a nő, akkor viszont inkább örülj hogy elhagyott, mert később sokkal többet vesztettél volna vele. Az ilyen nők iszonyúan el tudnak sárkányosodni, és tőled követelt volna állandóan teljesíthetetlen dolgokat.

Örülj, hogy most derült ki és nem akkor amikor már a fél életed munkjának gyümölcsét viszi és még az sem lenne elég neki.

Keress egy rendes nőt, és légy vele boldog, és amikor ő boldogtalan lesz, mert rájön, hogy hiányzik a fehér ló a hercege alól, akkor te fogsz nevetni a markodban rajta. De nehogy visszafogadd soha!

2011. ápr. 18. 10:33
 32/54 anonim ***** válasza:

"Csak igen/nem válaszokat kérek."

*(szép a zene, Kérdező.. a Chopin-es voltam)

1.Nem.

-üdv-anna

2.alternatív, feltételes igen:

ha tisztítani,szerelni,lefesteni, fellobogózni megyünk a hídra, hogy a szél lobogtassa a zászlókat és a sirályok szabadon kerinjenek körölöttük, és..és..és...

2011. ápr. 18. 10:41
 33/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Egytől-egyig nagyon hasznos volt az összes vélemény! Köszönöm, hogy segítetek feloszlatni az agyamról a ködöt, mert amögött én is ezeket érzem, amiket Ti is írtatok! És az egyik utóbbi válaszoló nagyon rátapintott a történtekre. A "párom" egyre többet várt el tőlem, és egyre igazságtalanabb dolgokat, a közös gyerekünk ürügyén, mintegy őt felhasználva. Végül a saját házamban nem volt már helyem, és megálljt parancsoltam, nem voltam hajlandó megtenni az elvárt dolgokat. Eközben párhuzamosan az ex igért erdőt, bokrot, magas hegyet, hol a tenger hupikék... És mivel többet tudott igérni, nyilván ott a helye, nem mellettem. Ennyit a szeretetről, meg szerelemről, amit állítólag érzett irántam. Nehezíti a dolgot, hogy a történtektől függetlenül rettenetesen hiányzik. Igaz, az a nő hiányzik, akit az elején megismertem benne, nem az a zsarológép, akivé lett. De tudom jól, hogy nehéz lesz nem visszaengedni, ha majd leesik neki, hogy ott csak igéretek voltak, a tettek pedig szépen sorra elmaradnak. Mert így lesz! Jó kis ellentmondás! Szeretem, de nem teheti vissza a lábát. Erősnek kell lennem majd azokban az időkben is. Most jöhet a kérdés, hogy nem adok még egy esélyt?... Hát, nem. Sokat gondolkodtam ezen is. Rengeteg ideje lett volna bizonyítani amíg mellettem volt. Én is azt tettem. Ő miért nem tudta? Mert nem is szeretett soha. Szóval, az életem egyetlen értelme jelenleg az a kis élet...
2011. ápr. 18. 14:02
 34/54 anonim ***** válasza:
Látod, már nem volt hiába hogy kérdést írtál ki a gondodról. És most itt kivételesen csupa jó szándékú ember válaszolt neked. Ez is ritka ezen a fórumon, de hátha egyre több lesz ilyen. Erőt és kitartást a továbbiakhoz, és boldog életet.
2011. ápr. 18. 14:24
 35/54 A kérdező kommentje:
Tényleg csupa jó szándékú hozzászóló talált meg. Utólag örülök, és köszönöm, hogy legtöbben -a kérésemtől eltérően- nem csak igen/nem választ írtatok! Még visszagondolni is rossz az előző éjszakámra. Pokol volt, iszonyatos hullámvölgy, még nem volt ilyen az életemben! Ahogy közeledik a gyermek születésének ideje, egyre több ilyen talál meg. De segítettetek kijönni az eddigi legkeményebből. Köszönöm!
2011. ápr. 18. 14:33
 36/54 A kérdező kommentje:
Egy valamiben még kérnék véleményeket: A helyemben bevallanátok neki, hogy a történtektől függetlenül nagyon hiányzik az, aki anno volt? Vagy jobb, ha teszem a hideg jégtömböt?
2011. ápr. 18. 14:55
 37/54 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy rájöttél a lényegre, és túl vagy az első sokkon.

Én is hasonlóan éreztem magam, amikor a feleségem egyre telhetetlenebbé vált és egy idő után már nem tudtam/akartam anyagiakban biztosítani azt amit elvárt volna. Csinos nő volt, de a házasságba a csupasz fenekén kívül semmit sem hozott, és ott is mindent én teremtettem meg. Az utóbbi időben már többször megfordult a fejemben a válás, de a gyerekek miatt maradtam. Aztán amikor nemet mondtam neki legújabb telhetetlen igényére, kihívta rám a rendőrséget és behazudta nekik, hogy megvertem. Most a lehető leggonoszabb, legbosszúállóbb vérszomjas sárkány lett. A válásnál meg mindennek a felét követeli, még az örökségem felét is, kizárólagos lakáshasználat, irreális tartásdíj stb. Kibujt az igazi énje. Most sajnálom igazán, hogy nem váltam el tőle korábban. Szóval tudom hogy nagyon nehéz lesz majd nemet mondani neki, ha visszasírja magát, de erősnek kell lenned, mert az ilyen nők nem változnak meg, csak egyre ügyesebbek az álcázásban.

Most pedig keress új kapcsolatot és próbáld elfelejteni az egészet és úgy gondolni rá, hogy milyen jó, hogy még viszonylag időben kiderült, hogy milyen nő is volt igazán a nejed.

2011. ápr. 18. 15:19
 38/54 anonim ***** válasza:
Az utolsó kérdésedre a válaszom az hogy nem! Ha úgy alakul, mondd meg neki, hogy nagyon örülsz, hogy kiderült hogy milyen és önként ment el, nem neked kellett kirúgni.
2011. ápr. 18. 15:21
 39/54 anonim ***** válasza:
100%

Ne ! Ne mondj neki semmit, amitől azt hinné, hogy visszaakarod szerezni, és amitől az ő hiúsága csak nőne .

Semmit se, csakis közömbös dolgokat, és nyugiban. Ne tűnj különösebben jéghidegnek sem, hanem csak amolyan elfogadom ami van-nak. Mindig arra gondolj, ha valamit mondani akarsz, hogy ez most hogyan lehet hatással arra, hogy a gyereket távol tartsa tőled. Nem könnyű, dolgoznod kell rajta, dehát most ez jutott. És ne félj, egyszer lent, most elég mélyen, de aztán mindig fölfele következik.

2011. ápr. 18. 15:30
 40/54 A kérdező kommentje:

Új kapcsolat kiépítésére nem vagyok képes. Egyelőre úgy érzem, nem is leszek már. Oké, most biztos borúlátó vagyok, és lehet, hogy egyszer még képes leszek megbízni bárkiben is, képes leszek közel engedni bárkit is, és akár még szép évek is jöhetnek. Ki tudja...

Egyelőre csak a történtek, és a gyermekemmel kapcsolatos kérdések forognak az agyamban 0-24-ben. És amíg így van, másnak nincs helye.

Hogy is tudnék bárkihez is közeledni, ha közben egész nap azt a képet látom magam előtt, amint az az ember fogja a párom kezét a szülőszobában!?

Úristen! És már csak napok kérdése, és eljön az igazi pokol!!!!!

2011. ápr. 18. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!