Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt kell várni, míg biztos lehetek abban, hogy a feleségem nem tudja megváltoztatni a közös megegyezést a válásunkban?
Feleségemmel megállapodtunk abban, hogy közös megegyezéssel elválunk és a kisgyerek nálam marad.
Mikortól vehetem biztosra, hogy a döntését nem tudja megváltoztatni?
Meg kell-e várni az első tárgyalást, vagy elég ha aláírja a közös megegyezésről szóló szerződést?
Ha a megállapodást a mindkettőtök ügyvédje előtt írjátok alá,azt be kell adni a Bírósághoz,mert akkor rövidebb az eljárás.
Ettől függetlenül,ha a feleséged érdekei úgy kívánják, még a 2. fokú Bíróság előtt is megváltoztathatja a döntését! Egy számító nő esetében semmi biztosíték nincs,hogy megtartja az adott szavát!
Ügyvéd előtt le kell írni a közös megegyezés tartalmát.
De nem értem ettől miért számító nő a felesége?
Több nő hagyja a férjére a gyereket, mint gondolnánk.
Lehet, hogy sok nő lemond a kisgyerekről, de a vagonról már kevesebb. Szerintem ő is ettől fél.
Nehéz ügy egy válás, akármi is megtörténhet. Biztos akkor lehetsz, ha túllesztek, mielőbb rendezzétek a soraitokat, már csak a gyerek végett is. Ha neked ítéli a bíróság, akkor azért nem könnyű elperelnie tőled ha rendes, normális körülmények köött neveled a gyereket. Kell bő indok, a gyerek nem labda, hogy ide oda dobáljuk. Szerintem ezt a bíróság is szem előtt tartja!
Fogod tudni rendesen nevelni a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!