Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elvált és gyermekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elvált és gyermekkel rendelkező férfival kötik össze életüket, miért kívánják megváltoztatni a múltat és úgy tenni, mintha mindig is ők lettek volna az egyedüli és elsők a pasi életében, a többieknek pedig csitt?

Figyelt kérdés

És aztán háborognak, hogy a pasi külön gyereke mennyit kap, meg satöbbi, mint amiket ilyen helyeken lehet olvasni.

Mintha nem egy eleve kész helyzetbe állapodtak volna bele....

2011. márc. 3. 16:46
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
í
2011. márc. 25. 20:31
 52/57 anonim ***** válasza:
82%

Sok mindent leírtak már itt elôttem amivel egyett értek, meg amivel nem.

Szerintem ha egy férfinak van már gyermeke egy elôzô kapcsolatból akkor csak úgy vállaljon következô gyermeket, hogy a már megszületettek az elsôk ennek ésszel hozott döntésnek kell lenni. Ha úgy látja, hogy ez gondot okozna akkor ne válalljon. Az új nônek meg ezt el kel fogadnia ha a fene fenét eszik is, vagy ne kezdjen elvált apával.

2011. márc. 26. 08:58
 53/57 anonim ***** válasza:
82%
A vőlegényemnek is van gyereke mégis úgy tekintek rá , mintha közös gyerkőc lenne. Soha nem tudnám azt mondani, hogy ne adj neki... De előtte a párom is találkozott ilyen nőkkel akik még a kenyeret is sajnálták a kisfiától. Ezek a nők azt hiszik , hogy a pasit úgy betudják hálózni, hogy az eldobja a gyermekét, ez nagyon csúnya dolog. Sajnos nagyon sok nőnek sikerül... Az a gyerek nem veszi el a szeretett férfi szeretetét , mert egy ember másképp szereti a gyermekét és másképp a kedvesét... Undorítóak az ilyen nők!
2011. márc. 26. 09:17
 54/57 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a kérdező arra a helyzetre gondol, amikor a férfi elvált, ott maradt 1 vagy több gyerek és az új kapcsolatban is vállalnak gyereket. Ilyenkor az új feleség elkezd számolgatni, hogy "azoknak" a gyerekeknek milyen sok pénz jut, miközben az övének kevesebb. Azt el szokta felejteni, hogy a már meglévő gyerekeket nem érintheti hátrányosan az, hogy apuka akar még gyereket. Azokról a gyerekekről köteles gondoskodni, de senki nem kényszeríti rá, hogy újabb gyereket vállaljon. Mindemellett elhiszem, hogy rosszul esik kifizetni a gyerektartást, de nekem azt ne mondja egyik se, hogy a sajátjára nem jut ugyanannyi.
2011. márc. 26. 09:28
 55/57 anonim ***** válasza:
80%

Fura, hogy mindegyik válasz úgy tekint a gyerekekre, mint egymás riválisaira... Attól, mert a két anyuka vetélkedik az első helyért, a több pénzért, vagy tudjisten, miért még, azok a gyerekek szerethetik egymást, hiszen testvérek lesznek! A testvérek egy egyben lévő családban is lemondanak sok mindenről, ha érkezik a kistesó. Miért lenne ez másként a törött családoknál? Teljes családokban teljesen természetes, hogy a testvérek egyenlőek, ugyanannyi jut mindenkire. Miért kellene elvárni egy apától, hogy akár az első, akár az új házasságából született gyerekre többet költsön, mint a másikra, hiszen mindegyik ugyanúgy a gyereke! Bármelyikőtök is tud úgy nézni a saját kisebbik gyerekére, mint egy élősködőre, aki nagyobbtól veszi el a pénzt? Ugye nem? Hát a második házasságból született gyereknek is ugyanannyi jár, s az elsőből születettnek is. Ez miért olyan bonyolult?

De ha fordítva nézzük: az újraházasodott anyuka párt talál, új baba érkezik a családba. Nyilván az ő keresetéből is kevesebb jut az első gyerekre, csak nem gyerektartás formájában látszik ez. Kevesebb idő, odafigyelés, pénz, játék stb. Ennyi erővel az apukák is hisztériázhatnának, hogy milyen alapon szül a volt feleség új gyereket az ő közös gyerekük rovására...

2011. márc. 26. 17:53
 56/57 anonim ***** válasza:
53%

ma 9:28!

Hát pedig elhiheted,hogy a közös gyerekünkre még fele annyit sem költünk,mint amennyit gyerektartás címén elutalunk!Viccen kívül.

Az utolsónak pedig teljesen igaza van

2011. márc. 26. 22:49
 57/57 anonim ***** válasza:
59%

tegnap 09:28

Sajnos nálunk sem jut annyi a közös gyerekünkre

Gyerektartásként vonnak havi 20-23 ezret, míg a mi fiunkra jó, ha havi 15-öt tudunk költeni és ebből a pelenkától kezdve mindent ki kell gazdálkodni.

Hidd el, sok nő nem azért panaszkodik, mert utálja a másik gyereket, csak fáj neki, hogy nélkülöz a gyereke.

Szerintem ezt nem lehet felróni egy anyának, hogy szeretne mindent megadni a gyermekének.

És igenis rossz érzés nekem is, hogy látom, a másik gyerek már megint Nike cipőben jön hozzánk láthatásra meg meséli, hogy milyen étterembe mentek az anyjával és az új barátjával, míg én örülök, ha a turkálóban ki tudok fogni egy jobb ruhát, az pedig, hogy férjemmel elmenjünk valahová szórakozni, szóba sem jöhet sajnos.

2011. márc. 27. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!