Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezés! Én vagyok az apuka, és azt szeretném ha nálam helyeznék el a gyerekeket. Van rá lehetőségem?
az apa gondolom azért akarja h nála helyezzék el a gyerekeket mert ő legalább tud fedélt és ételt biztosítani nekik. Míg az anya a gyesből,meg a cspből ,és a gyerektartásból nem hiszem h fenn tudná magukat tartani.
Vagy talán az apa költözzön ki abból az ingatlanból amit a testvérével közösen vettek,hogy az anya ott tudjon maradni a picikkel?
Sziasztok
Egyikünk sem iszik, nem drogozik, és nem akarom az anyától megtagadni a láthatást és nincs családon belüli erőszak. Egyszerűn megromlott a kapcsolat a gyerekek születése után és nemtudunk együtt élni.
Az ingatlant 2006 novemberében vettem, ő csak 2007 elején lett bejelentve tartózkodási helyre. Új életet szeretnénk kezdeni, erre jó példa, hogy társkereső oldalon keres magának társat, és a családsegítő is úgy volt nálam, hogy én nem tudtam róla(anyaotthont néztek).
Munka és gyerekek: igen, nehéz, DE: miután hazamegyek mindig foglalkozom a gyerekekkel, én megyek el velük sétálni( babakocsi nélkül), a gyermekek anyja pl a fiamat mindig babakocsiban tolja ki az 5 percre levő boltba( mert egyébként vagy 20 percig tartana az út;ezt ő mondta), az én hátamon ugrálnak én kergetődzöm velük stb., lehetne még sorolni.
Várom a kommenteket és a kérdéseket, biztos van amit nem írtam le.
"A hitelre vásárolt ingatlanba befizetett összeg jár a gyermekeid édesanyjának"
Nemjár. Házasság alatt járna.
Még a bejelentett élettársi kapcsolatban is amennyiben bizonyítható, hogy ki mennyi pénzt tett a közös kasszába abban az esetben abban az arányban osztoznának. De mivel a leírásban is szerepel, hogy az anyuka soha életében nem dolgozott így nem is jár neki semmi.
Ez fokozottan igaz annak tükrében, hogy még csak nincsenek is regisztrált élettársi kapcsolatban.
Ezen a világ legjobb ügyvédje sem fog változtatni, hiszen ez alap PTK.
üdv ismét
Ez egy 9 éves kapcsolat és nem én voltam az a fél aki ki akart lépni, nem én mentem el a családsegítőhöz, hogy nézzünk anyaotthont. Én mindig türelmes voltam egészen addig míg, fogta a másfél éves lányomat(a fiammal 6 hónapos terhesen), és elköltözött anyaotthonba, amíg én dolgoztam.
Eltelt egy kis idő, nekem lett egy másik kapcsolatom( persze ezalatt is látogattam a gyerekeket).
De a fiam születése előtt megbeszéltük, hogy visszaköltöznek, megpróbáljuk újra( fontosabbak voltak a gyerekek, mint a másik kapcsolat). Erre akkor jöttem rá, mikor ültem a buszon a hölggyel és megfogta a kezem. Arra gondoltam bárcsak a lányom fogná...
De sajnos a fiam születése után még rosszabb lett a helyzet...
visszafordíthatatlanul megváltozott sajnos, pedig a szeretem a hölgyet, és vele szeretnék élni. De neki szabadságra van szüksége, arra hogy egyedül legyen, stb, stb.
Többször volt lehetősége 4 órában elmenni dolgozni, de ezt nem tette meg, mert nem akarta.
az én munkámról meg csak annyit, hogy a munkahelyemen biztosítottak egy nappalos állást, ha hozzám kerülnek a gyerekek.
Lehet, hogy úgy tűnik én akarok rosszat az anyának azzal hogy magamhoz veszem a gyerekeket.
De akkor ő miért akar nekem rosszat, azzal hogy elveszi a gyerekeket.
Kérdésem még mindig az hogy mennyi esélyem van megszerezni a gyerekeket? A láthatást nem akarom megtagadni, nem is gondoltam ilyenre, hiszen ő a gyermekek anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!