Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hídra menjek, vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hídra menjek, vagy ne?

Figyelt kérdés
A párom elhagyott, egy egyszerűbb, könnyebb jövőképet látott meg másnál, aki igérni tudott neki, de nagyon nagyokat, mint egy politikus. Az ezredrészét nem fogja betartani az az ember, ismerem.... Nagyon szeretem a volt páromat, ráadásul a napokban születik meg a gyerekünk, a gyerekem születésénél sem lehetek ott. Lehet, hogy utána sem engedik látni a gyermekemet!!!! Ti ilyen helyzetben mennétek a hídra? Csak igen/nem válaszokat kérek.
2011. ápr. 18. 00:43
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
1: 39 köszönöm! Igazad van! Az csak annak a csodálatos embernek kedvezne, ha nem lennék. A gyerekemtől nem vehetem el az igazi apjához való ősi, alapvető jogát, nem igaz? Akár most, akár évek múlva jön el az idő. Csak ezt kell túlélni valahogy. Ezeket a gondolatokat...
2011. ápr. 18. 01:48
 22/54 anonim ***** válasza:
nem!
2011. ápr. 18. 01:55
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

Szereted a gyerekedet?

Mert szüksége van rád! Egy alkoholista bunkó fogja felnevelni, az anyja pedig porig alázva fog kucorogni a szoba sarkában, megalázva, megtépve, kihasználva, megtörve.

Egyedül te leszel annak a gyereknek, akihez menekülhet, akinek lehetősége lesz törődni vele, aki segíthet rajta, ha szüksége van rá! Ha te nem leszel mellette, akkor ki?

Ha valóban a tiéd, akkor jogod lesz látni őt, az exférj nem fogja sajátjának érezni, ezért nem áll közétek, a volt párodnak pedig lesznek nagyobb problémái, minthogy titeket egymástól tiltson. Ez most egy nagyon rossz helyzet, amibe kerültél, de a volt párodért nem kár - ő nem szeretett téged - a gyerek viszont sok örömet hozhat még az életedbe, és te is az övébe!

2011. ápr. 18. 01:58
 24/54 anonim ***** válasza:
83%
1.39 vagyok. Na látod? Rájössz te magadtól is.Pontosan erröl van szó,gondolj bele ha kinyírod magadat mit veszítesz.1.Nem ismered meg a gyermekedet,nem lehetsz vele boldog,ö sem veled.2.Nem fogod tudni jól seggberúgni a "kedves" hölgyet mikor vissza akar majd nyalakodni hozzád.3 ahogy mondod,a gyermekednek nem lesz ott helye az alkeszok közt akkor gondolom elöbb utóbb nagy szügsége lesz rád! ès ha nem leszel? Mi lesz vele? Fel a fejjel,eljön még a te idöd!!!:-)
2011. ápr. 18. 02:01
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Ne !

Épp a gyerek miatt ne ! Aztán persze magad miatt se. Fordítva írnám normálisan, de most így.

Hagyd a párod elmenni, hogy minél normálisabb viszony maradjon köztetek, hogy ne nehezítse a gyermek láthatását !!! Nyugodj le, ne akard őt, de a gyerekhez ragaszkodj, de azt is óvatosan, ne fenyegetőzve, követelőzve add elő. Eleinte nehezebb lesz az ügy, mert nagyon pici, lehet nem viheted magadhoz, de kérd hogy látogathasd. Tudhatsz vele kialakítani kapcsolatot, de ehhez az anyjához normálisan kell viszonyulnod ! Akard és dolgozz rajta. Ne pedig hídon gondolkozz ejnye !

2011. ápr. 18. 02:43
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Ez most nem rolad szol, hanem a gyerekrol. A parod (ezek szerint te nem vetted el felesegul, nem gondoltad komyan, mint a volt ferj...) valoszinuleg ugy gondolja, hogy ott tobb jovoje lenne a gyerekenek, gondolom a picire gondol elsosorban. Ha 9 honaposan igy dontotott, akkor volt oka ra, nem volt felhotlen a kapcsolatotok.

Legy ferfi, gondolj a gyerekedre, ha valoban szamit neked, nem is gondolkodsz ilyen hulyesegeken, mint a hid, semmi ertelme nem lenne ennek a lepesnek es persze gyavasag is lenne.

Amugy hogy lenne gazdag a volt ferj, ha kell neki, ki fozzon es takaritson ra, meg sincs annyi penze, hogy takaritonot fogadjon es etteremben egyen.

2011. ápr. 18. 03:53
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem is hasonlo volt a szituaciom, csak en vagyok a gyerek, nem tudom mi lett volna, ha nincs az apukam akihez mehetek, az anyam meg a ferje allandoan martak meg teptek egymast, ot eves koromban kerultem apukamhoz miutan sirva-visitva konyorogtem minden alkalommal, hogy ne kelljen visszamennem az anyamekhoz
2011. ápr. 18. 05:03
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Látod, megszólalt a gyerek is! Az ő szemszögéből nézd a dolgot. Joga van az apjához! Akármilyen nehéz lesz, próbálj az anyjával olyan kapcsolatban maradni, hogy látogathasd a gyereket.Van apasági nyilatkozatod? Mert azzal leszel teljes jogú szülő.Ha még nincs, akkor azonnal próbáld pótolni.
2011. ápr. 18. 06:30
 29/54 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyztebe kerültél.

A többiek mármindent leírtak előttem, csak annyit még, hogy ha megmondanád a volt párodnak, nagyon szereted, de elfogadod a döntését, szertnéd, ha boldog lenne, meg minden, de a születendő gyermekedről szeretnél teljes jogúan gondolkodni és nagyon-nagyon szépen kérd meg, hogy hadd legyél ott az élete első percénél is, mert ez egy apának világon túli érzés, legyen szíves ne vegye el ezt tőled, stb. Szépen, nyugodtan. Nem teheti meg, hogy megfoszt ettől!

2011. ápr. 18. 07:53
 30/54 anonim ***** válasza:
64%
Nemmmmmmmm!!Egy ilyen rüfke miatt nem érdemes!Mostmár egy cél lebegjen a szemed előtt:Harcolni a gyerekedért!Lányt meg találsz még olyat aki megbecsül!
2011. ápr. 18. 09:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!