Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezés! Én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezés! Én vagyok az apuka, és azt szeretném ha nálam helyeznék el a gyerekeket. Van rá lehetőségem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Apukaként írok nektek. Bejegyzetlen élettársi kapcsolatban élek (-tem) (1 éve külön szobában élünk, van egy 3 és fél éves lányunk, és egy 26 hónapos fiunk. Mivel kapcsolatunk visszafordíthatatlanul megromlott, szeretnék tovább lépni. Mivel az anya magának akarja a gyerekeket (ez természetes), nekem egyetlen lehetőségem van, a gyermekelhelyezés. Szeretném tudni mik a lehetőségeim.2006 novemberében vettem egy ingatlant a bátyámmal közösen (hitelre), most ebben élünk. A gyerekek anyjának csak tartózkodási helye van itt, az állandó lakcíme megszűnt. Ezzel persze a gyerekeknek is, mivel születésük után ugye automatikusan az anya címére írják a gyerekeket. Neki csak a családi pótlék és a gyes a jövedelme, nemdolgozott semmit azelőtt, nekem van egy 4 műszakos állásom nettó 150000 Ft feletti jövedelemmel. Gyermekeim anyjának az anyja anyaotthonban lakik, testvérei albérletben (budapesten), az én szüleim 5 percre laknak. Ha kérdésetek van még leírom, biztos van még valami amit nem írtam le.
2011. ápr. 11. 18:18
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
79%
Szia,a külön menés mindig szar ügy.Valaki nagyon rosszul jár.azt mondod az anya maximálisan ellátja a gyerekeket,csak a gondja az,hogy nincs megfelelő háttere,nem tud hova menni.Mindkettőtök érthető,anya révén megőrülnék,ha nem tudnám hova vinni a kicsiket és ezért elvennék tőlem őket (miközben szeretem őket és foglalkozok velük),de téged is megértelek,hiszen te is szereted őket.Próbálkozz,de nehéz a helyzeted,hiszen mindketten (az anya is) bőven teljesítitek a kötelességeiteket a picikkel kapcsolatban.Természetesen érdekel,hogy miként alakul továbbiakban a sorsotok.
2011. ápr. 14. 06:34
 42/44 anonim ***** válasza:
58%
És ha úgy egyeznél meg az anyával h addig lesznek nálad a gyerekek,amig p nem talál munkát,és nem tud kiveni albérletet?
2011. ápr. 14. 07:27
 43/44 anonim ***** válasza:

én esetem

anya elköltözik elvisz gyerekek ok 1-pofon kiderül megcsalt és ígérete ellenére kapcsolatot fent tartotta

kipakolja lakás

gyerekkel eltűnik szeretőhöz

11-napig nem láthatom gyerekek

bíróságon távoltartásit ad be

bíróság eltilt 30 napra miközben ellentmondások és stb

ő ott kijelenti se előtte se utána nem bántottam

gyerekeket kiragadja iskola sport család és viszi szeretőhöz őket

munkahelye nincs

adósságai vannak

most telefonon se engedi gyerekkel beszélgetést

2013. jan. 23. 09:43
 44/44 anonim ***** válasza:

én estem folyt

mint ő részéről nagyszülők mint én részemről nem látják unokák

gyerekek úszni jártak már úszás előtt 1 órával letette őket uszodába és szülői felügyelet nélkül ott hagyta őket

edző rá is szólt ....

lázasan betegen itthon hagyta őket és elutazott szeretőhöz 3 napra úgymond tovább képzésre

2013. jan. 23. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!