Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezés! Én vagyok az apuka, és azt szeretném ha nálam helyeznék el a gyerekeket. Van rá lehetőségem?
tett bármit olyat az anyjuk ami negativ a kicsikre?
te meló mellett tudsz majd eleget foglalkozni velük ha neked itélik őket?
Általában mindig az anyának ítélik, hacsak nincs valami nagy probléma vele...
Alkoholizmus, drogprobléma, hasonló súlyos dolgok. De még van, hogy ilyen esetben is mellette hagyják, szomorú, de így van, hallottam már ilyenről. :(
Mindkettőnek, de különösen a picinek nagy szüksége van még az anyukára. Ha nem tett semmi felróhatót mint anya, akkor nem sok esélyét látom annak, hogy nálad helyezzék el a gyerekeket. Persze ennek feltételei vannak, pl. legyen hol élnie (albérlet) és legyen miből nevelnie őket (mhely).
Ha ezeket nem tudja biztosítani, akkor nálad volnának nagyobb biztonságban.
A gyermekeket általában az anyukánál helyezik el, de vizsgálat tárgyát képezi, hogy az életkörülmények hol, melyik szülőnél biztosítottak. Az anyukának a leírtak alapján még lakása, jövedelme is alig van, így nehezen lehet biztosítania megélhetésüket. Nálad biztosan jobb körülmények között élhetnétek, de a 4 műszakos munkarendben ki foglalkozna a gyerekekkel? A 4 műszak mellett ki vinné oviba a kislányod, ki tudna foglalkozni a kisfiaddal. Megpróbálhatod a gyermekelhelyezési pert, de nem vagyok abban biztos, hogy a leírtak ellenére nálad helyeznék el a gyerekeket. Sajnos!, mert nálad jobbak,biztosítottak a normális megélhetési körülmények. Írod, hogy a szüleid 5 percre laknak, és biztosan besegítenének. Próbál meg, de úgy, hogy ne ellenségként kezeljétek egymást a volt pároddal, mert a gyerekeknek az anyukájukra is szükségük van. Az ilyen kicsi gyerekek még nem választhatnak, de fejlődésük érdekében normális kapcsolatot kellene kialakítani. Beszélj ügyvéddel, vagy keresd fel az önkormányzat családsegítő szolgálatát, kérj tanácsot, vagy segítséget. Én drukkolok neked, hogy olyan helyzetbe kerüljetek, ahol a gyerekek nem sérülnek, szeretetben nőhetnek fel.
Sok sikert.
miért akarod elvenni az anyától a gyerekeket??
rosszul mondod egyébként: nemcsak a gyes és a csp lesz a jövdelme, hanem a GYEREKTARTÁS is, amit TE fogsz fizetni.
ne akarj ilyen kicsi gyerekeket elvenni az anyjuktól azért, mert te utálod őt. valami miatt cska vállaltatok 2 gyereket és nemrég még egy család voltatok...nem?
www.jogiforum.hu
itt megkapod a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!