Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezés esetén tök semmit nem vesznek figyelembe amit nem tudsz bizonyitani?
Sajnos ismerős a helyzet. Mi elváltunk már 7 éve, de exem még mindig nem képes megemészteni, hogy nálam vannak a gyerekek, időről időre előveszi a témát, hogy ő alkalmasabb apának, mint én anyának. Én is járok pszichológushoz, de ellátom a gyerekeimet, mosok, főzök rájuk, stb. Amikor legutóbb téma volt ez, nagyon kiborultam, és elmentem ügyvédhez, hogy legyen, aki védjen, ha perre kerül a sor. Amikor ezt megtudta, közölte, hogy neki esze ágában sem volt beperelni, csak fenyegetőzött... Hát most örüljek vagy sem...
A kérdésedre válaszolva ha a gyerekeid testi lelki erkölcsi fejlődését nem gátolod, semmi esélye a bíróságnál. Ennyi.
Milyen féreg emberek vannak, te jó ég... :O :O :/ Nagyon sajnállak. :(
Menj el ügyvédhez, ő szerintem többet tud segíteni ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!