Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hídra menjek, vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hídra menjek, vagy ne?

Figyelt kérdés
A párom elhagyott, egy egyszerűbb, könnyebb jövőképet látott meg másnál, aki igérni tudott neki, de nagyon nagyokat, mint egy politikus. Az ezredrészét nem fogja betartani az az ember, ismerem.... Nagyon szeretem a volt páromat, ráadásul a napokban születik meg a gyerekünk, a gyerekem születésénél sem lehetek ott. Lehet, hogy utána sem engedik látni a gyermekemet!!!! Ti ilyen helyzetben mennétek a hídra? Csak igen/nem válaszokat kérek.
2011. ápr. 18. 00:43
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Sanszos, hogy nem a tiéd!! Bekapta a legyet a milliomos csávótól. Elveteti magát, elválnak, kiforgatja a vagyonából, aztán mindenki megy amerre lát.
2011. ápr. 18. 00:59
 12/54 A kérdező kommentje:
Utólag érzem, tudom, hogy nem szeretett. Hiszen ha egy kicsit is szeret, akkor nem is tett volna ilyet. De a gyermek az enyém, ezt biztosan tudom!
2011. ápr. 18. 00:59
 13/54 anonim ***** válasza:
82%
Megvárnám, amíg a párom koppan, és visszasompolyog hozzám.
2011. ápr. 18. 01:00
 14/54 anonim ***** válasza:

mi ittend kilencen : szeretünk Téged!

és Chopin is szeret- nézd milyen szépet írt Neked:

http://www.youtube.com/watch?v=DOV243bFw20&feature=related

2011. ápr. 18. 01:01
 15/54 anonim ***** válasza:
90%

Aztán azt honnan tudod ilyen biztosan hogy a Tied a gyerek?

Gondolod kellene bárkinek is egy terhes nő,ha nem az övé a gyerek?Ugyan kinek kellene???

2011. ápr. 18. 01:02
 16/54 anonim ***** válasza:
vagy már tizenketten
2011. ápr. 18. 01:03
 17/54 Balázs1987 ***** válasza:
75%

Szia, természetesen nem...

6. oldal, a kérdésem, mit tehet ilyenkor egy apa...

Nézd meg, és amint látod, még itt vagyok, ne is gondolj ilyenekre... ha van egyébként bármiféle apasági nyilatkozatod, vagy nem tudom házasok vagytok-e, akkor simán ott lehetsz, és a kezedbe veheted, de szerintem ha a gyámügyeseket megkérdezed, mit tehetsz ilyen esetben, ők segíteni tudnak...

Vigyázz Magadra, és ne add fel!

2011. ápr. 18. 01:17
 18/54 A kérdező kommentje:

A szülőszobában egy sz.rházi alkoholista bunkó fog helyettem állni, a párom kezét ő fogja fogni! Kell neki terhesen. Ugyanis ő az előző férje. Aki 8 évig alázta, kihasználta! Most mégis vissza tudta csábítani üres igéretekkel! Mert nem volt ki mosson, főzzön rá... A gyerekünk engem érdemelne. Nem vagyok öntelt, nem vagyok "elszállok magamtól" tipus, csak tényleg ez a helyzet. Én az életre akartam tanítani a születendő gyermekemet. Ott pedig csak egy akadály lesz! Köszönöm a zenét, de a hangulatom most ez: http://www.youtube.com/watch?v=VUgC6215Gko

Erről a koporsó belseje jut eszembe. Sötét, magány, csend... Oda tartok...

33 F voltam

2011. ápr. 18. 01:24
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány volt férjnek kellene már a volt felesége,úgy hogyha nem a volt férjtől van a gyerek!Ember!!!Gondolkodjál már!!!Atyaúristen,mekkora balfék.
2011. ápr. 18. 01:33
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a halálhoz van mersze,legyen mersze az élethez is,felemelt fejjel büszkén azért is megmutatnám hogy folytatom tovább! Aki öngyilkosságba folytja bánatát,az egy gyáva féreg!
2011. ápr. 18. 01:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!