Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elvált és gyermekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elvált és gyermekkel rendelkező férfival kötik össze életüket, miért kívánják megváltoztatni a múltat és úgy tenni, mintha mindig is ők lettek volna az egyedüli és elsők a pasi életében, a többieknek pedig csitt?

Figyelt kérdés

És aztán háborognak, hogy a pasi külön gyereke mennyit kap, meg satöbbi, mint amiket ilyen helyeken lehet olvasni.

Mintha nem egy eleve kész helyzetbe állapodtak volna bele....

2011. márc. 3. 16:46
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
79%

bocsi az OFF-ért:

én azon szoktam még jókat mulatni magamban, amikor az ember minden xart elvisel a munkahelyén a kollégáktól, a főnöktől. A főnök szitkozódhat, a főnök ordíthat, a főnök csapkodhat, a főnök kirúgással fenyegetőzhet. A kollégák szekálhatják, lelkileg kínozhatják, intrikázhatnak. a fizetésről ne is beszéljünk, mert ma egy nem túl tág rétegtől eltekintve az emberek munkája nincs megfelelően honorálva.

És mégis... ritkán látom, hogy ennyi elég lenne az embereknek és otthagynák a munkájukat. Ritkán látom, hogy ordítanának, csapkodnának a főnöknek, hogy odaütnének. Ritkán látom, hogy ugyanezt tennék a kollégáikkal. Ritkán látom, hogy csak úgy a semmibe felmondanának az emberek mondván, hogy ezt már akkor sem tűrik.

De a házastársunkkal, a családunkkal ezt simán megtesszük. Ordítozunk egymással, csapkodunk, válással fenyegetőzünk, zsaroljuk, és a végén faképnél hagyjuk... sokszor már TIZEDANNYI miatt, mint amit a munkahelyen elviselünk.

Szerintem ez szánalmas. Nekem a családom mindig is előrébbvaló. Halálra röhögöm magam, amikor valaki workaholic, vagy a pozíciójával-munkájával definiálja magát. Én nem kőműves, hivatalnok, eladó vagy istentudja mi vagyok. Hanem egy ember, egy nő, akit a szeméyles kapcsolatai definiálnak, a családja, a hobbija, az értékei. Nem az, amit amúgy épphogy elvisel és megtesz a nap 8-10 órájában egy munkahelyen.

Belegondoltatok már ezekbe, épp a tökötök tele van a családotokkal, a férjetekkel, az ex gyerekével (aki már a ti gyereketek is), a barátaitokkal?

2011. márc. 3. 20:41
 32/57 anonim ***** válasza:
82%
Ez tetszett, elozo:)
2011. márc. 4. 00:49
 33/57 anonim ***** válasza:
51%
Megnézném, hogy mit csinálna az exférj, ha ő kapná meg a gyereket, és mellé a feleség fizetésének 20%-a lenne a "jutalom". Egyedül kell felnevelnie a gyereket, meg kell birkóznia azzal, hogy a gyerekét egyedül nevelő szülő ismerkedési esélyei minimálisak, nem tud a karrierjére koncentrálni. Közben a nő hatalmas áldozatot hoz azzal, hogy havi 15-20.000 Ft-al hozzájárul mindehhez, miközben a lehető legkényelmesebb időpontokban látogatja a gyerekét, ha látogatja egyáltalán. A nő könnyedén vállalhat másik gyereket az új kapcsolatában, míg a férfi már alapból mínusszal indul. Szóval így is lehet nézni a dolgokat. Én szívesen odaadnám a gyereket 1 évre az apáknak, boldoguljanak, ahogy tudnak. Utána mosolyogva fizetnék a 20%-ot.
2011. márc. 4. 07:01
 34/57 anonim ***** válasza:
50%
De legtöbben esetben az exfeleség nem marad pár nélkül!!!!És akkor már nincs is egyedül!
2011. márc. 4. 08:41
 35/57 anonim ***** válasza:
61%
Igen ám, de nem mindenhol 20%-ot fizetnek. Ott van a lakás( jó nagy), meg a kocsi az exnél meg a fizu nagy része, mert hát kell a gyereknek és egy nagy lakás rezsijét nem bírja fizetni(nem kötelezte senki, hogy ott maradjon). a pasi meg a saját rezsijét nem tudja befizetni. Az nem baj. De a gyereket nem viheti, csak amikor "engedik". Röhej. Hova tenné a pasi az új gyereket? Egy házban lakunk, amit szét lehetett választani. Az élettársam és én az egyikben, a tesóm(lány) és a párja ( a pasi,akiről írtam) a másikban. Elvált vagyok. De ilyen undorító dolgot soha nem csináltam. Megmondom őszintén rengeteg emberrel találkoztam már, de ilyennel. Jó, hallottam már késforgató dolgokat., de ez felülmúl mindent. Ja és persze az ex a spórolás szót nem ismeri. "Költekezzünk, úgysem én fizetem." Bocs, de nekem hányingerem van ettől.
2011. márc. 4. 08:46
 36/57 anonim ***** válasza:
55%
Valakinek nem kell a pasi, hogy a zokniját stb mossa, meg főzzön rá, ja és még szexelni is kéne. A pénze nem kellene az új pasinak, a volt pasitól megvan minden lóvé. Akkor minek pasi? Gusztustalan.
2011. márc. 4. 08:55
 37/57 anonim ***** válasza:
64%
MOndhatni halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, mert páromnak 2 gyereke van két előző kapcsolatából. De van különbség az anyukák között. Az elsőnél még mindketten fiatalkorúak voltak, összeházasodtak, rájöttek nem megy, azóta is pontosan fizet gyerektartást, annyit ami bőven elég egy gyerekre egy hónapban. Másodiknál egy nő csőbe húzta, elvárta hogy ha már összejött a gyerek költözzenek össze, a férfi fizesse a lakbért, a rezsit, de amikor szétváltak, ugyanúgy elvárta, hogy fizessen tovább lakbért neki is (kétszintes nagy házban, bár erről szerencsére már leszokott), meg ugye magának is. Nem beszélve a gy.t.-ról, pedig egyik héten 3,másik héten 4 napot van velünk... Szerintem azok a nők sírnak így, mint amire a kérdező utalt, akik inkább a pénzt akarták a férfitól már a kapcsolatuk elejétől, de így szertefoszlik az álom, hogy eltartsák őket...
2011. márc. 4. 10:18
 38/57 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem mindneki olyan.Az én páromnak 3 másik gyereke van,és soha nem tettem ugy mintha nem léteznének.Volt hogy én mondtam neki hogy neki akarja lejjebb venni a gyerektartást,volt hogy én mondtam a kapcsolatunk legelején hogy ne fellebbezzen a vagyonmegosztással kapcsolatban,pedig a nőnek nem én voltam a kedvence ami azt illeti...Én örülök a gyerekeinek ha jönnek,meg minden.
2011. márc. 4. 13:08
 39/57 anonim ***** válasza:
79%

13:08:

Itt nem arról van szó, hogy az "új feleségek" úgy akarnának tenni, mintha az előző kapcsolatból jött gyerekek nem is léteznének. Sőt. Ha én azt láttam volna a páromon, hogy elhanyagolja a gyerekeit, egészen biztosan nem maradtam volna vele, hiszen akkor a közös gyerekünket is elhanyagolná.

Egyszerűen arról van szó, hogy van egy határ, amin túl már az elvált férfi sem pumpolható tovább, csak az új családja rovására. Ez a határ pedig általában jóval túl van a megítélt gyerektartás keretein.

2011. márc. 4. 13:12
 40/57 anonim ***** válasza:
43%
Sok múlik azon is, mit tett a férj az ex-szel annak idején...Ha megcsalta, lealázta, cserbenhagyta, becsapta, azt bizony vissza lehet ily módon fizetni. Új családot, gyereket pedig akkor vállaljon az elvált fél (és az új partner), ha erre úgy látja, van lehetősége, anyagi fedezete.És annyit, amennyit tud. Utána pedig ne sírjon, hogy több kell, túl sok megy a régieknek! Ezt vállalta. Ha nem jó, keressen szinglit, van elég. Főleg szép, ha szétzúz egy családot, aztán még neki sír a szája...
2011. márc. 4. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!