Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezés ügyben most lesz pszihológiai vizsgálat. Mi történik ilyenkor, hogyan és miről fogunk beszélgetni? Mennyi idő? Mit kérdeznek ilyenkor egy 6 éves gyerektől?
ennek épp az a lényege, hogy nem tudod, sőt, senki.
mert így nem lehet "betanítani" a gyermeket a válaszokra.
Legalábbis ez lenne a lényege.
Elvileg megvizsgálják milyen állapotban van a gyermek, mit fogott fel. Ki hogy viszonyul hozzá, hogy bánnak vele.. milyen érzelmi szálak kötik mindkét szülőhöz stb.
Nálunk egész napos volt a vizsgálat, én a lányunkkal voltam. Az anyuka egyedül, másik napon. Aránylag kevés beszélgetés volt, viszont rengeteg teszt feladatot kaptam. Teljesen elfeledett emléket is felszínre hoztak, ami pár hét múlva újból a rejtekhelyére távozott. Nálunk nagyon hosszú, és durva volt a válás. Azért rendelték el a vizsgálatot, mert az anyuka a következővel érvelt a válás vége felé:
Azért akar velem maradni a 12 éves lányom, mert szexelek vele.:(
ma 19:45
Az egész válás nagyon durva volt. Válás végére az exnejem mindent bevetett, ezt is. Amikor elhangzott ez a vád, azonnal felfüggesztették a pert, és elrendelték mindhármunk pszichológiai vizsgálatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!