Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elvált és gyermekkel rendelkező férfival kötik össze életüket, miért kívánják megváltoztatni a múltat és úgy tenni, mintha mindig is ők lettek volna az egyedüli és elsők a pasi életében, a többieknek pedig csitt?
És aztán háborognak, hogy a pasi külön gyereke mennyit kap, meg satöbbi, mint amiket ilyen helyeken lehet olvasni.
Mintha nem egy eleve kész helyzetbe állapodtak volna bele....
Sok mindent leírtak már itt elôttem amivel egyett értek, meg amivel nem.
Szerintem ha egy férfinak van már gyermeke egy elôzô kapcsolatból akkor csak úgy vállaljon következô gyermeket, hogy a már megszületettek az elsôk ennek ésszel hozott döntésnek kell lenni. Ha úgy látja, hogy ez gondot okozna akkor ne válalljon. Az új nônek meg ezt el kel fogadnia ha a fene fenét eszik is, vagy ne kezdjen elvált apával.
Fura, hogy mindegyik válasz úgy tekint a gyerekekre, mint egymás riválisaira... Attól, mert a két anyuka vetélkedik az első helyért, a több pénzért, vagy tudjisten, miért még, azok a gyerekek szerethetik egymást, hiszen testvérek lesznek! A testvérek egy egyben lévő családban is lemondanak sok mindenről, ha érkezik a kistesó. Miért lenne ez másként a törött családoknál? Teljes családokban teljesen természetes, hogy a testvérek egyenlőek, ugyanannyi jut mindenkire. Miért kellene elvárni egy apától, hogy akár az első, akár az új házasságából született gyerekre többet költsön, mint a másikra, hiszen mindegyik ugyanúgy a gyereke! Bármelyikőtök is tud úgy nézni a saját kisebbik gyerekére, mint egy élősködőre, aki nagyobbtól veszi el a pénzt? Ugye nem? Hát a második házasságból született gyereknek is ugyanannyi jár, s az elsőből születettnek is. Ez miért olyan bonyolult?
De ha fordítva nézzük: az újraházasodott anyuka párt talál, új baba érkezik a családba. Nyilván az ő keresetéből is kevesebb jut az első gyerekre, csak nem gyerektartás formájában látszik ez. Kevesebb idő, odafigyelés, pénz, játék stb. Ennyi erővel az apukák is hisztériázhatnának, hogy milyen alapon szül a volt feleség új gyereket az ő közös gyerekük rovására...
ma 9:28!
Hát pedig elhiheted,hogy a közös gyerekünkre még fele annyit sem költünk,mint amennyit gyerektartás címén elutalunk!Viccen kívül.
Az utolsónak pedig teljesen igaza van
tegnap 09:28
Sajnos nálunk sem jut annyi a közös gyerekünkre
Gyerektartásként vonnak havi 20-23 ezret, míg a mi fiunkra jó, ha havi 15-öt tudunk költeni és ebből a pelenkától kezdve mindent ki kell gazdálkodni.
Hidd el, sok nő nem azért panaszkodik, mert utálja a másik gyereket, csak fáj neki, hogy nélkülöz a gyereke.
Szerintem ezt nem lehet felróni egy anyának, hogy szeretne mindent megadni a gyermekének.
És igenis rossz érzés nekem is, hogy látom, a másik gyerek már megint Nike cipőben jön hozzánk láthatásra meg meséli, hogy milyen étterembe mentek az anyjával és az új barátjával, míg én örülök, ha a turkálóban ki tudok fogni egy jobb ruhát, az pedig, hogy férjemmel elmenjünk valahová szórakozni, szóba sem jöhet sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!